199

Хитър Петър

преди 1 година

В западната преса се твърди че в момента НАТО обмисля разполагането на до 300 000 войници на руската граница. Обсъжда се възможността основата на военния контингент да бъде сформиран от "фронтовите държави", в чийто състав влизат Прибалтийските републики, Полша, Румъния и България. Според ръководството на НАТО този "санитарен кордон" би попречилна Русия, да изнесе войната отвъд границите на Украйна".ДА ВИ Е ЧЕСТИТО, МЛАДЕЖИ !

198

Пятихатки

преди 1 година

Влязоха украинските фашисти за половин час в селото, направиха си селфи на мегдана и пред пощата, отчетоха че са "превзели" селото, после братушките ги изтрещяха с артилерията, укронацистите избягаха и селото отново си е руско, след има-няма половин час фашистко присъствие, обаче според отчетите на фашистите се води "освободено". Затова на малко пpace и на дърт фашист вяра да нямаш!!! Защото не се знае каква cвиня ще излезе накрая :)

197

Боби

преди 1 година

До Перко Наумов "А за убитите деца аз ли съм виновен." За убитите Донбаски деца от снарядите на ВСУ? Разбираш ли че Убитите деца в Донбас са умрели от ДИРЕКТЕН ОБСТРЕЛ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА И ЦИВИЛНИ СГРАДИ. Убитите Деца в конфликта след 2022 са при следните Причини: Унищожаване на сградата в която се крият при директни бойни действия(ВСУ НЕ СА ГИ ЕВАКУИРАЛИ ЗА ДА СА ЖИВ ЩИТ) Унищожаване на сгради от свалени Бомби(ВСУ РАЗПОЛАГАТ ПВО В ГРАДОВЕТЕ което е ГЛУПАВО - Свалената бомба убива цивилни)

196

Анонимен

преди 1 година

Някой си Перко Наумов щото си е такъв и си отговаря точно на името като му се каже истината и няма,какви друго да каже освен да *** стандартното русофили..Абе Перко да беше ходил на училище бе да развиеш някакви мислене,а не да повтаряш една и съща глупост.

195

Перко Наумов

преди 1 година

Само лъжи от наще русофили.

194

Перко Наумов

преди 1 година

А за убитите деца аз ли съм виновен.

193

Анонимен

преди 1 година

Май навсякъде ще трябва даде прочисти от украинските плъхове,че станаха вече досадни.

192

Боби

преди 1 година

До Перко Наумов Понеже го има в нета и не в един екземпляр искам да ми кажеш какво мислиш за ето тази сграда на която пише Детска Градина а вътре се снимат ВСУ военни как се разполагат на пода със спални чували да изкарат ноща. Около тях пълна сграда с все рисунките и професионални по стените и детски окачени да им се любуват роднините... - Това граждански обект ли е в този случай или легитимна военна цел?

191

АЗОВЦИ ВАДЯТ

преди 1 година

Руските плъхове от дупките....прочистването на Украйна продължава

190

Анонимен

преди 1 година

Е когато си от село и си пасал овцете само нормално е да мислиш,че нещата опират до някое село само.

189

Анонимен

преди 1 година

Едно село не могат да опазят, па камо ли някой град да опазят! Боой боой удри удри!

188

Анонимен

преди 1 година

УУУУУУУУУ, ЕДНО СЕЛЦЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИТЕ, А ТЕ ОСЕМ!!! МАГУЧАЯ! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! МУ ХАГА ГАГАГАГА!

187

Анонимен

преди 1 година

Те за какво ви спряха тв.за тва да лъжат.вижте Путин кво каза и показа за 1час и20мин преди 2 дни.и ще разберете .нарочно ги пускат и после ги няма вече.загубите на фасадите са катастрофални....

186

Перко Наумов

преди 1 година

И все пак рашките се изложиха.Щего напиша ако трябва и 1000 пъти.И перестанете с тази мантра ч са пазели цивилното население.Болници,училища и колко други.Или са били кривогледи.

185

Давай Za

преди 1 година

И аз преди малко освободих 8м3 телесна маса в тоалетната.

184

Анонимен

преди 1 година

Всеки нормален ,знае истината.престанете да лъжете народа.човека ви каза ,танковете горят и ф-16 ще горят.още малко.

183

Анонимен

преди 1 година

Някой още си мислят,че руснаците воюват с украинците.

182

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Пробият ли фронта, тежко им на руснаците." Само че има едно НО! 20 дни контра могилизация - затрити хиляди животи на на Украинци. И още не са стигнали до коя да е от 3 до 6 ОСНОВНИ линии на отбрана изградени от Руснаците за зимата.

181

Ники

преди 1 година

Освободени са 8 населени места, от които едното е село "Левадне" което представлява една ферма с 2 постройки и нива. Съответно там е имало на пост руски войник с бинокъл и радиостанция. Най-вероятно много трудно са го освободили !

180

хахахаха

преди 1 година

от две седмици я пускат тази новина, всеки път е актуална :)