41

Идващите туристи

преди 1 година

Бягат от България като видят ракетите заобиколили църквите.

40

Отиваш на църква

преди 1 година

Излиза ходжата?Кви са ТИЯ различни талибани бе?Каква демокрация е това?

39

Остро се осъжда

преди 1 година

Неспазването на законите и конституция на Република България от анти-европейски секти окупирали власта за лични и чужди етноси без еволюция и интеграция е недопустимо халифати в Европа.

38

Боко

преди 1 година

До 23. Ей, по-спокойно бе, пич, тези работи не стават така. Само защото някакъв невзрачен оххлюв е написал един куп глу.пости.

37

Гербер

преди 1 година

До герб са гадове. Кога ще се научат олигоффрените като теб, че дали някой е престъпник или го решава СЪДЪТ, а не главния прокурор? Аман от обсебени от завист и злоба антигербаджии.

36

Време е за

преди 1 година

Отстраняване на душманите от шайката на хунтата влезли в политическия обръч на корупционните схеми след 1990г.да се отстрелят АЙдуците,че станаха над 4 мильона мекерета и Българите бягат от родните си места и не се издържа повече кафена демокрация и чужди анти-европейски организации окупирали власта за собствени облаги което е в разрез със конституцията на Република България и европейски ценности.

35

Винету

преди 1 година

Уф, тоя Борисов им е изпил мозъка на всичките. Лягат и стават с неговото име. Не знам като умре всички тези "умници" с какво ще се оправдават.

34

1Фаш+2Кому+1Монарх

преди 1 година

дане изкочи от барцелоските крайречни върбови храсталаци некое фламинго в ритъм 7/8 където в първия куплет се възпява ембрионът от Хосе делФакеър, а във 2ия - милионът от заечаро.Една толко натурално естественна история за безплодния тиквоид след като няма съмнения че е толко яловоскопенстерилен че нема нищо освен онова дето не се знае коьо е от кое.Неможе човек израстнал в политиката м/у двамата си дядовци,единият комунистче,другият фашистче и после олизвал срамотиите надъртаците Тошо и Дървояд

33

Убиват ме помощ

преди 1 година

IBAN: BG08STSA93000029992540.......Моля за помощ от чуждите посолства в София, за билет до Австрия, убиват ме Пернишки мутри! Опасноста е реална в град Бобов дол !Мирослав Германов

32

Моля за помощ

преди 1 година

Правете го вирусно, заплахите за живота ми са реални, трябват 150 за билет до Австрия Виена! Мирослав Германов

31

Анонимен

преди 1 година

Ge6ev ti si LUD !

30

Анонимен

преди 1 година

че ти до сега защо го търпеше безропотно,като те изрита тогава взе да лаеш.

29

Знаеме се МВР - ДС

преди 1 година

Ще направи някой процент и после пак коалиция с ГЕРБ на Борисов, те милиционерите такива схеми правят от 20 години ! Нали Борисов държи всички СРС-та и полиции в Държавата, поръчва убийства и никой не му държи сметка, всички първо го критикуват после коалиции с него Сатанист!

28

Анонимен

преди 1 година

Тамън бившите любовници започнаха да си вадят мръсните ризи и новата булка ппдб се намеси да спасява боко

27

Гражданин

преди 1 година

Ами г-н Гешев Вие имахте в качеството си на главен прокурор цялата власт да започнете наказателно преследване срещу Борисов и срещу Пеевски. Но не го направихте защото сте зависим от тях. Сега с Борисов играете на доброто и лошото ченге, единият е неоснователно уволнен, другия е неоснователно обвинен. Политически клоу*и

26

ЧичоБокоНовияБайМиле

преди 1 година

С Ванката си бяхме приятели некога а глей го са какви ги говори

25

Наблюдател

преди 1 година

Гешев, Гешев, Борисов е минал по всички нива в политиката, изградил е най голямата партия в България, а ти си стигна до едно ниво, и те изхвърлиха, и то точно защото се набираш в политиката! Не си първият, който се набира за по-мъж" от него. Даже и Корнелия не успя! Направиха те и тебе "фигурант" като Радев, и се взе насериозно! На всеки му е ясно, че сега всяка втора дума ще ти е за Борисов, ама вече и репертоарът ти почна да омръзва!

24

Анонимен

преди 1 година

Ще имаме ли някога гл.прокурор, който да раздаде заслужено правосъдие на всичките ни политици.

23

Анонимен

преди 1 година

Борисов обича непълнолетни и скоро ще бъде арестуван и ще му бръкнат където трябва с каквото трябва и ще го изследват за наркотици, за ***, за търговия с органи. Борисов заслужава смъртно наказание и се надявам Гешев да го върне и да обеси Борисов в централния софийски затвор

22

Анонимен

преди 1 година

Като го наричаше шефе и яде кифтетата не рева :)))