35

Анонимен

преди 11 месеца

Като гледам реакциите на повечето, кажете пак, че не сме американска, а руска колония, да ви се изплюя в лицето

34

Някой

преди 11 месеца

Какво можеш да очакваш, от музата на Чалгаря! Много тАпа ***! Този скандал те трябва да свърша, докато тази не бъде изхвърлена от там, където ни я натресе Чалгарят!

33

До Ц

преди 11 месеца

Мани я вярата. Идеята е, че навсякъде е тотална цензура. Устите на хората обаче ти и маймуноподобните ти няма да затворите. Ще говоря каквото си искам. Ще гледам руски телевизии. И не ми пука за СЕМ, посолствата на Укрия и САЩ.

32

България

преди 11 месеца

Поздрави на всички долари и рубли! Бъдете здрави и щастливи! Приятен ден!

31

Ц до 33

преди 11 месеца

Не може да представяш за Истина ТВОЯТА ВЯРА.

30

Анонимен

преди 11 месеца

русский убийца самъй гуманний в мире! Не обижайте его!

29

помним

преди 11 месеца

До Анонимен - Помните ли в Сирия ... Там главна роля играеха т.нар. бели каски. Даже Оскар им дадоха за постановките. Пълна пародия и фалшификация, но режисьорите отново бяха наглосакси и западните медии подхващаха и разпространяваха всяка "новина".

28

Анонимен

преди 11 месеца

Имаше зверства в Буча, когато се оттеглиха руснаците, след тях украинските освободители караха по празни улици, кметът обясняваше колко хубаво е всичко, а после ден-два по-късно откриха "зверствата". След като ги създадоха. Даже в една от големите западни телевизии имаше такава смешка, репортаж за "зверствата на руснаците", а отзад се вижда украински войник как с една кука влачи тяло и го слага по средата на улицата. Ама коийто притежава медиите, той приписва зверствата.

27

Гошо

преди 11 месеца

Госпожице Момчилова, ако разрешите един въпрос: защо бяха закрити руските канали? Да защото Брюкселските бюрократи наредиха. Но това нарушава правата на потребителите, защото плащат за нещо което не получават. Операторите се оправдават с вас, а вие с ЕС. Омагьосан кръг като целия ЕС.

26

хора

преди 11 месеца

Не разбрахте ли, че правилната позиция и мнение е това, което кажат САЩ и посолствата на САЩ. Всяко друго мнение, различно от "правилното" е руска пропаганда и фалшива новина.

25

Хе хе

преди 11 месеца

Направо да поставят трон в парламента и курдисат украинската у:р:в:а, пардон посланичка в него. И по важното, да допълнят надписа над Народното Събрание на "Съединението с Посолството прави силата"! Посолството за 140 г Трета Българска държава сме го сменяли 3 пъти. Сегашното го знаем кое е. Да видим до кога.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на жената не им играя по свирката на сащ и Украйна ,вън всички украинци от България и техните слуги

23

Анонимен

преди 11 месеца

Американците инсценираха кацане на Луната, та една Буча ли няма да инсценират? Как мислите? Евреите са големи актьори и кинематографи. Вижте в Холивуд колко са много.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Помните ли в Сирия колко атаки имаше с химически оръжия? Всички синхронно отразявани с едни и същи видеа по всички западни медии. После се оказа, че всичко било холивудска продукция с местни актьори. Буча е същото. Руснаците, ако искаха да правят зверства, до сега от украина нищо нямаше да е останало. Какво ги спира? Санкции ли ще им наложат или какво?

21

ZZ

преди 11 месеца

Демокрацията и свободата на словото са илюзия.

20

Митрофанова

преди 11 месеца

Внушенията Ми, са по-добри от внушенията Ви...Язък, че наехте Ицо хазарта..Той се оказа обикновена бита карта..

19

Анонимен

преди 11 месеца

Каква е тази демокрация в която има само една правилна гледна точка, а всяка друга позиция се заклеймява. Точно като демокрацията в страните които имат демокрация в името си - ГДР, КНДР и тн.

18

баба мара

преди 11 месеца

ето го примера изтриха ми веднага коментара

17

полковник Колев

преди 11 месеца

За внушения ли става дума или за факти?....

16

Анонимен

преди 11 месеца

Спряхте руските телевизии за да имаме "правилно мислене"....както навремето се казваше "правилно разбира мероприятията на народната власт"