234

Анонимен

преди 11 месеца

В събота Копейкин ще си свери часовника. На София прайд ще има 5 пъти повече участници и симпатизанти отколкото на платените митинги на неговата руска пратийка.

233

Израждане

преди 11 месеца

Няма да позволим нищо друго освен руск-путинска пропаганда, такава, за която получихме инструкции и копейки от посоль Митрофанова!

232

Анонимен

преди 11 месеца

Не подкрепям гей-карнавала, но *** е вредна сбирщина за България.

231

Анонимен

преди 11 месеца

TA TE ТАМ СА СИ ДО ЕДИН ТАКИВА ЛЕВИЯ БРЯГ НЯМАЛО ДА ПОЗВОЛЯТ )))

230

Анонимен

преди 11 месеца

*** дискриминират всички с различно от тяхното мнение...а това си е фашизъм!!!

229

sd

преди 11 месеца

Поставете "Възраждане " извън закона! Присъди и затвор за членуване в путинската фашистка партия "Възраждане " ! Децата на oсъдените - в трудово -възпитателно училище, за превъзпитание!

228

ББ

преди 11 месеца

уау,от кога копейкин и компания оправдаващи и работещи за убийствата на жени и деца в Украина станаха съдници на...различните,налагащи им как да живеят?така хитлер направи "кариера"погребал и опозорил поколения,вменил еврейте за нямащи право да живеят!ен.ч.рят на путин копейкин ще срещне баща на убити украински деца...и ще си плати ...и ще е Справедливо!!!Война е!!!и върнете Ахат и черна овца в Нацонален...спрете цензурата

227

Анонимен

преди 11 месеца

Някой видя ли вчерашния пост на Байдън в Туитър? Снимка с окачено на колоните на Белия дом знаме в цветовете на дъгата - ЛГБТ и текст:Today, the People's House your house sends a clear message to the country and to the world. America is a nation of pride. https://t.co/ZZS9oTpDww. Америка е нация на Прайда(на гордостта) Възраждане да ходят пред американското посолство да протестират, ако им стиска.

226

Анонимен

преди 11 месеца

Тези "възрожденски" индивиди се държат също като при кампанията за ваксиниране по-рано. Излезе, че ритат срещу, мо се оказаха ваксинирани. Подозрително е с това трескаво викане, да не се окажате, че всичките са п...расти!

225

Анонимен

преди 11 месеца

В крайна сметка никой не може да решава за друг с кого да си ляга.. но това още веднъж доказва анти-демократичната същност на ***! Напълниха България с кафеви скинарчета.

224

ХАХА

преди 11 месеца

Те тия от Възраждане всички в д,упе са правени... Какво ще позволяват и какво няма?... Смешна партийна... Сложени са там за пунта-мара да бъдат клоуни а шефовете им от по-горния етаж да им дърпат конците...

223

Демократ

преди 11 месеца

Много съм демократичен, но филм за 13-годишни момчета ми идва в повече. След този филм какво да очакваме? 2 2-годишни момчета изкараха заедно лятото?

222

Анонимен

преди 11 месеца

Кой какво прави и с кого е в спалнята, си е негов проблем. Но когато се касае за децата, е опасно заиграване в България. Българинът за децата си е готов на всичко. Семейството и децата в България са важен фактор.

221

Анонимен

преди 11 месеца

Копейкин... чиста ли му е работата?? Защото по-тъмничките по принцип са си съмнителни..

220

Анонимен

преди 11 месеца

И аз съм против обратните, но тия изрaждане няма сила на света която да ме накара да гласувам за тях. Толкоз *** електорат като техния няма никъде.

219

Georgi

преди 11 месеца

Бай Тошо с Брежнев - може, Костя и Цончо - може, членовете на Възраждане с другите членове, па може, ама за хората не можевярно гейовете са злобни, ей!

218

Анонимен

преди 11 месеца

В Глендейл, Калифорния е имало бой заради ЛГБТ учебна програма. На някои хора вече им идва в повече да се 'обучават' децата на тази тема. Протести и в окръг Монтгомъри , Мериленд, в Балтимор, въвВашингтон. Вижте в Ютуб: 'fight over school curriculum' - https://youtube/watch?v=IAGhJ_uU_n0

217

Анонимна

преди 11 месеца

Има толкова много известни гейове, които си бачкар и са имена, без да пропагандират сексуалната си ориентация и хората ги уважават заради това, че са личности, а по тези прайдове е пълно с мизерници, които няма с какво друго да бъдат забелязани.

216

Копейкин тм

преди 11 месеца

И в нашта партия има долни леви пидали, обаче никой не се рекламира че е такъв и не си навира пидалството в очите на другите, просто се крият по пидалски свърталища и си правят густото

215

А КОЙ ИЗВЕДЕ

преди 11 месеца

ДЕПУТАТИТЕ СИ ОТ ЗАЛА, ЗА ДА НАМАЛИ КВОРУМА, С КОЙТО БЕ ИЗБРАН ДЕБЕЛЯН