190

Анонимен

преди 1 година

Тоя съвсем скоро ще го самоубият. Това, че лъже е разбираемо. Заради така наречената информационна война. Но това, че така се излага и излага господарите си няма как да мине, защото уронва авторитета им. И ми се струва, че съвсем скоро някое западно разузнаване ще сподели с някого координатите, където се намира в момента, или пък където ще бъде.

189

от 4 Юни до сега

преди 1 година

7500 бандеровски *** отидоха при бащицата Бандера и 30% от НАТО-вската техника даде фира - цлава украини НАТО-вски педдераси жалки !!!

188

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен --- Кои са тези овенни дека са му рекли това!? Някаква оДправка, моля. Та Рассия в момента не е в настъпление, а в отбрана, що тъй!? ;)

187

Анонимен

преди 1 година

До 200 Е не е като му казаха,че трябва да изтегли войниците от Бахмут не го направи и ги остави Вагнер да ги избият .След като руснаците се изтеглиха от Херсон американците му казаха,че е време за преговори той квичеше,че побеждава,а сега още проси и прави куп мобилизации.На мирните преговори се бяха съгласили и Джонсън се намеси и се отметнаха.Сега прави настъпление,което всички военни му казват,че няма да успее. .И ти казваш,че не си съсипал държавата.

186

Чугунолеяр

преди 1 година

До До Анонимен 196 --- Аха, Зеленски си е самоизбомбил държавата, така ли? Абе, вие у ред ли сте?

185

До Анонимен 196

преди 1 година

А само някой сляп или прекалено политизиран може да не види, че Зеленски разсипа Украйна. От преди 2000 г Путин говори по международни форуми за нарушения от страна на Украйна. Ама не, няма кой да чуе. Е, като не чуват, той се задейства. При това, беше предупредил, че ще има реакция. Какви са нарушенията, навсякъде ги пише, няма да изброявам.

184

Анонимен

преди 1 година

Чак сега разбрах защо Русия гуи войната, като видях страшните робокопи наоиколили Зеленски

183

Danyor

преди 1 година

washingtonpost/world/2023/06/13/ukraine-counteroffensive-kryvyi-rih-donetsk/

182

Анонимен

преди 1 година

До мен 191Само някой душевно болен може да обвинява зеленски, че е унищожил държавата си. Руснаците сигурно са в украйна да спасяват гражданите на Украйна. Тука списват абслолютни д ебили честно. То не е дори забавно.

181

Зеленски.

преди 1 година

Ако не ми давате,каквото поискам и не ми вярвате ще кажа ,че това е русофилство да знаете.

180

Анонимен

преди 1 година

Що таквоз неуважение към Зельо, движението му напред турено в кавички! А, не може така, ще ни се карат от посолството.

179

абе

преди 1 година

нещо контраофанзивата я оплеска! май взеха да се разкандърдисват! ами то и аз да ям 100 оки бой, и аз ще съм така!

178

мен

преди 1 година

Тоя бо*лук Зеля накрая трябва да бъде не съден, а разстрелян от своите. Унищожи държавата и народа си. Какво движение напред, какви 5 лева го гонят? За 1 седмица "настъпление" измряха десетки хиляди украински войници и наемници

177

Сузана

преди 1 година

Да не закачате Пирожкин.

176

Анонимен

преди 1 година

Сами един необразован просяк може да си мисли,че може да победи Русия като проси.

175

Анонимен

преди 1 година

москва е по близо

174

Анонимен

преди 1 година

Напред, към Киев!

173

Анонимен

преди 1 година

До 184:Абе айде не ми я набутвай тая кирлива Украйна като ти е толкова скъпа ходи си в нея,а не обяснявай кой , какъв е с разни опорки.Що не си я защитаваш,ами висиш тук и ми обясняваш какво било.

172

Анонимен

преди 1 година

Изгоряха украинските танкове и се почнаха западните,а Зеленски не разбрал,че запада не е бездънна яма и пак отишъл да проси от Германия и тоя път ужас греда сега благодари на украинските войски за "движението напред" .А да май никой не вижда,че е написано в кавички.С други думи едно голямо нищо и загуба на техника и войници дето са загубили живота си заради приказките на клоуна и компания.

171

Добре осведоменият

преди 1 година

Но всъщност няма никакво предвижване напред след започване на дълго подготвяното контранастъпление! Украинците са загубили над 160 танка в това число и прехвалените леопарди истината е, че Украйна дава колосални жертви и загуби