61

Анонимен

преди 11 месеца

Ок, и как така тия пишман моралисти от ВСС си смениха мнението на 180 градуса от преди няколко месеца, можете ли да обясните, като няма нищо ново? После защо българите нямали вяра в правосъдната система, като дори уж най-висшите ни магистрати са пробити кухи ***, дори не се стараят становищата им да са мотивирани и аргументирани... и били независими от политиците. Абсолютно посмешище сме

60

Анонимен

преди 11 месеца

До от кухнята - Всичките са прависти. Имам роднина, дето не си знае парите, щото води по 20 дела едновременно и лично ми каза, че правото е за хора, искащи хонорари, а не за някакви търсещи справедливост и правосъди. Такива отпадали от системата много бързо. Та съдиите, каквот виждаш, не са отпаднали от системата, следователно, дали са хора, искащи "справедливост" или са готови, за 20-30 000 лева, да продадът всяко дело?

59

aa1820

преди 11 месеца

Като го питаха какво означава ДП се хилеше и отговаряше "ми може би Държавно Предприятие....". Сега реве щото тва същото предприятие го метна пред автобуса. И по-лошото е че тва Предприятие ще променя к-ята и правилата за новия прокурор.

58

либе

преди 11 месеца

а на бас че тая покана е по инициатива на елена брюкселска .

57

Анонимен

преди 11 месеца

Да кажи за борисов и да се свършва тая сага

56

Гвоздей

преди 11 месеца

За премахването на закона 5 години да е имал само българско гражданство са виновни всички, включително и Слави и прилежащия му пелтек-Митева. Затова сега ни идват недоразумения като Киро и Мара.

55

от кухнята

преди 11 месеца

Истината е че почти няма читав човек във висшата съдебна система.Няма.Всички са омотани и всеки е направил нещо.И в един момент вече и те не знаят какво се случва и ако уволнят някого кои интереси точно ще настъпят.И става много объркано.Ние разбираме че няма читави има по малко и повече сгафили.При това положение единственото решение е всички висши магистрати да бъдат сменени с такива от провинцията.Тогава вече ще се промени нещо.Няма проблем с закона а с морала на магистратите

54

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 48 - Нищо, ако е в българси съд...

53

Анонимен

преди 11 месеца

Онзи ден 7 уж се отказаха, а днес 16 гласуваха. Явно натика е ОГРОМЕН и залахите са БРУТАЛНИ.

52

И

преди 11 месеца

До До 54 Как ще докаже , че му е наредено за Иванчева? Сигурно му е подписана заповед пред нотариус? Хората искат факти, а не приказки!

51

Анонимен

преди 11 месеца

Г-н Каскетски сигурно е държал инструмента на "Шефе" докато е "оправял" обитателката на къщата....

50

Дзъ

преди 11 месеца

Еееее разсъхна се едно дългогодишно приятелство. Язък добре се напасваха

49

Курдо Коленков

преди 11 месеца

В качеството си на какъв, бре?

48

Урсула

преди 11 месеца

Кой тоз Страсбург :)))

47

До 54

преди 11 месеца

Виновна, невинна,все тая. Ако Гешев, свидетелства,че е накисната по заповед на ББ ,ще стане мазало

46

Анонимен

преди 11 месеца

Стига с тази Иванчева!Виновна си е.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Марш,марш генерала наш!Той матионетки ни докара в пожара да ни вкара!Марш,марш ,Бойко,генерала наш!На избори да полетим и Бойко,Кирчо и мафията да победим!

44

Анонимен

преди 11 месеца

А ,ако иска да е защитен свидетел? Да разкаже всички схеми на Баце и останалите хайдуци. Ако признае за Иванчева,че му е наредено лично от министър председателя,да я накисне? Тогава какво следва?

43

Анонимен

преди 11 месеца

До 37:Каква ли е причината?Хаха бъзикаш ли се?То си се разбра.Това си е било част от сделката за правителство.Мара Габриел да влезне в новия кабинет и да свалят Гешев.Продажните Пицари от край време имат зъб на Гешев,защото хвана няколко наркодилъра и им пречеше да си правят доставките на кристални пици.Също така е отказал по политически причини да прави разследвания.Сега ще си сложат техен човек и ще почнат да преследват политически неудобните.

42

Анонимен

преди 11 месеца

Честит рожден ден генерал Борисов !