35

Анонимен

преди 1 година

слугинажа се надява, че империяСорос все още ги обича. слугувайте за да сте рахат, то няма накъде иначе

34

Анонимен

преди 1 година

Ами той и да е прочел статията, е с ограничен капацитет. Трябва някой доверен човек да му обясни какво точно пише в статията, защото може и да го излъжат, а на себе си не вярва.

33

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

32

Анонимен

преди 1 година

"Някоя копейка може ли да ми каже Джордж Сорос като умре, кой ще е новия виновен за всичко ?"...........Ти прочете ли изобщо статията?

31

Тревка

преди 1 година

Тоя треа го опъват сите дяволи у пъклото!

30

Дьорд Шварц

преди 1 година

"Първият компонент на мултикризата е руската инвазия в Украйна. Реалният резултат обаче е много по-добър от очакваното. Украинската армада оказа героична съпротива и със силната подкрепа на Съединените щати и Европа обърна хода. Руската армия изглеждаше като картоиграч, зле владеещ се и изключително корумпиран. Украйна вече е готова за контранастъпление, веднага щом цялото оборудване, обещано й от Запада, бъде доставено. Байдън се съгласи да предостави изтребители F-16 за Украйна. Вярвам, че контраатаката ще бъде успешна".

29

Дьорд Шварц

преди 1 година

"Краят на войната в Украйна би бил положителен шок за целия свят. Това може да даде възможност на Байдън да облекчи напрежението между Съединените щати и Китай и може да направи президента Си Дзинпин по-отворен за сделка със Съединените щати. Поражението на Русия в Украйна и намаляването на напрежението между Китай и САЩ ще накара лидерите на САЩ и Китай да се съсредоточат върху борбата с изменението на климата, което заплашва да унищожи нашата цивилизация".

28

До 27

преди 1 година

Ти кажи ве ескперт по гей изрази и преживания

27

българина

преди 1 година

важно е какво прави, резултата вече го виждате по закона за насилието над жени.... предстои у

26

13333332

преди 1 година

Някоя копейка може ли да ми каже Джордж Сорос като умре, кой ще е новия виновен за всичко ?

25

ХХХ

преди 1 година

Нещо спомена ли за България ? Ще я закрива ли няма ли ?

24

Анонимен

преди 1 година

чакам с нетърпение смъртта на тази *** сорос..

23

Анонимен

преди 1 година

Добре че Сорос, макар и на преклонна възраст, и сигурно интересуващ се вече само от растенията в градинката си, че да имат оправдание нашите конспиратори за всичките си житейски неволи и неуспехи... Хахах

22

Bormann

преди 1 година

Либерал говори за "патриотизъм".... тоз излезе по простоват и от татя си.... Защо колегата Менгеле изпрати сорос в десния поток към фабриката вместо логичния ляв към душовете е мистерия за мен бухахах

21

Анонимен

преди 1 година

Всичко си има момчето. Липсва му само 9 милиметров отвор в челото да му се охлажда по-добре мозъка.

20

Анонимен

преди 1 година

Сорос е толкова алчен за пари и власт, най-обича да премята хората и всички да му служат. Ако напоследък не харесват банките, сигурно означава че целта е крипторазплащания и компютъризирана диктатура на чело ще е Суперкомпютъра на Сорос

19

Бай Ганьо

преди 1 година

Нямам нищо против тоя пичага направо да си купи България. Едва ли ще му струва скъпо - При толкова продажници тука! И да си я направи - "Швейцария на Балканите"! Швейцарско спокойствие! Швейцарски пенсии и заплати! Тъкмо и Природата ни - Наподобява на Швейцарската! Изобщо НЕ ме интересува Фамилията му! Само да има спокойствие , чиста храна и нормални заплати и пенсии! Алекс , КУПУВАЙ , братле ... Ще ти хареса в България!

18

До 8

преди 1 година

Той , има забрана да влиза на територията на Израел. Повреме на холокоста едва 12 13 годишен е работил за немците и е предал своите съседи, след което ги е обирал. Проверими факти !

17

Анонимен

преди 1 година

Ега умрете заедно с баща ти и цялата ви рода.

16

Анонимен

преди 1 година

Ами Сорос е работил за нацистите, затова не го обичат някои евреи, а и ционизма не е харесван от много евреи. А Сорос означва ЦРУ, Ако може някой да обясни какво е "по-политичен" или "най-политичен".