14

Анонимен

преди 1 година

Това са новини за такива като нас да не могат да спят да се притесняват и така.Никога Русия няма първа да изстреля атомна бомба защото я е страх, ако след това остане нещо от света това няма да е ТЯ .

13

От Варна

преди 1 година

Интересува ме Варна от колко метрови вълни ще бъде залята, след като Путин използва в Черно море супер ядреното торпедо? Някой ако може да каже, за да се евакуираме навреме.

12

Ноби

преди 1 година

толкова се страхува русия, че крие. не иска да докладва, да рапортува. това е ужас

11

Пепи

преди 1 година

Сложете, сложете. Дайте им мишена дюшеш на украинците и американите. С най голямо удоволствие ще ги взривят в силозите им, пък вие после чистете :)

10

Анонимен

преди 1 година

А САЩ няма да крие, когато ги достави в Украйна!

9

следвамехронологията

преди 1 година

Пиндостан разполага свои тактически ядрени оръжия на територията на редица европейски страни от десетилетия и никога не е изнасял конкретни числа за броя им. Този факт грубо и едностранно нарушава постулатите на "Доктрината Монро".

8

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да скрие от погледа наСАЩ и памперса на Путин ,камо ли ядрено оръжие.Илон Мъск също следи какво става в Мордора.

7

Анонимен

преди 1 година

А сащ крият ядрените оръжия в Йелоустоун бом бом бом

6

Анонимен

преди 1 година

След седмица, две ядрената подводница "Белгород" ще излезе в океана и ще проведе изпитване на дроновете "Посейдон". Дали няма да съвпадне със срещата на отан във Вилнюс?

5

да добре

преди 1 година

Русия всичко ще си разкаже и изпее. Русия криела от САЩ. И аз крия от хора, които не са ми приятели. Какви възражения?

4

Анонимен

преди 1 година

Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.

3

Посейдона тръгна ей

преди 1 година

Братя, тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!

2

Анонимен

преди 1 година

суперторпедото "Посейдон", способно да носи термоядрен заряд. ))))Такова супер торпедо ,няма ,а и да има е напълно излишно.Самата концепция за мощен подводен взрив който ,да предизвика мегацунами и да унищожи крайбрежието на САЩ е непотребна ,след като Русия има балистични ракети и подводници с атомни ракети.

1

Анонимен

преди 1 година

Че то броя и местоположението им си е секретно какво има да се умува ?