163

Анонимен

преди 11 месеца

Бе май всички сте от село та си мислите,че става въпрос за села и градове.Айде като свършат украинците,а така ,както се развиват нещата ще свършат и заедно с тях и техниката после се обяснявате,кое на кого ще бъде.После останалите украинци ще казват само да,добре и само толкова.

162

Путин доживот затвор

преди 11 месеца

Кирил Гундяев и всички други руски политици, пропагандисти и военни, подстрекатели и извършители на военни престъпления на доживотен затвор. Русия плаща за всичко разрушено и по 10 милиона долара за загинал украинец.

161

Анонимен

преди 11 месеца

Радославчо разбираш от военни действия колко клоуна.Руснаците са на територията на Украйна,Зелето щом е решил да се бие до последния украинец си е негов проблем,само ,че дали германците ще решат да си изпратят всичко в Украйна до последния танк не се знае или пък американците до последния долар също.

160

Радослав

преди 11 месеца

До 160: ако я бяха спечелили вече щеше да има мир и нямащи да има нужда от ново насилствено събиране на сибирци за да ги пращат да *** в името на комунистически вожд в които те не вярват. Щом Украйна прави контранастъпление значи войната се води все още. Затова и парада на изчадията пред гробницата на мухала беше толкова вял тази година.

159

таварищ паПутин

преди 11 месеца

И ловец съм и рибар съм с двадесет годишен стаж аз съм Путин хубавеца отсрелвал леопарди и брадлита безброй за в час....

158

Анонимен

преди 11 месеца

Хаха, тия са големи смехорани! Досега унищожаваха всичко на 200%. Отсега ще скочи на 400%. Дотук всичко е унищожено, не е ясно 0рките срещу кой и с какво воюват. А всъщност един град колкото Перник са превзели за година!

157

Ехааа...

преди 11 месеца

Тия рашки започнаха яко да се габуркат със ЗАПАДНАТА техника...........Не е чудни ,че окциите на тази западна техника по борсите спадат главоломно!!!!

156

УправленскаПрограма:

преди 11 месеца

Нека отстрела на едър рогат *** отглеждан в Кравария да започне сега ! Моля ловните трофеи да се регистрират в Ловно рибарския съюз!

155

ха-ха-хи...

преди 11 месеца

...на САФАРИ за леопарди и брадлита в Уркия....

154

Анонимен

преди 11 месеца

Допълнително възнаграждение бутилка водка.

153

Анонимен

преди 11 месеца

Въпросът с допълнителното възнаграждение на руските военни е изяснен. По-интересно е каква сума ще получат николаевските партизани, които в нощта срещу 9 юни взривиха железопътен товарен състав натоварен с 81 брой военна техника следваща в посока Запорожие.

152

Така е ..

преди 11 месеца

И това е успех. Ха,ха..Що му трябваше на Путин тази безсмислена война. А сега на къде ? Няма измъкване с чест.

151

Анонимен

преди 11 месеца

действия. Тръбят само за частичните мобилизации, провеждани в Русия!

150

запознат

преди 11 месеца

До Радослав,Ясно, а посмайданските власти в Киев защото не пращаха, под заплахи и със скалъпени обвинения, украински граждани, които не подкрепят тяхната политика, в Донбас, да се бият срещу сънародниците им, дето не само не подкрепят политиката на властите в Киев, ами и не признават властта им! Добре помним репортажите по телевизиите ни за мобилизирани дори бесарабски българи! Нещо последните години обаче спряха да ни информират откъде властите в Киев си набавят личен състав за бойните...

149

Загрубява

преди 11 месеца

Русия ще унищожи F-16 по същия начин, по който сега унищожава Leopard. F-16 ще горят, но ще горят и летища в Европа, ако участващите в боевете в Украйна F-16 излитат от летища в Европа. Това са думи на Президента Путин, казани вчера на ПМЕФ.

148

Анонимен

преди 11 месеца

Абе тя си я печели бе Радославчо какво ще правят украинците,с просене на оръжия дето трудно се произвеждат,а и струват пари няма да стане.Зелето може да си прави колкото си иска могилизациии,ама германците нямат да си пратят всички танкове в Украйна .Това трябва да ти е ясно.

147

Радослав

преди 11 месеца

До 159: опорке, ако Просия можеше да спечели войната досега да го е направила. Не била пратила цялата си армия защото 90% от армията и е само на хартия или подпиращи бюра комсомолци! Ако имаха реална армия досега да е в Украйна и да е приключил този фарс, но щом не ги пращат значи или са роднини на някой партиец или само се водят там по домова книга. Тя и Франция на бумага имаше велика армия в началото на ВСВ ама всички знаят какво стана!Във войната с Финландия СССР имаше армия ама и там измряха

146

Анонимен

преди 11 месеца

Абе Радославчо осведоми се бе ,а не да пишеш опорки.Те изобщо не са в Украйна.Украйна изобщо не е силаЦялата армия на Русия е 1120000,а в Украйна се прати само 155000.Останалото е частни ,армии ,опълченци и 300000 мобилизирани.Това срещу 300000 обучена армия от НАТО и 700000 мобилизирани украинци.Русия дори не е вкарвала така войска да окупира цяла Украйна,но както се вижда и така може да приключи украинците.

145

Радослав

преди 11 месеца

До 153: останалите 85% вече избиха ли ги? Нещо май великите армати стоят отзад, че да не се види, че са бутафорни. Голямо хвалене на Просия, а тя щяла да модернизира Т34 защото остана без танкове, хаха. Трябва да мобилизат 300 000, а желаещи няма, трябва с комисар да ги водят с опрян пистолет в тила към Украйна. ПП какво стана с подводница Москва? Извадиха ли я? Още ли са само 5 души жертвите там?

144

Анонимен

преди 11 месеца

Някой май се опитва да се прави на актьор като Зеленски,ама не му се получава.