190

Рубла

преди 10 месеца

Русия, Рубла, Путин, Война, Олигарси, не благодаря !

189

Въпросът е

преди 10 месеца

Обаче цените на газта тока парното водата на месец в Москва са общо : Внимание 80лв ! Бензина е левче храни алкохол цигари в пъти по евтини ! А заплатите със сигурност са много по високи от описаните в статията (Козяк пропаганда) Задайте си елементарния въпрос Защо няма руснак да желае да работи в България (но е пълно с украинци) а в Европа са много малко. Само може да мечтаете за безплатното образование и здравеопазване (много по качествени) в Русия. 10 хиляди евро за всяка новородено и още и о

188

Анонимен

преди 10 месеца

Стягайте куфарите за русия !

187

Анонимен

преди 10 месеца

Да но цените тук са 7 пъти по евтини от бг

186

Пирожкин

преди 10 месеца

Криза е и затова средната заплата в Русия е 3 сурови картофа. И Путин казва "много ви е!"

185

Анонимен

преди 10 месеца

Фейк!

184

Анонимен

преди 10 месеца

Космонавта предлагам ти да почнеш кампания да събираш центчета и нексокоини. На твоя език краундфъндинг. Ше те правим истински космонавт. Имаше една западна компания Ендемол. Правеше биг брадър щеше да праща на марс. Ама нещо не се получи. Давай с теб ще успеем. :))) Такъв циркаджия си че в космоса сам се тролишш

183

Анонимен

преди 10 месеца

Крайна и сега и тогава не е съществувала реално. А живота на космонавта се изчерпва в опорки. Докато съветите изстрелват реално космонавти. Фаже стеани като Виетнам пращат хора в космоса по съветската програма. А 21 век ни Полша може камо ли пенсионираните фашуги от прибалтика.

182

разсъждаващ

преди 10 месеца

До анонимен 190, Ама си ми умен- айде сега ми обясни как може несъщеструващи държави да са членове на ООН?! СССР, за твое сведение, има статут на държава! Една от републиките, които са пълнопарвни членове на тази държава, е РСФСР, друга е УССР! Та 1948г. както е нямало държава с името Русия, така е нямало и държава с име Украйна!

181

Анонимен

преди 10 месеца

Оон кога се създава *** ходи чети за он след втората и спирай с глупостите

180

Анонимен

преди 10 месеца

До 187Така значи, почнахме да делим различаваме Русия от СССР- имаме някакъв напредък! )))Че кой слага равенство между СССРето и Расия,нищо ,че руснаците са свирили първа цигулка в съюза ,руска държава не е съществувала.Дори в ООН ,не е имало регистрирана такава държава.А Украйна и Беларус са били пълноправни членове на ООН още от 1948год.

179

Анонимен

преди 10 месеца

Те вече не и са и западни ни автомобилите ни телефоните. Китай задмина всички, "западни" като япония и корея.

178

Реалист

преди 10 месеца

По данни на НСИ, средномесечната брутна заплата в България през 2022 година е била 1760 лева, което по курса на долара от 2022 година от около 1,90 лева за долар е 926 долара. Само дето има една особеност - нетната заплата в Русия е по-голяма от тази в България при еднаква брутна заплата в масовия случай.

177

разсъждаващ

преди 10 месеца

До анонимен 184,Така значи, почнахме да делим различаваме Русия от СССР- имаме някакъв напредък! Пък може това да е само в конкретния случай, защото така ви изнася! Ние сме си го платили- правилно! "Западният" автомобил, дето карам аз да не би случайно да ми са го подарили ве, умник?

176

Реалист

преди 10 месеца

През 2022 минималната заплата в България беше 710 лева, а курса на долара мина два лева за долар. При усреднен курс на долара от около 1,90 лева за долар през 2022, минималната заплата в България беше 375 лева. Сега е различно, но и в Русия е различно.

175

Анонимен

преди 10 месеца

В ссср има рсфср, което си е русия. Няма как да се измъкваш при положение че ядрените държави тогава са няколко.

174

Анонимен

преди 10 месеца

До 182Мразели Русия, пък ползват ток от руската АЕЦ, мразели Русия, пък ползват гориво от руския нефтопреработвателен завод в Бургас!)))Това е построенно от СССРето ,не от Русия,и то при положение ,че СССРето не даваше Запада да строй в България.Разбира се всичко е платено от Нас.

173

Анонимен

преди 10 месеца

177 космонавта пак ти куца логиката в опорките. Значи "бедните" руснаци идвали по морето тук от хиляди километри и с визи, а ти "богатия" цял ден киснеш по коментарите и събираш по гранта да се довлечеш до морето и да им бъдеш обслужващ персонал. Много плоско, как ви плащат не знам.

172

разсъждаващ

преди 10 месеца

До до 178, Защото и фобчетата сте менте! Мразели Русия, пък ползват ток от руската АЕЦ, мразели Русия, пък ползват гориво от руския нефтопреработвателен завод в Бургас! Толкова години вече сме със САЩ и сателитите им- толкова ли не можаха да ни построят една нова , тяхна АЕЦ, да ни построят един модерен нефтохим!

171

българин

преди 10 месеца

За руснаците съм чул от дядо ми ,че през 1944-та когато дошли в селото ни откраднали на дядо ми бурето с ракията!Да се смее ли човек,да ги оплаква ли???