69

Анонимен

преди 11 месеца

Мда панелка с още 700 души е нормално и качествено, а на запад живеят в 150 годишни еднофамилни къщи, горките те. Българинът има извратено виждане, той дори не казва жилище, той автоматично казва апартамент и търси общежитието със стотици други писюри.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Социализма строеше евтини, нормални и качествени жилища за обикновените хора, на запад където нямаше социализъм още живеят в колиби от 19 век.

67

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

ДРУГАРЕ, АМЧЕ ТЕ И ПОВЕЧЕТО ДВОРЦИ НА БРИТАНСКИЯ КРАЛ СТОЯТ ПРАЗНИ, ДЕМЕ ТОЙ НЕ ЖИВЕЕ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ЕДНОВРЕМЕННО... ЗАЩО НЕ ИДЕТЕ ДА МУ ГО КАЖЕТЕ И ДА МУ ПРОДЛОЖИТЕ БОЛШИВИШКАТА СИ ЛОГИКА ДА ВИ ГИ ДАДЕ?

66

СТРАНДЖАТА

преди 11 месеца

ВИЖДА СЕ, КАК ИМОТНИ ШАРЛАТАНИ ТОЧАТ ЛИГИ ЗА ИМОТИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. АНАТЕМА!

65

Бай Бъфет

преди 11 месеца

Има ли хора, които плуват без бански?

64

Сифилиско

преди 11 месеца

Хубавите имоти се продават бързо, мазните панелени дупки си седят с години в имот бг

63

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Aми ако не си разбрал, комунистчетата дето нямат жилища ходят и броят къде е празно къде не... гледат къде евентуално биха могли да се заселят. Товаа са комунистическите мозъци.. трябва да знаете как мислят!

62

Анонимен

преди 11 месеца

Сега ще ви оправат небоите се! Първо ще бутнат един убав прогресивен данък на програмистите - взимаш 10 бона бруто заплата, плащаш 50% данък и реално получаваш много по-малко отколкото един плочкаджия на 750лв заплата. Естествено тие пари за никъде нема да стигнат и ще се присетят да стижат тие с апартаментите - първоначално по едни 500лв еднократно за паспортче, после едно ново данъче

61

Цура

преди 11 месеца

Природата не търпи празно.

60

Анонимен

преди 11 месеца

И какво като са празни?

59

Решението

преди 11 месеца

Има лесно решение, всяко празно жилище в 10 най-големи града в България да плащат наем 20 пъти повече отколкото ако това жилище е използвано. Ще се осветли веднага сивата икономика в даването под наем без да се плаща данък печалба, отделно ще паднат цените защото вече няма да е инвестиция, и ще паднат цените и на жилищата и на наемите.

58

До66

преди 11 месеца

Друг ти е проблема.

57

До 66

преди 11 месеца

Глупости пишеш.

56

Анонимен

преди 11 месеца

"Днес си на летището, утре си в Бизнес парка, в другиден в Мол България. Наемът е начина даващ тази ти свобода." - Да инкато станеш на 30, ако още продъшжаяаш да скачаш така, ше св побъркаш.

55

Анонимен

преди 11 месеца

"Трябва да преустановят издаването на разрешения за строеж, при такъв голям брой свободни жилища. " - И аз къденще живея, ако не е тайна? 9 човека чакаме за три апартамента в родата ...

54

Анонимен

преди 11 месеца

Само да кажа - Искахме да направим къща, без да е свързана с енергото. НЕ МОЖЕ! Искахме, без да е свързана с водоснабдяване - НЕ МОЖЕ! И преида почнете с върпости - панели, агрегати и 200 квч батерия в мазето. Има подпочвени води, дето виждаш течението и е побе 2 метра дълбоко. Един филтът и АЙДЕ. Ам а не дават ... Трябвало да си зависим!!!

53

555

преди 11 месеца

Тук вина имат и общините. Трябва да преустановят издаването на разрешения за строеж, при такъв голям брой свободни жилища. Живея в Бургас, тук постоянно се появяват нови строежи, и то все големи сгради. Безумие е! Последната новина е, че ще бутат магазин Била в Изгрев и там щели да строят висока сграда...

52

До 60

преди 11 месеца

Партери ама със собствен двор от 20кв, с чувство на къща (в която съседа ти мета фасове през оградата) и последни етажи, ама пенхауси с 100квадрата обща тераса (бонус)

51

хахахахах

преди 11 месеца

няма такова нещо, всичко се изкупува на зелено. останали са само партери и последни етажи! ХАХХАХАХА надувайте момчееета да стане на парчееета. БУМ!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Ще видим къде ще му излезе края на тая мода всяко левче да се превръща в тухли и бетон.