326

Meanwhile

преди 1 година

А в това време украински туристи, опс бежанци, се разхождат из хотелчета по нашето черноморие... Кеф

325

Споко

преди 1 година

Днес боеприпаси, утре и военни- защо не? Тамън всички милеещи за украйната да ходят да се бият за нея. Ай честиту

324

Факти

преди 1 година

По време на Втората световна война, Запада ненужно ескалира конфликта и нагненява отношенията с нацистка Германия като праща военна помощ на СССР под формата на танкове, артилерия, малки оръжия, боеприпаси и др. Трябвало е да се търси мирен диалог с Хитлер.

323

Хейт

преди 1 година

Браво, Тагарев! Ще останеш в историята като единствения министър на разсфасоването и изнасянето на там каквото е останало от българската армия. Друг такъв в хилядолетната история на държавата няма и ще бъдеш запомнен още дълго. Знаем, как ще дадеш последните ни ракети и танкове, но нови няма да видим. Няма да видим и самолети. Дано да си се подготвил психически вече за ада, защото рогатият е подгрял казана и те чака с нетърпение!

322

Дзивко

преди 1 година

Тоя е от тия щедрите, от вкъщи и стар телевизор няма да даде, но виж от държавен склад не му пука, а иначе е завършил в Москва...

321

Ирландеца

преди 1 година

Май Възраждане не са толко луди колкото ги изкарваха ... Каквото казаха се случи, а каквото обещаха направиха...

320

ЕВАЛА ТАГАРЕВ

преди 1 година

Агресора Путин не бива да се жали

319

Готвим нов транш УКР

преди 1 година

ШШТТТ!! ДА НЕ СЕ ЧУВАТ ТАКИВА ГЛУПОСТИ!!!

318

гост

преди 1 година

Този да не е украинец или да е захлебен с бизнес в украйнско.

317

НАРОДЕН СЪД

преди 1 година

Приготви се за Втория Народен съд, предател, няма да ти се размине!!!! Ей такива същите като тоя предател, които са сътрудничили с Хитлер през 1939 - 1944 година са осъдени от Народния съд през 1945 година 2 730 предатели със смъртна присъда, които сега други предатели, назначени от американското посолство ги изкарват невинни жертви, а са осъдени справедливо за престъпления срещу човечеството!

316

Анонимен

преди 1 година

Предатели! Помислете за бедстващите българи! Предатели!

315

Анонимен

преди 1 година

Ами Христо,айде тръгвай бе там се търсят и доброволци Съберете се 5000 и отивайте да оправяте България.Ние ще гледаме от тук.Или украинците не им пука и лежат на плажа,а ти си търсиш балъци.

314

Христо Христов

преди 1 година

Дано да има е военни. България ще почне да се оправя, когато поне 50000 наши евроатлантика заминат да защитават евроатлантизма на фронта.

313

Анонимен

преди 1 година

Украинската простотия дето се набутва тук трябва да бъде спряна и такива като тоя да хващат пътя към Украйна,а не да я набутват тук.

312

Анонимен

преди 1 година

Радев бе поел курс към Евразия и отдалечаваше България от ЕС. Сега е зает с друг абсурд, на гърба на данъкоплатеца, как да назначи служебните министри в президентството. Трескаво им търси места, маакар, че те са недостатъчни, за да ги трудоустрои там. Явно, никой от тях, че и Радев, не са очаквали, че ще се сформира редовен кабинет. Мислеха, че ще управляват много дълго.

311

Анонимен

преди 1 година

Тоя като иска да хваща оръжието и заедно с него в Украйна, да събере и гей дружинката тук ,а да и украинците дето плъзнаха и да отиват на фронта.

310

Анонимен

преди 1 година

Браво на тоя пич, има физиономия на силен и уверен човек, такива хора трябва да управляват страната а не някакви празноглави разбойници. Всичко руско трябва да се разкара от складовете и да се ползва срещу самите руснаци, дет се вика с техните железа по техните глави.

309

Анонимен

преди 1 година

До 475:Ти си гаден лъжец.България нищо няма да получи.Източвате ни държавата и рискувате националната ни сигурност.Някои ще получат комисионни и ако стане напечено с тези комисионни първи ще избягат със самолетите.

308

Българин

преди 1 година

Следващия ще транш да включва и жива сила - всички русофили да заминават за Украйна.

307

Анонимен

преди 1 година

Едно не разбирам САЩ които имат на година военен бюджет от $677 милиарда натискат нас шерпите да даваме снаряди и патрони на Урките..