35

До 31

преди 1 година

Това да глупости! Цялата им фамилия са навързани като свински черва, толкова наследници има там, че може и неговите внуци да не стигнат.А обикновено, милиардерите не пишат лична собственост, повечето неща пишат собственост на фирми. Така, че който е кадърен и одобрен да управлява, той "наследява" фирменият капитал. Даже, сега трябва да се страхуват, ако нямат закътан паунд, нейде из Швейцарските банки, да не стигнат до просешка тояга.

34

Шишо Бакшишо

преди 1 година

Бакшишскафа имал ли е каско?

33

Анонимен

преди 1 година

Ключът към загадката е французинът! Не за друго, очевидно е бил най-умният и далеч по-опитен от шефчето на измислената компанийка! Сега, цялата тайфа до живот. На мокро и влажно, без тоалетна, докато издържат.

32

Анонимен

преди 1 година

Истинският пакистански милиардер е жив. Този, който дават, заедно със синът му е негова роднина. Държат една от най-големите енерго компании в Пакистан и живеят в Лондон като британски граждани повечето от фамилията.

31

Бай Дрън

преди 1 година

Да знайте, Путин е пуснал посейдон, но батискафа се е изпречил на пътя му и посейдона го е разцепил. То затова и в 27 щата американците активираха въоръжените си сили, уж да нападат Мексико. Ама не, само заради посейдона е!

30

Анонимен

преди 1 година

Абе незнам ама изтече новината,че синът на единият милиардер в купонясвал здраво докато са търсили баща му.Направо се е размазал от купон.Очаква наследство човека как да не празнува.

29

Анонимен

преди 1 година

Съмнителна работа е цялото нещо. И наистина, лъжат безобразно, защото американеца няма представа от физика и дали е 40 налягането или 4000 му е все тая. След като лъжат за това, лъжат и аз всичко друго. Нищо чудно и да са живи все още.

28

Анонимен

преди 1 година

Почукванията са били от други кораби, което обяснява и защо са били на равни интервали. Звукът от имплозията е заснет от хидрофони и микрофони на армията. Наистина, няма кой да обясни, защо французинът е бил вътре дори за една минута.

27

Експерт

преди 1 година

Може почукванията да са след имплозията и някой от милиардерите да е останал жив.Стават такива чудеса понякога явно е почуквал с гаячен чук по останките на Титаник.Плувал е около кораба и накрая е изплувал.Не сте ли гледали Аквамен с Джейсън Момоа.

26

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не съм фенка на конспирациите, но тук наистина има нещо много странно. Ако приемем, че пакистанецът е бил ***, то французинът е бил от най-добрите в света.Как изобщо са влязло в тази самоделка?!!!!!!!!!!Как онзи хаховец, шефчето ги е убедил изобщо?!!!!!!!!!!

25

А1

преди 1 година

Великитеамериканци и канадци трябваше да чакат пет дена френския батискаф да се спусне и да види отломките по дъното!

24

Анонимен

преди 1 година

Пак пишман експерт. Почукване не е имало иначе сонарните буйове щяха да засекат имплозията, което значи че е станало преди да са разгърнати за да засекат почукване.

23

Анонимен

преди 1 година

може да е имало 2 подводници, едната се е вглъбнала, а другата е почуквала.

22

Анонимен

преди 1 година

До Коментар. След имплозията, която е възникнала в резултат от разликата от наляганията в батискафа и отвън повече разлика няма и всичко останало вече нормално си лежи на дъното.

21

Анонимен

преди 1 година

Ако т.нар."експерт" наистина е казал,че долу налягането е само 40 атм. може да си къса дипломата спокойно, няма да му трябва. Още в училище се учи, че на всеки 10 м воден стълб налягането се увеличава с 1кг/кв.см.(=1 атм.)

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18. То и в Космоса може само с непилотирани апарати, но човека е любопитен. Ако не е нямаше да имаш талафонь и плазма и автонобиль и т.н.

19

Коментар

преди 1 година

Мисирките имат ли понятие от физика...или най малкото обща култура?На 4 километра дълбочина налягането е около 400 атмосфери!Това е все едно да седнеш на буре с тротил и да се взриви!Тоя варел за миг е станал на ваденка барабар с всичко вътре!

18

Анонимен

преди 1 година

До баба мара. Амиииии първо кораб трябва да ги закара до мястот и да ги чака и да гивърне обратно. Кораба има екипаж. Батискафа също има персонал, поддръжка,комуникациии. Плюс много други неща. Така че сумата не е "за билет".

17

Анонимен

преди 1 година

Жалко, що им трябваше на баир лозе, да ходят по тия дълбини на Океана. Трябваше да изпратят подводница с дистанционно управление, ако е можело. Зор пък да видиш Титаник в тая тъмница.

16

Анонимен

преди 1 година

И кой чукаше през половин час,богаташите или свети Петър?