78

Анонимен

преди 1 година

Макарова, украинците пак я загубиха, вчера.

77

Все едно

преди 1 година

И 30 села да "перемогите"...Все тая ! Стратегически успех няма да постигнете ! След няколко седмици "контранастъплението" на Укро Вермахта ще загуби устрем както е предвидено от Русия и тогава Украйна ще види баба си ! Русия още не е включила най елитните си части плюс няколко танкови дивизии с чисто новите Т 90М Прорив. А заводите зад Урал продължават да бълват продукция и дори увеличават темпото, което не вещае нищо добро за НАТОнацистите !

76

Анонимен

преди 1 година

Велика офанзива ви казвам! Падаш! До вечерта губят селата ама това не се брои.......

75

гост

преди 1 година

Залужни къде е ?

74

Анонимен

преди 1 година

"Вагнер" е един човек ( Пригожин). Ако него го няма няма да съществува и компанията. Нали се сещаш че винаги може да има и инцидент. Я водката е била чист спирт и се е натровил, я паднал от 13-я етаж докато си мие прозорците и т.н. Като се случи с няколко личности последната година, след като се оказа , че повече са взимали отколкото са са си вършили работата.

73

Слава кокаине!

преди 1 година

До Красны медведь Абе, бонак натовските войски дадоха над 70000 жертви в Бахмут или ти и може би правилно тях не ги броиш за хора.

72

Красны медведь

преди 1 година

Ами Вагнер ако утре му избие чивията може да сти късате косите ама сега не мислите мили русофили.

71

Анонимен

преди 1 година

Какво са освободили? Та те са още в сивата зона с минните полета. Дори не са стигнали до 1-а отбранителна линия и вече загубиха 20% от даденото им въоръжение. А какво ще е за да стигнат основната отбрана. То затова Зеленски е в Германия и моли за още Леопарди

70

До медведь

преди 1 година

Армията на Русия имаше 0 жертви. Всички бяха от страна на частната фирма Вагнер. За това бяха наети. Свършиха работата и си тръгнаха.

69

Красны медведь

преди 1 година

Ами Русия колко загуби имаше заради Бахмут.И колко време го завземаше ?

68

Гай Баньо

преди 1 година

Освободили 90 кв.километра!! На каква цена? Загубиха толкова хора и техника , че ползата е по малко он НУЛА!!

67

Анонимен

преди 1 година

Като попитали репортерът на "Билд" в Украйна "Кое е най- трудното във вашата работа? Той отговорил: Да правя снимки на войниците от ВСУ така, че да не се вижда нацистката им символика.

66

Красны медведь

преди 1 година

Украинците се радват защото всяка педя земя е тяхна а не крадена.Слава на Украйна

65

До Банко

преди 1 година

Знаеш ли колко църкви опожариха руските фашисти, стреляха за кеф във тях....това ви е православието в Русия!Кадирката се кри нещо?Само козичката му блее жално и самотно....

64

Разгледайте картата

преди 1 година

и тогава се хвалете. Вижте за какви населени места става въпрос и тогава се хвалете. Говорим за селища с 5 улици на кръст или дори по-малко. По-полека със "Слава Украине"-то, че не се знае как ще завърши тоя прогрес :D

63

Банко

преди 1 година

Тези фашисти руснаците съсипаха света, бедна държава, която само воюва и съсипва всичко свято!

62

уеиуе

преди 1 година

Русофилските фашисти да благодарят на Путин за язовира и затова,че тази еко катастрофа може и на нас да ни е провали туризма и натрови почвите ни. Благодаря ти Путин

61

пуйката на Холмс

преди 1 година

А бе не виждам леопарди,да не са избягали в Африка?

60

До за 1 милиард

преди 1 година

Не знам какво гори, май под *** ти Копейкин гори!А тези 300 000 руснака край Бахмут сега горят в АДА за 1 село като Ракитово. Ама простата ти тиква едва ли може да роди нещо, *** и се бий като мъж и помогни на Костя на руския фронт!Ама ти треперят гащич.ките!

59

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна е огромна дупка, в която се наливат колосални суми.