43

Анонимен

преди 1 година

То не се знае изобщо ще остане ли нещо от ооокрайната. Ако влязат рустие в Киев и забият знамето... Май Русия ще влезе в НАТО. :)))

42

Анонимен

преди 1 година

Ж пък те са единствените, които реално воюват за интересите на НАТО. Кой друг се е осмелил да излезе с голи гърди срещу Русия? Какъв карък имат укрите-Тю бре. Киев ще види нато през крив макарон, а такива надежди имаха укрите. Сега Бидона окончателно им ги попари.

41

Анонимен

преди 1 година

Почвайте да свиквате, че скоро държава с името Украйна, няма да съществува.

40

А

преди 1 година

Стандартите са, че към НАТО не може да се присъедини държава във военен конфликт. Чао Зеленски. Ще ти дават оръжия, докато не се споразумеят с русите. После за два дни те чака съдбата на Гелев.

39

bl

преди 1 година

Когато Киев стане част от руската федерация ще получи облекчени условия от Москва да влезне в НАТО ... с танкове.

38

Ленинското

преди 1 година

Оръжие преди 1921г.излезе с доста качествени материали далеч над съвременните 6 поколение Натовска и ОТАН боеприпаси.

37

Няма такава

преди 1 година

Държава Украйна вече не съществува,следващата синтетична държава е маке-данайците.

36

До 47.

преди 1 година

То няма такава държава?

35

toti

преди 1 година

Путин спечели ,а Украйна е време да сключи премирие и си прибере чедата ,колкото и да не и се иска ЗАВЛАДЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ ОСТАВАТ РУСКИ ....Само нещо като ,,Берлинска стена може да определи новите граници и живота да продалжи...........с една дума ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ ОТ ТОВА ЧЕ СИ ПОХАБИХА СТАРОТО ОРЪЖИЕ И ТАКА ИСТОРИЯТА ЩЕ ПОМНИ ЕДНА ,,БЕЗМИСЛЕННА ВОЙНА ''!!!

34

Лъжец и лъжица.

преди 1 година

джо търкулан е лъжец. А жена му е лъжица.

33

Анонимен

преди 1 година

Това е гавра с украинския мат'рял!

32

Мухаха

преди 1 година

И от Брюксел така му казаха на Зеленския ... НЯМА облекчени процедури за влизахе в Европейския Съюз за Окрайна . Ще трябва да кандидатстват като всяка друга бедна държава и да си чакат реда .... Ахахахха, Май Окрайна привършва парите и вече става безинтересна за Обединения западен капитал. НЯМА ПАРИ ... НЯМА ПОДКРЕПА ... НЯМА ОРЪЖИЕ ... Скоро и ттролейчетата по медиите ще спрат да "Славят" Окрайна ... като им спрат заплащането и ще млъкнат ... Скоро .

31

Анонимен

преди 1 година

Няма я. Ако Украйна получи това, НАТО ще получи ядрени бомби от Русия. Светът може да бъде унищожен за 30 мин. заради това.

30

Анонимен

преди 1 година

Откакто го заболя зъба, не е същия Байдън.

29

Анонимен

преди 1 година

Господ Здраве да и дава на Кралицата на Англия! -:) Четиво са о за Байдън!!!-:)) Леле леле!-:)))) Жив Резил сте да знаете Янки!!

28

Инфо

преди 1 година

Чакаме Реакцията на Слугите на Народа в Радата. Пан Зеленский обяви, че ако до края на октомври все още има извънредно положение, парламентарни избори Няма да има. Напомняме, че Радата гласува за удължаване на извънредното положение. А там пълно мнозинство имат именно слугите на Зеленский. Ще превърнат ли Панът в Истински Диктатор. Все пак Слугите откраднаха парите за ремонт на бомбоубежищата.

27

Анонимен

преди 1 година

Имал е впредвид кралицата консорт Камила.

26

Еми

преди 1 година

То и Байдън няма да спечели Втори мандат.

25

Пян_Гъ

преди 1 година

Да не мислите, че "украинците" (т.е. руски македонци) се надяват да влязат в НАТО и ЕС? Просто чакат Русия да разгроми САЩ и да си ги прибере. И езикът, и културата, и историята, и инфраструктурата - всичко е РУСКО! Друг въпрос е дали ви харесва...

24

Бай Байдън до 31

преди 1 година

Ми тя умряла ***