224

Анонимен

преди 1 година

Ех, а какви депутатки имаше едно време, Чичолина в Италия преди 35 години. Професионалистка! А нашето едновеждо постове пуска...

223

К....во

преди 1 година

Фригидна си грозна си надменна си прогнила си

222

Анонимен

преди 1 година

Лена Бориславова пусна на лиро "парапетни уроци как да бръкнеш под полата, докато се правя че не мога да отключа"

221

Ох Ленчеее

преди 1 година

Изгорех душо ти какви уроци можеш да даваш.....а с президентът си се хванала, недей бе слънце златно като си добра в нещо на предварително там.А и само да ти кажа за президента Радев лично за него са гласували 1 500 000 българи а за ПП всичките 600000 и то преди да се гушнете с Герб, така че просто погледни числата и си трай.

220

МЪКА И СМЕХ

преди 1 година

Прокопиевите медии пишеха такива новини в рубриката ПРЕДОЗИРАНЕ..

219

Анонимен

преди 1 година

Мале, дори да приемем, че е било истина това с парапета, глей ги нашенските че---джии и недо---ни женици как една година по-късно ОЩЕ САМО ЗА ТОВА МОГАТ ДА ГОВОРЯТ. Големите моралисти, дето добре, че никой не иска да ги изклати, че ако искаше, щяха да си счупят краката да търчат и те по парапети.

218

па Ча

преди 1 година

Няма ли време рогонесецът да я яри, за да има с какво да запълня времето и устата и?

217

Анонимен

преди 1 година

Лена Хиена май проси за нова балада ми се струва, вземайки предвид популярността на предходната.

216

Време е

преди 1 година

Клипа на парапета ли е сниман ?

215

Анонимен

преди 1 година

Ленчето: Идвам! Идвам, с москвича идвам! Ти ме чакай там! Да ме оплодиш, че от три години не съм Е...А и пoлoвaта ми систeма, пaяжинa хвaна!

214

Резидентска сволоч

преди 1 година

На руската ватенка всеки ден трябва да бъде задаван въпроса: "Чий е Крим ?" , когато стане украински отново !

213

Анонимен

преди 1 година

Аз чакам, чакам, ден и нощ и свиря тоз сигнал: Ленче къде си? Ленче къде си? Айде на пазар! Ела ти при мен с коритото си от реката Лена и за без пари напълни с нафта мойте пазари по бензиностанциите!

212

Жрицо Хазарта

преди 1 година

Аз чакам да издаде уроци как да се държим за парапета с точни градуси на навеждане и други полезни напътствия за успех в кариерата! Също от Gilette са и предложили дългосрочен договор за реклама! Що не се хвали?

211

Анонимен

преди 1 година

Ляво, Дясно, Ляво, Дясно скачам аз и прас, прас, прас високо, на върха от планината. Буздугана се навири, издаде вой и от него с ЛЕНЕНО СЕМЕ потекоха потоците на реките управлявани от коритата на реката - ЛЕНА и напълниха с нафта всички ЯЗОВИРИ по земята! И досега светът трепери как се прави бизнес с нафта, неуправляватна от коритото на реката Лена, понеже нейното корито е долу в низината!

210

Darko

преди 1 година

Браво Лена! Льотчика *** трябва да бъде изолиран. Този човек докара само лошо на нашата България. След оставката на главния прокурор, следва импийчмънт за зеления чорап. :)

209

Makedon

преди 1 година

Bravo be Lence .... TOCNO TAKA...

208

Анонимен

преди 1 година

Ленчето срещу нея да тичате, не можете да я стигнете, копейки. Виждаме ви на всички "протести", четем ви неграмотните писания. Черни тенисчици, бабанки с шкембета, фльорци с подути устички. Едни и същи сте и все сте зле. И аре да почнете да коментирате това, за което говори по същество, а не нещо друго. Или ви е трудно?

207

Анонимен

преди 1 година

Лените са материал, разходен материал на асенчовците. Асенчо вече ги разчиства. В ДБ никой не вярва в партията и гледат да се уредят евродепутати или чинивници по Брюксел, а в ПП просто няма кой да оспори властта на Асен. Киро е за прокурор и е опасно объркан. Асен много бързо ще вземе решенията за пари щото няма голям хоризонт.

206

Смях!

преди 1 година

То няма един нормален в тоя Парламент, ще пускали чак уроци... Трябват ТЕЖКИ ЗАКОНИ и то САМО за тях , за да не смеят да крадат до полуда , а данъкоплатците да мизерстват !!!

205

леля чичо

преди 1 година

според либералите жената трябва да Я onojdat 24/7 генгбенг и това я прави ценна личност за обществото