13

Анонимен

преди 1 година

България ще се оправи когато сделката за Ф16 влезе в съда . Ако се толерира евроатлантическата корупция няма да има оправия . Вижте само герб с колко милиарди ни набута ??? Поръчки без конкурси . А как тогава се определя цената ако не е пазарна ? И колко години го оставяха да ни закопава с милиарди със сделки от типа на Ф16 . Морално остърял самолет на тройна цена при това чужд а не наш европейски . Само удължаването на пиститие щото това нещо не може да лети ни струва един милиард лева .

12

Евала

преди 1 година

Свалиха Гешев и с това изпълниха мечтите си. Сега и спуснаха нова задача - Сарафов. Нали Сарафов беше душманин на Гешев, къде им е логиката? Браво на Бойко , остави ги да се оплитат все по-вече и по-вече в несъстоятелността си и скоро ще станат за смях на всички. Революционери - полюционери.

11

Смешник

преди 1 година

Това всичко става При Вашият Министър на ПравоСъдието - Какво Цвиилите - Кой Управлява Държавата?!

10

Анонимен

преди 1 година

Да обобщим - гешеф се обърна срещу боко, ппдбт+ изпраха боко и го освободиха от гешеф като същевременно направиха политическо самоубийство. Не знам кой е измислил този сценарии, но е гений!

9

Гешеф е радос!

преди 1 година

Боко как мазно изигра пп-тата не е истина..

8

Анонимен

преди 1 година

Абе тия умнокрасиви шматки,първо да си отговорят доволни ли са от заверата с Борисов,как приемат подкрепата на Пеевски,та чак после могат и да побръмчат на тема Сарафов?

7

Зозо

преди 1 година

Хахахахахаааа, абе нали вие управлявате бре, Кирчо? Май Боко ви го намърда до топките и сега се върти, а? Падам от смях тука :))))))))))))) Айде фъргайте оставката и шоуто да е пълно :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Ахмед

преди 1 година

софиянците са толкова пасивни, убийците на народа по тротоара се разкарват, е добре този го пази цру, ама все пак..

5

Анонимен

преди 1 година

Откога Киро може да говори? Да не е поумнял?

4

Анонимен

преди 1 година

Краставо нагло

3

Анонимен

преди 1 година

Как си представяте съдебна реформа? Господин за 1 ден. Ще пренапишем законите от А до Я. Въздух под налягане. По-добре спазвайте съществуващите закони и ще е достатъчно, а така врата в полето.

2

:-)

преди 1 година

Е то един доказал се като популист номер едно хахаха. Възраждане не са му никаква конкуренция. А проституиращитеее на псневодо протеста на олигархията от 13 година насом са едни и същи и са готови да протестират за напълно противоположни тези примерно утре ще носят Сарафов на ръце само прокобиевите да им кажат..

1

Анонимен

преди 1 година

Жълтите павета да кажат доволни ли са, че Пеевски ще им пише конституцията