53

Анонимен

преди 1 година

Братовчедка ми затова ми изпраща зехтин с килограми, женена е за грък :)))

52

До Комунарите

преди 1 година

Такъв грабеж на държавата, като през последните 34 години, никога не е имало по тези земи.

51

До :D

преди 1 година

Глупости поредни. Идея си няшаме тукашните тRолове нито какво е там, нито какво е дори в момента в редица държави от ЕС и САЩ. Там теб няма кой и да те пусне, с тукашното тRолуване на заплата към посолоството. Та какви ги пишеш за неща, от които хабер си нямаш - все тая.

50

Комунарите

преди 1 година

Са окупирали България 44та разграбили са я и са репресирали хората сега тяхните скапани наследници държът целият бизнес и продължават да ни ограбват.Съсипаха я тая държава.То в Македония е по хубаво.

49

Анонимен

преди 1 година

20 лв за бургер на слънчака евтино ли е? Подстрижка също 20 лв.

48

До Русия

преди 1 година

Само че там не пускат *** енд Пульо. Хората си пазят държавата от наVлеци, затова там е и по-спокойно, че и по-чисто от сегашна Европа последните години. За сравнение със САЩ по този показател и дума не може да става дори. Та аз може и да ида. Но за теб - не знам. По принцип визи не дават на подчинени на посолствата. Правят проучвания и ако си нормален гражданин, без престъпни прояви, и отиваш на туризъм, може. Само че проучват.

47

:D

преди 1 година

Целия руски народ се чуди как да избяга от там и да отиде да живее на Запад, а тукашните русофили щели да ходят там на почивка ХАХАХХАХАХАХАха

46

Анонимен

преди 1 година

Ходил съм в Гърция на каманаците, не бех впечатлен от плажовете им, ако можеш да наречеш каманаците плажове, единственото което ми хареса при тех е това, че си пазят българската част в Северна Гърция, тоест що годе плодородната българска част на Северна Гърция :)))

45

много евтино

преди 1 година

За евтината храна разбрахме. Трета украинска мъртва крава акостира на броговете ни.

44

9

преди 1 година

Абе явно политици и такива специалисти дет постоянно се изказват живеят на друго място, не в България...или в друга паралелна вселена...не знам и аз! *** пример - питейната вода беше 3,40 лв, стана 5 лв, до края на годината ще стане 6! айде смятайте проценти, да е ба ваш та *** ***...

43

Русия

преди 1 година

До До Русия - хайде да ходим заедно? Да поканим и наши приятели. Колкото повече хора, толкова по-весело ще ни е.

42

На море в Гърция

преди 1 година

До 40 Що нямат ли палми?

41

До Обаче има

преди 1 година

Комунисти нито е имало тук, нито има. Имаше социалисти, но те си отидоха преди 34 години. Сега тук са техните преки наследници, от които по-големи крадци България не е виждала дори през турско робство.

40

До Йеее ще ходим

преди 1 година

Чак природа хубава в Гърция... хайде, хайде, просто ви е близо. Там няма хубава природа, освен море и плажова, но мен плажовете не ме интересуват. Не се пека. Хубава природа пак наблизо има в Хърватска.

39

Обаче има

преди 1 година

Един проблем нямаме пари защото комунистите ни обраха :(

38

До Русия

преди 1 година

Мъжът ми е във Волгоград и утре пътува за Сочи. И да, чудесно е, а храната и горивото са доста по-евтини оттук. Влаковете са със спални вагони за дълги пътувания и са много чисти, има и баня в тях, дават чехли. Хич не се майтапя. Искам догодина да отида и аз.

37

Анонимен

преди 1 година

До Спартакос Агрианис 31 Черно море си е едно от най-хубавите морета, особено българското със ситния си пясък, но мутрите го бетонираха и затова сте толкова негативни в коментарите си :))

36

Анонимен

преди 1 година

Може. В Държавна психиатрична болница храната е безплатна. За нас, нормалните хора обаче, цените й от миналата година скомчиха в пъти и ние си я плащаме скъпо и прескъпо. Иначе ти може и да очакваш евтина, за себе си.

35

Писари мамини

преди 1 година

Дрън Дрън, данъците отгоре със 30 процента, Водата със 40 процента, тока със 20 процента върху старите 15 процента (забележете) увеличение.Черешките от дървото до магазина имат 600 процента надценка.Свинското месо със 50 процента надценка към момента.Заплатите замразени.

34

Русия

преди 1 година

В Русия пак е по-хубаво. С моето семейство сме решили това лято да посетим някой известен руски град, в който ходят много туристи, но да не е Москва. Някой знае ли такъв град?