26

Анонимен

преди 1 година

Грешката може и да е верна.

25

Анонимен

преди 1 година

Абе като слушам коментарите по СМИ още не са изтрезняли съвсем още са в еуфория.

24

Анонимен

преди 1 година

Микалай цял съвет за нациомална сигурност направи какво да прави като и той не знае. Беше смешно и погрешно де.

23

ха ха ха

преди 1 година

няма да се чудиме че докато всички са се редили за място на Волоколамското шосе и около крермъл за да снимат погроми и разрушения, някак са забравили че Хитлер влиза в СССР сис 6 мильона армия, 3000 танка и 5000 самолета. едно голямо ха ха ха. Путин през това време на затишие е дислоцирал войските и им е закарал техника и боеприпаси.

22

Мен

преди 1 година

Напротив, всички западоидиоти онанираха цял ден по измиващите си медии. Днес се отрезвиха, но махмурлука е тежък.

21

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да се кандидатира за президенския пост особено преди да са насрочени изборите нито в Русия нито в Украйна нито в САЩ дори прим.Тръмп.

20

Анонимен

преди 1 година

"Заповядайте, вкарайте армията и превземете Москва. Едни 25 хиляди стигнаха на 200 км от Столицата." - Столицата се пише с малка буква, ако не си запознат с граматиката на език ни. 25 хиляди стигнаха, защото не срещнаха никаква реална съпротива.

19

Анонимен

преди 1 година

Контра настъпление + Преврат = Отрицателна Нула! да не са чалнати на Запад да коментират неща които не са се състояли. Само у нас, Денката пуйката и Заючерино аналноси захапаха средните пъсти

18

Анонимен

преди 1 година

До предно мнение, Пригожин може да казва всичко но и Порошенко каза че нашите деца ще ходят на училище а техните ще учат в бонбоубежищата първо и второ в нета се разхождат воплите на пострадалите хора в Донбас. Имаше даже филм по телевизията. Нациските наемници са ги обстрелвали и бомбели.

17

пуйката на Холмс

преди 1 година

"съзливия 14 номер",не аз съм причината за пострадалите хора,а си казвам очакванията,като се присмивам на тези от експерта във вестника,а за да ти стане по-ясно,сега светът предстои да види как могат да воюват дивите орди според теб,когато им пратят съвременни танкове и обурудване,а те го имат в излишък дори.

16

Анонимен

преди 1 година

Интересно пригожин казал това казал онова. Защо не четете в нета. Има покъртителни изказвания как наемници на нацистите са обстрелвали хората в Донбас. Летяли са толкова ниско че са се виждали лицата на пилотите които са търсили оживени места спирки , пазари за да хвърлят своите товари/бомбите !

15

Анонимен

преди 1 година

Преврат нямаше. Световните медии могат само да спекулират... както винаги

14

Анонимен

преди 1 година

Не само те. Тук също ни заливахте с... Путин бяга. Пригожин е на десетки километри от Москва. Цяла Южна Русия е под контрола на Вагнер и тн и тн.

13

Анонимен

преди 1 година

Вече гледах хумористични картинки с няколко вестника, в единия вчера се споменава, че Вагнер са борци за свобода, а днес теротистична организация - и това в едно и също издание с разлика 12 часа...

12

Хе хе

преди 1 година

Путин изпрати директна покана към Зеленский и кукловодите Му! Русия е слаба, властта ми се клати и аха да падне, Заповядайте, вкарайте армията и превземете Москва. Едни 25 хиляди стигнаха на 200 км от Столицата. Да видим дали Пан Зе ще се хване в Капана. Възможността бързо изтича.

11

Анонимен

преди 1 година

Долния , пригожин може да казва всичко но и порошенко каза че нашите деца ще хофят на училище а техните ще учат в бонбоубежищата първо и второ в нета се разхождат воплите на пострадалите хора. Имаше даже филм по телевизията .

10

пуйката на Холмс

преди 1 година

Особено анализът на "Ню Йорк Таймс" е като елексир за украинския дух,но само с дух не става,трябва и "желязо",а този бунт бе предизвикан от неадекватното оборудване на войските им на бойното поле.След като се разбраха не виждам как "ще отслабнат руските усилия във войната"?Напротив,в близките дни очаквам невиждана ескалация,за да няма втори бунт.Путин го "хванаха заспал" и сега ще иска да се докаже.

9

Анонимен

преди 1 година

Аман от дървени философи тук..

8

Хе хе

преди 1 година

Западната преса и пишман анализатори са в Ступор! Все още не могат да си обяснят случилото се :) Абе, спецове, Пригожин ви направи за смях веднъж в Бахмут със снарядното шоу. Как можахте да се хванете за втори път!!! Путин доказа нагледно, че петата колона в Русия е унищожена. А КТО - контра-терористичната операция в Москва ще добави много нови съкилийници на Навални!

7

Kopche

преди 1 година

Пригожин най вероятно е пътник, но каза доста важни неща например, че през 2014 Украйна не е бомбардирала Донбас а само Руската армия и, че нахлуването в Украйна е изградено от лъжи и болни амбиции.