114

Анонимен

преди 1 година

118 Никой не се договаря да представя Киро про100 в лоша светлина, той просто си е такъв винаги.

113

Анонимен

преди 1 година

Кире, Ленчето трябваше да пратиш ама ти я оноди в най-неподходящото време. Сега втората булка Лорер ще пращаш. Аз знам че ти не подбираш, ама от Брюксел казаха жена. Тази дето пращаш е много космата.

112

Анонимен

преди 1 година

Мария Габриел не е с изтекъл мандат, прекъсна го, за да се включи в правенето на редовно правителство. ЕК иска жена, от ГЕРБ, която партия членува в най-голямата и дясна европейска партия ЕНП, за да довърши прекъснатия мандат на своята еврокомисарка Мария Габриел. Когато дойдат вови изборите за евпопейски комисари, ДБ ще има възможност да излъчи свой десен кандидат, защото се учлени в ЕНП, заедно с ГЕРБ преди време. ПП не са представени в ЕП, къде се бутат?

111

Анонимен

преди 1 година

Тоя е постоянно с отворена и изкривена уста на снимките.И има уникален поглед на такъв,който ако го напиша,автоматично се трие.Сещате се нали?

110

Кикито

преди 1 година

Ей,редакцията,защо винаги слагате снимки,на които изглеждам като неадекватен,меко казано.И не сте само вие.На всички снимки изглеждам така.Да нямате някаква договорка всички редакции.

109

Кикито

преди 1 година

Урсула вика давай някой за комисар.Аз и викам ,знам един.Тя ми вика ,да не е Лорел.Аз и викам,четеш ми мислите.Урсула вика,Кики не чета мисли.Нали го съгласувахме с Посолството.Аз и викам ,да бе Урсула,забравих.

108

Анонимен

преди 1 година

Позор за България

107

Анонимен

преди 1 година

Що за наглост от страна на ПП! Първо, това е комисар излъчен от ГЕРБ, която е членка на ЕНП. А ПП не членува в ЕНП. При това е от квотата за жени. ДБ е твърде малка партия, за да излъчва десни еврокомисари. Можеше само в коалиция с ГЕРБ. Както бе случаят с Радан Кънев, който се оказа ляв...ГЕРБ имат зоконоворо и морално право, да излъчат жена, която да довърши мандата на своята представителка в ЕНП Мария Габриел.

106

Краси

преди 1 година

Лорел за евро комисар? Израел не е в ЕС???

105

Анонимен

преди 1 година

Напишете за Хънтър нещо де хаха

104

Анонимен

преди 1 година

Вас от ПП никой не ви пита, за евроковисар. ПП не членува в ЕНП, където се бутате? Егати началството! С 32 депутата и с подрравен машинен вот?! Що за наглост!

103

Анонимен

преди 1 година

След Тези Предателства,към Избирателите си,да " гушнеш" МутроКомуниста Борисов и " създадете" " правителство заедно"! Ти си г-н Никой вече!-:)))))) Птиченцето веднъж в живота на човек,му кажа на " рамото"! Така както " кацна" и на рамото на Слави! Издъни се бе Политическа ЛЕЖ!!-:(( И Американофил! Плановете Ти ,нямат нищо Общо с Българите а Само със САЩ Американофилче! Да го......!

102

Анонимен

преди 1 година

108 Искаме да е българка и да е от ГЕРБ, ЕНП, където ГЕРБ членува. ПП не е представена в ЕПарламент. Къде се врат?

101

Анонимен

преди 1 година

За евроковисар от десницата в ЕП ЕНП, ПП,ДБ нямат никакво право да излъчват евроковисар, при това от квотата на жените. Защото ПП не членува в ЕНП, не е част от десните в ЕП. Само ГЕРБ-СДС имат законовото право, да излъчат евроковисар/ка, която да довърши мандата на Мария Габриел. На нея тя ще предаде своя опит и докъде е стигнала, не на Лорер. Нали си нямат доверие, което от ПП непрекъснато повтарят? Как би станало изобщо?! Никак.

100

Анонимен

преди 1 година

Абе ужким всичките идват от частният сектор,създали успешни стартапи,успешни бизнесмени а пък голямо натискане за тая пуста държавна софра...то не бяха назначения на жени,на любовници,на баджанаци,на роднини нямат навеждане маааамка им ненаяли се...

99

Анонимен

преди 1 година

Кой е Кирил Петков, че да посяга на Кинституцията ни?

98

Xммм

преди 1 година

Пacитo kвo cи мисли, caмo тoй ли мoжe ga kaзвa Шaлoм?

97

До спящите . . .

преди 1 година

От наша гледна точка най-логично е докато тече промяната в конституцията . . . А бе всички ли спите или сте за гъби! Определят ви бъдещето какво правите в землянките си още? После ще ревете, ама ще е късно! Да, цвета на нацията се изнесе, което е вече факт!

96

Алф до 102

преди 1 година

Майтап бе, Уили!!

95

Най-Сетне

преди 1 година

Един Истински Българин за ЕвроКомисар!