101

20хил.лева

преди 1 година

Само за майки със средно или висше образование,които са работили и платили осигуровките си.Идетските пак ли няма да са за всички деца?Защото моята внучка не е получила и лев.За нея какво значение има дали ще станат 200лв. като не ги получава?

100

gogo

преди 1 година

дано да го обвържат с доста условия, за да не изтекат при "братята" или схемаджиите ;)

99

Анонимна

преди 1 година

Търся си някой да ми направи бебе, след като приемат закона. А ако го оставя в "майчин дом" , дали пак ще получа 20 бона?

98

Анонимен

преди 1 година

То хубаво, ама шведите ще станат още повече

97

Горски фей

преди 1 година

Развеселиха ме. Те 200лв "еднократна помощ" едва дават, че сега се сетили хиляди на дете да броят.. Няма лошо, лаладжийска работа е това.Проблемът не е (само) в количеството, а и в качеството на материала, г-жо Йотова..

96

Kurt Vagner

преди 1 година

Тия пари обаче да поощрят раждането на деца в България, не *** в гетата и катуните!!!!

95

777

преди 1 година

От идеи като тази сме на това ниво!Неквалифицирани идеолози ръсят простотои без да използват и малкото в тиквата си! Нямам думи!

94

SS

преди 1 година

Това стане ли Асан ще разпори Айшето !!! Не трий бе !

93

Борисчо

преди 1 година

Малеее... за 10 години ще станем пак 9 милиона, от които 5 ще са Ромове...йщахахаахахах

92

До Ерген на 48

преди 1 година

Хей, не изтъквай семейното си положение и възрастта си. Ще подсетиш червенушковците как да постъпят. Сега обещават хилядарки, но вземат ли властта, ще въведат пак ергенския данък под претекст, че на държавата й трябват пари, за да развива тежко машиностроене, а средства за надбавки на родените вече деца трябва да се вземат от залъка на гяволите, които досега не са се женили и не отглеждат деца. Това е стар болшевишки трик, дайте да дадем!

91

Анонимен

преди 1 година

Пари за увеличение на заплатите в тая държава никога няма,ама за хромите ще се намерят по 20к на калпак.Вие сериозно ли?

90

ЗАЩО?

преди 1 година

Защо ще имам три деца-не защото искам,а защото Иванчо обещава пари!Това е толкова отвратително! Живеем в 21 век,а не в ерата на соца.Нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено.И Йотова и тя спецка по демографията.Тази освен да участва в мероприятия друго върши ли?

89

Анонимен

преди 1 година

Това единствено ще насърчи малцинствата.

88

Кънчо

преди 1 година

Не всичко е пари Ванка... Кел файда като деца се раждат,а няма места по ясли и градини,няма една нормална болница,педиатри и учители стават все по малко,а държавата буквално я няма за тези въпроси.И тук говорим ако детенцето е здраво,щото ако има някъв проблем(недай си боже) нещата стават в пъти по-зле.и защо да се раздават пари?!?Измислете други стимули,например държавата да става гарант на семейство с дете по кредит за жилище ако родителите имат висше.Субсидия за нова кола и тн.Готовите пари..

87

Статистик

преди 1 година

Има и по-еФтин вариант - но само ако се приложи за целия ЕС. А именно - ергенският данък. Ако нямаш деца - примерно минус 25% от доходите. При две деца - не плащаш нищо, но пък получаваш детски (но не и смешни като сега). А за да не се плодят мур га вите, при четири деца се спират всички помощи. Само че за целта трябват политици с топки - а такива в ЕС са огромен дефицит!

86

Ерген на 48

преди 1 година

Според мен това може да е временно явление.Защо до сега не са го направили? Вече е късно, много късно.

85

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Добре :) А има ли в предложението концепция от къде ще дойдат тези пари? Щот да плащаме на ромките да цвъкат на година по 2 бр. не е ОК :) Арнаудов ли ще ги извади от сметката си? Щот сме в дефицит, ако не е вдянал до сега!

84

Ванката

преди 1 година

А така! Столипиново и Факултета ликуват!!!

83

Навитак

преди 1 година

Аз съм адаптивен човек:1. Веднага се връщам от чужбина- по няколко пъти годишно 2. Приемам исляма и си вземам 4 жени 3. Веднага почвам да правя деца- правя- вземам парата- хвърлям и така по цял ден!

82

МЛАДЕЖ

преди 1 година

Значи,тези които са отишли вчужбина са по-важни от тези,които сме останали тук и бачкаме яко.Щели да се върнат като за тях има специални облекчения.Абе Иванчо, в кое време живееш?Аман от привилегии.Ние ще изграждаме страната,а те да дойдат наготово.Какво смислено е предложил досега този?Влязъл е под кожата на Йотова и Фъндъцата и се неперчил.Живеем в свобедн свят и внеки сам избира дали да има и колко деца.Иначе всичко се превръща в търговия.И стига с тези облекчения до 29 год.възраст.