66

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя е за минимум 20 години затвор! Къде е независимата прокоратура и съд? 500 квадрата апартамент за отдих.. ми по тая логика всеки работник в държавата заслужава по един такъв.. като са му много операциите да е станал таксиджия.. тоя е безобразно нагъл престъпник

65

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя е на Бойко личния доктор!!Сигурен съм че и Боко е топнал чушката в този НЕапартамент.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Точно в тази болница се извършваха незаконни трансплантации!

63

баба мара

преди 11 месеца

хаиде стига вече и с тази тема това си е обикновен бардак ползван както от докторитетака и от политиците

62

Анонимен

преди 11 месеца

Каквото и да е, ми се струва че е несъвместимо с работата на болницата. Ако искат да отворят хотел или публичен дом трябва да е в друга сграда.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Не е апартамент а било кабинет. Ами то е едно и също. Просто не е за постоянно живеене.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Пичове на коя улица е болницата ? Риторичен въпрос

59

Анонимен

преди 11 месеца

Помните ли Вальо Топлото, този явно му е фен но тук става въпрос за много по-зловещо нещо, в този апартамент със сигурност са се извършвали множество престъпления покрай релакса.

58

И не само

преди 11 месеца

За релакс и да думка докторки и стажантки! До какво ниво са стигнали тези мародери.Мислите ли,че това не се знаело от целия персонал на болницата *** нали шефчето е наше не го предават! Това сигурно е правено с пари за болницата но трудно ще се докажат тези сметки понеже са си измели ла.. та от отдавна! СРАМ И ПОЗОР СТЕ ЗА ОБЩЕСТВОТО СТРАХ МЕ Е ДА ИДА В БОЛНИЦА,ЧЕ ЗАНАМ ЛИ НА КЪВ ИДЙОТ ЩЕ ПОПАДНА.ХОРАТА СЕ ЛЕКУВАТ ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПАРИ В ТУРЦИЯ,ИЗРАЕЛ И ДР МЕСТА В ЧУЖБИНА, А НЕ ТУК!

57

ортопед

преди 11 месеца

Пълен лъжец!Апартаментът се е ползвал за престоя на донорите на нелегалните трансплантации.На едни хирург не му е нужен обирудван кухненски бокс за релакс след операция, но това е по-удобното извинение вместо престъпната търговия с органи.

56

toti

преди 11 месеца

ОЩЕ ЕДИН ПРИМЕР ЗА ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА ИЛИ ВСЕКИ СИ ПРАВИ КАКВО СИ ИСКА И ЩОМ Е НА НЯКАКЪВ ВИСОК ПОСТ,ЗНАЧИ Е ,,ЦАР''И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОПРЕЧИ ДА СИ СЕ РАЗПОРЕЖДА КАКТО В СВОИ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС!!! НЯМА ДЪРЖАВА,НЯМА ЗАКОНИ ,НЯМА НАДЗОР И КОНТРОЛ ,А ЦАРИ ХАУС И АНАРХИЯ !!!а СЕГА ДА ПИТАМ-С ЧИИ ПАРИ Е ПРАВЕНО ИЛИ НИЩО И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ.....??

55

баба Пена

преди 11 месеца

Сигурно си е викал и келнерки по прашшки, или облечени по без нищо или само по табла с уйски, така леко 50 годишно, а келнерките млади кандидат докторки с крака от сливиците надолу. Веднага такъв кабинет и в парламента. Не ги мисля колко са назад там

54

досиета Х

преди 11 месеца

Сестри, стажантки и млади лекарки, бързо някой да разкаже как е било в джакузито и сауната. Да се види дали някоя не е израстнала бързо в йерархията и коя фирма е построила зоната за отдих на шефа. Все някой счетоводен документ трябва да има някъде или както навсякъде давността е изтекла. По странното в случая е, защо чипът за асансьора не е върнат, след като д-р Спасов от 2 години не е на този пост. Нали като напускаш раб. място връщаш целия инвентар.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Тези дотолкова са загубили всякакво усещане за морал, че смятат че посягат на нещо, което им се полага. И депутати и магистрати са се превърнали в същата крадлива мафия, но бялата мафия ги слага всички в малкото джобче.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Тази болница търгуваше с органи. Намираха младежи, които обикновено бяха от Украйна, които "даряваха" единия си бъбрек на свой богат "роднина" от Израел. Това е търговия, която е по-доходна от търговията с наркотици. Наглия негодник, дето смята че е съвсем в реда на нещата да си има луксозен апартамент от 500 квадрата, беше в дъното на всичко. Когато се разбра с какво се занимава болницата, бързо заметоха случая под килима, а едно момче на 20 години от Украйна, на което бяха взели бъбрека, умря.

51

спас

преди 11 месеца

До Анонимен:::Айде сега,колко жени.Нали след една седмица ще каталяса.Замислено е като явочна квартира.Разпити с модерни методи от типа с инжекции "аз знам всичко".Тоя Спасов е само камъче от мозайката.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Млади лекарки и медицински сестри в джакузито-това е екстра релакс след операция.Всъщност това му се полага след тежки оперции. Само че и за другите лекари да има които правят тежки операции иначе това си е престъпление и не да взима по 20000 лв а другите лекари които също правят операции по 2000 лв.

49

Radi

преди 11 месеца

Егати наглеца значи... Няколко стаи, които са кухня, баня и да кажем място за спане не правят апартамент? И както е писал някой надолу, като не са от бюджета на болницата, откъде са тези средства? От джоба си не ги е извадил със сигурност.

48

ГЕРЕН

преди 11 месеца

И ТАКА СПАСОВ НЕ РАЗБРАХ С КАКВИ ПАРИ Е ПОСТРОЕНО КЪТ НЕ СА НА БОЛНИЦАТА. НА ТУЛУПОВ ШИШИ ДОГИ *** ГАНЧЕФ е БЪЛГАРСКО ИМЕ. А ВИЕ ГО ТРИЕТЕ ДОМУСА АГА. ИЛИ......

47

Анонимен

преди 11 месеца

Факт е,че много хора са знаели за това нещо и са си мълчали чакайки момента да го изнудват