194

Зозо

преди 11 месеца

Значи все пак Психото е клекнал пред Пирожката.

193

Анонимен

преди 11 месеца

Герасимов! Няма по пиянска физиономия от неговата! Сега ще се отдаде само на хобито си. Руснакът е руснак, когато пие водка и когато го бъйтат.

192

Герасимов

преди 11 месеца

За кокошка нема амнистия или прошка бухахахаха

191

чакваше се

преди 11 месеца

Вагнер да атакува директно Киев.Донякъде това ще се случи, но през Беларус. Директно Беларус няма да се намесва срещу Украйна. Вагнер е частна и тя ще поеме ударът срещу Украйна от север. Украинските войски ще бъдат разчленени - от изток Русия, от север Вагнер. Това е стратегичаски ход, ккви ще са резултетите,ще видим.;

190

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

Всъщност социализмът е формирал съзнанието на Путин - колективната отговорност. Руските царски генерали са поставяли на първо място грижата за войника,водени от максимата,че и със златна глава да си без подготвена армия си нищо.Дори са писали писма на австрийския император месото да се вари със зеленчуци съгласно обещанията - при поредната им,коалиция срещу Бонапарт да ги нападне 7 години по-късно,също нехаещ за войника,а само за победи на всяка цена и си погреба армията в Русия.

189

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

Сега украинците ще се хвърлят в атака,а след седмица ще започне лов и отстрел на натовска техника,защото затова бе спора - че имат в излишък,но не пращат почти нищо от новите си оръжия на фронта,за което отговорността е и на Путин,живеещ в друг свят на сигурност и високопарни речи,сигурен,че никой не може да победи Русия поради ядреният и потенциал,но на фронта умират хората им.

188

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна не я чака нищо добро. На Шойгу майка му е украинка обаче напуска...

187

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам, ама Пригожин не е срещу Путин, но каза една фраза, че е "пълно с кози там" , козите явно не му харесват, т.е. нещо от рода на нашите ПП,ДБ,ДСБ,ГЕРБ, Ш(с)оросоидите и т.н.!

186

До Зеления наркоман

преди 11 месеца

Я пак се замисли кой кого тръгна да превзема за 3 дена ! Абе.. не си зелен, но за наркоман е твърде вероятно !

185

До 246

преди 11 месеца

Всичко е цирк и постановка. Сега Путин ще разкара всички "договорняци" и като сменят Шойгу и Герасимов ще започне истинската война в Украйна. Шойгу и Герасимов подържаха "бавното" темпо на руската армия, а това не се харесва на много в Русия. Пригожин изигра перфектно ролята си.

184

Анонимен

преди 11 месеца

Вор в законе великодушно обеща да не превзема Моцква. Путин си отдъхна щото му свършиха памперсите.

183

Анонимен

преди 11 месеца

Извинявай добре ли си ? Ходи се прегледай може нищо да ти няма.

182

ББ

преди 11 месеца

в плана Русия е жертвата за пореден път от столетия!престъпника пригожин превзе мАсква със 150 танка?и убиеца на жени и деца рушащ жилищни в Украина му обеща да избие генералитета на Руската армия...за да може да го убие в последствие... с един удар убива и генералите си и пригожин...пА руски те за това живеят да убиват мирни

181

Анонимен

преди 11 месеца

Русия ще победи !Въпрос на време е ..

180

Анонимен

преди 11 месеца

Пак някакви твърдения взети от някъде си без никакво покритие обаче укопа хапе синджира .

179

Кремълският рептил

преди 11 месеца

***'лер днес беше публично унизен от Пригожин пред цяла Русия и целия свят да изпълни всичките му искания, а именно да уволни Шойгу и Герасимов.. ... Ха-ха-ха! Голям позор... Нали щеше да наказва метежниците? Шойгу и Герасимов ли са тези метежници? СВО се оказа напълно компрометирана след заявлението на Пригожин, че не имало никакви бомбардировки в Донбас през последните 8 години... Кой е шефа на Русия сега след уволнението на Шойгу и Герасимов, джуджето или Пригожин?

178

Анонимен

преди 11 месеца

Храна за наивници! Успех Русия!!

177

ББ

преди 11 месеца

освен това,ще е тест,един престъпник като пригожин нарежда на путин да уволни генералитета се,кгб и мафията унижават армията на русия!дали ще го понесат?май не е започнало!!!свободни хора са!нима пригожин вярва,че кгб,ще му прости казаната истина за Войната в Украина?Бог да прости пригожин!

176

ББ

преди 11 месеца

До Бай Дрънпр.м.те,найстина ли вярваш,че ценностите Божий са...оргазъм?САЩ и Свободният не взеха страна!няма и да вземат,вътрешни на РФ са!опитаите да си представите...250 хил. модерно въоръжени,към мАсква!пригожин я превзе и накара да капитулира с...150 танка и 25 х.наемници...мАсква капитулира...пригожин не си повярва и ще го убият разбира се!да заплашвате САЩ и Свободният..си е..смъртоносно!с ядрените смъ.та им е гарантирана!Света ни има нужда от Образование и ценности най вече,не от воини!

175

Венелин

преди 11 месеца

Стига глупости! В Русия такова нещо като оставка няма. Ще бъдат изпратени в заслужена пенсия с подобаващи почести, по стара руска традиция...