395

Олелел

преди 1 година

Нема ле Еврото до се върне от Дубай и го направят заместник главен прокурор? За разнообразие ще пускат във ВВС и НС клипчетата с убивата му жена дето 5 я оправят наведнъж във всички дупки

394

както са казали хора

преди 1 година

От трън, та на глог!

393

ТОШО КУКАТА

преди 1 година

САРАФОФФ = ПАЗИТЕЛ НОМЕР 1 НА МУТРАТА ТИКВА....ГЛАВЯН ПРАКУРОР ?????..ВУГГАРСКА РАУТА .

392

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен к.431 Сарафов е и.д. гл.прокурор до избора на нов Гл.прокурор. Лена, ти като най-обичащата да се намесва във всички неща кой искаше да бъде определен за и.д.: Машева,Пиронева или Филипова или до избора на нов гл.прокурор да се определи С.Цацаров за и.д.?

391

Петьо Еврото

преди 1 година

Смех!

390

Анонимен

преди 1 година

СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ! ДА МАХНАТ ГЕШЕВ И да сложат тоя...СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИ - населението й! ПРОСТО ! НЕВЕЖО! ДУХОВНО НЕОСЪЗНАТО И БЕДНО! ТЪПО С ГРОЗНИ ФИЗИОНОМИИ И БЕЗВКУСНО ОБЛЕЧЕНИ ЖЕНИ И МЪЖЕ. С ТАТУИРОВКИ ЖИВЕЕЩИ В ДЯВОЛА А НЕ В БОГА! ПОСЛЕ ЩО ДЪРЖАВАТА Е ТАКАВА ЩОТО НАРОДЪТ Й Е ТАКЪВ СЛЕД 2000 ТА СЛЕД 1985 ТА ВСИЧКО Е ***. МЪРЗЕЛИВИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИМ СЕ СМЕЕ. НЯМАТ КУЛТУРА НА ПЪТЯ ЦАПАТ ЗАМЪРСЯВАТ ПРиРОДАТА ТЯЛОТО НА БОГ - ПОСЛЕ ЩО ИМАЛО НАВОДНЕНИЯ.!

389

Анонимен

преди 1 година

В избора на нов прокурор се намеси свързаната с ББР Лена Бориславова, която е специалист по всичко, сонм стари и нови политици,политолози и полтнаблюдатели, та дори и Гамизов.Очакваме мнението на преподавателите от ЮФ-СУ, които навремето ни докараха милиционерски кадър за главен прокурор, мнението на капацитетите от ДеБе Хр.Иванов и попрестарелия ген.Ат.Атанасов и разбира се това на разносвача на пощата в Съдебната палата. Аман от неканени и напиращи да си кажат мнението аматьори!

388

анонимен

преди 1 година

Сарафов не е избран. Трябва да се избере от пленума на ВСС , а не от прокурорската колегия. Изборът е нелегитимен.

387

Казах

преди 1 година

Мъжът на Машева е също от школата в Симеоново като Сарафов. А тя самата е абсолютно некомпетентна като прокурор. Едно голямо и сериозно дело не е гледала. Изплува от нищото в Министерство на правосъдието като заместничка на М. Попова. Абсолютно безлична. Само благодарение на мъжа си адв. Машев и връзките му с Гешев стана нещо и си пооправи външния вид което е най-важно!

386

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Следващата чистка е за тях магистрати които за 8 години там станаха мулти милионери, сега ще паднат на мизерници. И ще трябва да ходят пеш, а не да ги возят.

385

Анонимен

преди 1 година

Трите заместнички начело с Машева са предани на Гешев,така че трябваше да се избере най-малката беда.На разположение има прокурори от всички областни и апелативни прокуратури. Избирайте трезво и внимавайте да не попаднете на зависими от партии слагачи ,такива играещи комбина с МВР и със съдии и недай си Боже на останки от ВМШ/Институт за полицейски офицери и научна дейност.Те са от същото качество и манталитет като Гешев.Много е опасен и свързан с подводни камъни изборът на нов Прокурор...

384

Аз

преди 1 година

Нали в края на май този заяви в прав текст пред медиите че се вижда свързан само със следствието и няма да седне нито ще се кандидатира за главен прокурор. Истински лъжец и пореден политически клоун. Ето защо изчезна така бързо Петьо Еврото- той държеше и Сарафов с компромати. Затова и пуснаха слуха че Еврото е избягал от БГ. Журналистите да попитат поредния възпитаник от школата в Симеоново къде изчезна Петьо Еврото

383

haha

преди 1 година

Пуснаха водата в ВиСи-то. Миризмата е още по-лоша. То там(в съдебната система) само такъв матриал. МНОГО скъп на бюджета екскремент.

382

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Следващото ВСС, ще е направено така,че да се назначава от самите магистрати, а не от народните представители, демек по-малко зависими.По-малко влияние на партии и тнт. Така или иначе сково всички тия партии ще изчезнат, като се създаде партията на безпартийните. Но не е важното това, а да им се отнеме всичко принадлежащо на българския народ.Всеки един от тия олигарси има сараи, острови , самолети и тнт.

381

Анонимен

преди 1 година

Умиране има но отърване от Боце и Шиши няма.

380

Анонимен

преди 1 година

На Дебелян и Банкята да им ядете кюлчетата и пищовите да им лапате ***, ако си мислите, че на избори релано имате някакъв избор сте наивници и ***.

379

До 419

преди 1 година

Новото ВСС ще същото, като старото само, че ново :) Какви са ти очакванията, като ще се избира от същите хора в НС, които са се впили, като кърлежи да смучат кръвчицата на народа?

378

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Според конституцията даже няма право и да е временен главен прокурор, защото като шев на НСЛС, функциите му никога не са били на прокурор, скоро махат старото ВСС с ново и всички тия слуги от старото ВСС ще бъдат подпукани и те освен за слагачество на ББ, така и за нарушаване на конституцията:)))).Бая магистрати или по-скоро ***, заплатолапачи ще влязат в затвора.

377

Анонимен

преди 1 година

Целия народ видя колко независима е прокуратурата, когато решат махат главния прокурор, които решат слагат на негово място. И тия които натискат копчетата на ВСС са хора с много пари, придобити по незаконен начин за сметка на изчезващия си народ.

376

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Тоя дето сина му има имоти за милиони Сарафа, както са го назначили, така и ще го изритат тези дни, важното е,че скоро Борисов и групировката бандити влизат в в затвора да бачкат на стари години, и да връщат средства, имоти, острови, самолети, и тнт:))))