163

Истина

преди 1 година

а правила и закон против зависимост от руски и американски посолства когато ще го гласувате? всички от ГЕРБ И ПП-ДБ в затвора с целите им семейства и конфискуване на имуществото им и парите им в и зад граница!

162

Анонимен

преди 1 година

До Посолството То е ясно... само русский казачок. Можна и български патриотични песенки, но одобрени от партията!

161

Посолството

преди 1 година

Само нашето е допустимо не разбрахте ли!

160

Анонимен

преди 1 година

Айдуциии, айдуциии, чичо Бойко! Канадци са!

159

Анонимен

преди 1 година

Не моралната личност,заемаща държавен пост,компрометира не само поста които заема а и Държавата,която представлява . Много неща сте пропуснали да научите, що е то възпитание и морал. Явна само краката ви са ходили в университета, но главата ви е били другаде ако изобщо сте учили в Университет.

158

Анонимен

преди 1 година

Публичните личности трябва да спазват и морал, защото от това зависи и моралния облик на държавата.Които не може да устоява на нагона си и да самоконтролира поведението си на публични места е не пригоден да бъде държавник и да заема държавен пост.Елементарно е и разбираемо от всяка стойностна личност.Поведението прави личноста уважавана.А морала я прави стойностна.Не моралната личност не поражда доверие и компрометира поста, които личноста заема.

157

Софиянеца

преди 1 година

Добре, ама Кирил Петков и Линда бяха ли пред киното да си купят билети? Защо не бяха дошли с децата си да гледат този филм??

156

Гражданина

преди 1 година

Ами как вие големите демократи забранихте всички руски телевизии за целия народ? А "Възраждане" били спрели един филм?

155

Анонимен

преди 1 година

Прайд Парада

154

Анонимен

преди 1 година

Не е държавническо поведение,като министър да се занимаваш с несвойствени за поста ти дела извън служебните ти задължения, като министър.Ако се подадеш на слабостите си, моментално "олекваш"не само като държавникник ами и като личност.Трябва да се спазва и приличие освен протокола,все пак, защото нещата ще излезнат извън контрол ако се нарушават драстично правилата и благоприличието.Прищявките не са държавническо поведение а слабост и липса на самоконтрол,толкова важен за поста,които е публичен.

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Явно масата народ са с много нисък интелект ,щом са на амбразурата ,да защитават лъжците ,измамниците от ПП ,,АЛА-БАЛА,,

152

Анонимен

преди 1 година

Министрите в кабинета,да си изпълняват задълженията,като министри а не да се занимават с не свойствени за тях дейности и да се афишират със съмишлениците си публично.Не им се требват заплати за да се отклоняват от преките си задължения а да си вършат работа, като министри.По принцип,всеки министър с претенцията да е експерт или специалист в дадена област,веднага след назначението си би следвало да бъде дполитизиран и най-вече загрижен за държавните дела а не за съмишлениците си.Жалко е обратното

151

Анонимен

преди 1 година

Сидеров , едно време, всяка вечер се блещеше на американския посланик от предаването си! После тръгна да се репчи защо от ДПС сложили една по-светла туркиня (Емел Етем Тошкова) за вице премиер... Сън не му даваха тия двамата! Та сега същото и с Копейким. Харесал си е ПП/ДБ и ще ходи подир тях до откат. Иска да го забележат..

150

Анонимен

преди 1 година

Явно масата народ са с много нисък интелект щом се връзват на глупостите на КоССтадинов и бандата му! :)) То е просто смешно отстрани, но ... такъв ни е капацитетът като народ сигурно..

149

Анонимен

преди 1 година

Ами недопустимо ама... като имаме толкоз *** по улиците... Вече си имат и парламентарна партия! Едно време бяха хората на Сидеров, днеска са на КоССтадинов.

148

Анонимен

преди 1 година

Защо председателят на парламента не отнема думата на онова л еке от ПП когато обижда други народни представители? Ако това се беше случило, ситуацията нямаше да ескалира. НС сякаш няма председател в такива момент, а призрак.

147

Да 160 Анонимния

преди 1 година

Таз мисирка Копейкин, някой трябма да му покаже диаметъра на мишата дупка!Пудела на Бойко, му изкочи от каишката и сега лае и припикава навред!Да взема да си оправя версиите, щот на изборите ша *** фане за шнорхела вече.

146

Анонимен

преди 1 година

Партия Пълен *** страда - силно е засегната, основните им лидерчета, които практикуват обратни ценности, са потресени, че това не харесва на останалите българи.

145

Ивайло

преди 1 година

Поведението на ПП и ГЕРБ е недопустимо и докога българинът ще си трае

144

Анонимен

преди 1 година

Тези доказани мошеници и предатели на националния интерес от партия Продължаваме Подмяната, забравиха абсолютно недопустимите подлости на лидера си (докато беше на власт) зад гърба на България и цялото ни общество. Примерно визитите му в Украйна и сервилничето около Англия. Тези им действия бяха извън контрол и противоречаха на всички хуманни, демократични и държавнически принципи. И парапетния специалист сега вече няма друга работа, защитава ЛГБТ филма пропагандиращ обратните.