15

Анонимен

преди 1 година

"прикачвам снимка на кучетата и отново моля за своевременни мерки. Благодаря!" - Тея за неволя не са ли чували?

14

кутт

преди 1 година

Виетнамците разбраха, че вкъщи е по-добре. Писна им. Тръгнаа си.

13

Анонимен

преди 1 година

Всички безпризорни кучета или без чип, трябва да се хващат, държат в приют до 2 седмици и ако никой не ги осинови, да се умъртвява - само така ще се реши проблема.

12

Анонимен

преди 1 година

Кучкарите за пореден път доказват какви прости социопати са! Дружелюбните кучета драги ми перковци защо не си ги взехте вкъщи, а си обгрижвате на улицата, къде те да разнасят болести, цапат, лаят и хапят всички нас!?

11

Анонимен

преди 1 година

Скитащите кучета определено ми напомнят за годините на прехода - бедността, корупцията, упоритостта са преживееш.

10

Анонимен

преди 1 година

Къде са виетнамците?

9

Важно уточнение

преди 1 година

Със или без кънки се подвизават кучетата на Ледената пързалка във Варна?

8

Абе ,като са

преди 1 година

толкоз загрижени и добри души тия кучефили ,да ги взимат тия песове и да си ги гледат у дома,а не по градинките да разнасят храни,води и навсякъде са пластмаси и ***,къщички от кашони и стари врати и т.н. кич !

7

Бай Тричан

преди 1 година

Грижете се за кротките си кучета в частния инот / парцел. Градовете са за хора. Вашите любими торби с бълхи и екстременти, замърсяват с присъствието си улиците, зелените зони и т н. Пренасят зарази и параззитти. Налитат да хапят и лаят, нарушават спокойствието на живеещите в района и минувачите. Да ги прочистят всичките. И да прочистят кучелюбците, които ги "гледат" на обществени места. Кучето само в частния ВИ имот! Долна пас мина комплексари. Кучвтата са да се чувствате значими

6

Марсел Попов

преди 1 година

На Цъpвyльо хуманността му е чужда , това не е новина.

5

Анонимен

преди 1 година

Гражданин може да изиска от държавен или общински служител да се легитимира, ако неговата дейност пряко го касае. Хората си вършат работата и *** и пульо да ги карат да се легитимират, откъде накъде. Да се обадят на 112, ако считат че наблюдават нещо нередно.

4

Анонимен

преди 1 година

"двете кротки кучета"? ДИВИ ГОЛЕМИ ЖИВОТНИ -нямат място в града!!! Безстопанствени хищници - нямат място на улицата!!! Няма какво повече да се "дискутира"! Бабишкерите носят храна на "милите кученца" и естествено недоумяват как "милите кротки душици" били нападнали някого? Ами нападат за да си пазят територията! Която с вашето слабоумно поведение сте им създали!

3

Анонимен

преди 1 година

Аман от кучища, тротинетки и прочее. Модерни времена по Чарли Чаплин.

2

Анонимен

преди 1 година

Кучкарите са виновни продават и развъждат кучета, които продават на хора, които не могат да се грижат за себе си камоли за кучето изхвърлят го на улицата и ставаа проблем. Държава, че няма е ясно на всички много отдавна.

1

Анонимен

преди 1 година

Много кучкари много нещо, но котките са повече сякаш :)))