86

Олимпий Панов

преди 1 година

)))Болница за бедни-т.е отсътсвие на такава изобщо като физически объект !

85

Анонимен

преди 1 година

Аха, почнаха да си казват, че точно това искат.

84

сега ли се сети

преди 1 година

Нищо ново под слънцето! То и сега здравеопазването е само за тези, които могат да си платят! Но, важното е, че лекуваме напълно безплатно разни пришълци - украинци, сирийци, иракчани, афганистанци.....! Те да са доволни и обгрижвани, а данъкоплатците - кучета ги яли!

83

Анонимен

преди 1 година

Грешка. Ще има болници само за богатите в София и по морето. Всичко друго ще се закрие.

82

Анонимен

преди 1 година

Сега няма ли болници за бедни и богати? Тъмнокожите и депутатите в една болница ли се лекуват?

81

Бай Илийчо

преди 1 година

Язе моя дъ бая протиф уроки ! И куршум могъ дъ лея ! Дъл дъ не отворъ и язе болница за бедни?

80

българина

преди 1 година

грешка е частни болници да работят с Нзок. все едно да пуснеш по една автобусна линия частен и общински бус! една от двете ще фалира и всички знаят коя. е същото е и с болниците и нзок

79

Бай Илийчо

преди 1 година

Ай честиту! Кой си нема пари ша мре !

78

До: Избрахме си ги

преди 1 година

Ти нямаш право да избираш, те са избрани предварително. Имаш право да гласуваш само. "Ще избира тоз който има пари Бе, ти като нямаш какво ще избираш? ...Ако го избереш и направи нещо ...кой ще поеме политическата отговорност?!?!" ...Т. Живков.

77

С ковид стана същото

преди 1 година

Бедните с ваксини, богатите за 2 дни бяха излекувани, не ваксинирани а излекувани!!

76

Болница за богати

преди 1 година

Влиза сестрата на Бойко при него на свиждане в болницата и вижда, ръцете му вързани, Веднага се развикала:- Защо сте го арестували? Той вече не е премиер...Лекарят:- Не е арестуван, но знаете ли колко ленти от кардиографа наряза!

75

Анонимен

преди 1 година

евроатлантически цености - няма ли да ви светне най после че за тия англосакски сте разходен материал

74

Анонимен

преди 1 година

Надпис в болница за бедни: "Пациенти! Не разговаряйте помежду си за своето заболяване - това само затруднява поставянето на диагноза!"

73

ЗАЩО

преди 1 година

Здравеопазването ни е Грабено . Парите за Здраве и Болници надминават парите за Пенсии и Социални Помощи за ромите , Частни Болници Ограбват Целия Ресурс на Здравната Каса . Новото е е Министъра на Отбраната , Някакъв Тагрев се казва , ще Мобилизира Лекари Сестри за Фронта в Украйна .

72

r3v0lv3r

преди 1 година

Болниците в големите градове се увеличават, в малките закриват, а качеството пада. Частните болници отвхърлят най-тежките случаи и прибират пари от касата, като са частни би следвало да се финансират сами, а не да чакат и те на държавната софра. Направо е ужас да се опиташ да получиш дори и с пари някаква качествена лекарска помощ в тая страна.

71

До ДЖО

преди 1 година

Явно не си лежал в болница! ......И по принцип тук в сайта повечето естествено плюещи са млади хора ,все още ,,безсмъртни" с мнение за болниците в които те никога не са влизали ,но знаят всичко!......Само лежал в болница с подобни индивиди ,знае какви уплашени ***.лбьовци са те пред,, чичо доктор" и ,,леля мед.сестра"........Много са смешни ,уплашени и объркани !...../Личен опит и наблюдение/

70

То и сега е така

преди 1 година

Държаените болници са за бедните а частните за богатите . А по време на комунизма елита е ходил в правителствени билници а народа в обикновенни .Винаги е било така . Реално няма лошо въпроса е да има болница за всеки и да не останат хора без да могат да посетят болница .

69

dl

преди 1 година

Нямам нищо против частните болници,но изобщо не съм съгласна с факта,че още не е направена и първа копка и хопсключват договор със Здравната каса.След като имат възможност да строят частна болница,нека поне 5 години да са на свободния пазар,т.е. да се докажат.Лошото е,че няма кадри и не знам вече кой ще работи.Иначе мед.кадри са високо квалифициран кадър

68

Анонимен

преди 1 година

Дивият капитализъм ще роди нов комунизъм. Не е проблем да нахраним бедните, проблемът е, че не можем да нахраним богатите.

67

Джо

преди 1 година

В България здравеопазване няма. Има източване на касата и държавния бюджет.