10

Някой

преди 11 месеца

Затова ще има и още вируси, бедствия, катастрофи и войни и т.н. Дявола е във вихъра си, до точка на последно време ще отидат нещата ако не се овладее. Политиците и съдии и адвокати на дяволи само. Безбожни времена.

9

Анонимен

преди 11 месеца

За да е напълно сигурно, че няма да е възможна прожекцията протестиращите да гътнат киното.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Сега филм тук , после ще направят тема на клуба по дебати за ги нацисти, след пет години - част от учебна програма. Накрая - пиши есе за матура......И смей само какво да НЕ напишеш.......Леле леле....какви времена доживях. Дано да съм здрав и във форма като почне разбора на тая лудост!!!!

7

Анонимен

преди 11 месеца

До Таня 8. Ха дано синът ти изживее такива дълбоки чувства, че да му е хубаво и на него и на теб.

6

Анонимен

преди 11 месеца

До Таня съветвам те да си намериш истинска работа и да престанеш с проповядването на НПО-аджендите! Отвратително и античовешко е!

5

Ненормалното

преди 11 месеца

Започна да си надига рогата!

4

Анонимен

преди 11 месеца

После ще има филм за "любовта" между 13 годишен и 30 годишния му учител! И "нов набор от социални проблеми, които поставят на изпитание тяхната интимна, привидно неразрушима връзка." Така беше и с хомосексуализма! Първо филмчета, предавания, малко по малко стана не "нормално" а "ЗАЩИТЕНО" да си хомосексуален! Сега ще пробват да нормализират педофилията по същата схема!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Игра на тронове - битката на хората срещу белите бродници. И най- ненавистните врагове се обединиха срещу враговете на живота.... Накрая черни, бели, леви ,десни и всички религии ще се обединят за битка с противоприродните сатанисти!!!!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Току-що писах в другата тема по този въпрос! Замислете се защо изкривеняците откраднаха дъгата от децата? За да ги привличат, да изглеждат детски и дружелюбни! За какво им е нужно ДЪГАТА да е техен символ! Можеха да имат собствена дъга - с лилаво, розово, черно, бяло, каквито цветове решат да символизират различните им налудности и сексуални извращения - НО ИЗБРАХА ДЕТСКАТА ДЪГА! ЯСНО Е "ЗАЩО"! И сега започва "нормализирането" на педофилията! Първо с такива филми!

1

Анонимен

преди 11 месеца

ПуПу-ДанедаваБог