43

Z

преди 1 година

Скоро и Одесса ще е освободена!

42

aZ-ът

преди 1 година

аууууу квъ драма... сирените виели, въх не моем да спим... ? Ако не бяхте подпалили онези хора живи по време на МайданЯ си , сега щехте да можете да спите. Сега вече - НЯМА да спите. Щот не заслужавате да спите. Сега бомби ще има.

41

Кви българи са тези

преди 1 година

Сега са българи а като палеха сънародниците си със руско самосъзнания във културния дом беха хохлофашисти!! Айде стига със тази пропаганда укройна беше излъгана от западните си господари и вече я няма всеки който подкрепя фашисткия режим на Киев е обречен!!

40

Гай Баньо

преди 1 година

Няколко въпроса с НЕповишена трудност: пишете експлозивни кратери! Откъде се взеха след като са падали отломки от ракетите? Те отломките не експлодират. А Откъде са се взели тогава ракетите при положение че великите пейтриъти свалят всичко що фърчи? Айде поне малко си коригиране пропагандни измислици!!

39

Анонимен

преди 1 година

Лъжат. Руските ракети свършиха още ноември месец- ЦРУ.

38

Анонимен

преди 1 година

*** стоят ... Ако бяхте здрави нямаше там да седите....Ама поне като сте болни ще ходите на гости на Свети Петърда пиете една студена вода

37

абе

преди 1 година

те украинците избягаха оттам, наште седят! махайте се, не виждате ли че с украйна е свършено, чакате контраофанзивата да стигне до москва ли?....на кукуво лято!

36

Бай Иван

преди 1 година

Нали американските петриът не можеха да се пробият от" калпавите руски" ракети ;) ???

35

бре

преди 1 година

добре че има ирански дронове че руските кошници не мога да стигнат до там

34

Анонимен

преди 1 година

до23.И оттук възниква въпроса защо пък точно Украйна иска Путин да превърне в руини?Защо не нападна Беларус или Казахстан или Таджикистан или някоя друга страна.Защо точно Украйна?Защото украинците тормозиха руското население в Източна Украйна и постоянно предизвикваха Русия.Укрите сами се предложиха на Американците и те само това чакаха.Няма по глуповат народ от укрите.

33

Q

преди 1 година

еМИ ДА СИ ИДВАТ тези българи в родината,щом са българи..така е..война е ..

32

Анонимен

преди 1 година

БАНко, има данни, че след Патриота и след централата на ГУР на Рибалския остров, руските Кинжали са думнали още два командни центъра, но руснаците не афишират, за да не предизвикат ескалация.

31

Анонимен

преди 1 година

Зелка, минавам да ти напомня, че ако не беха лицемерните ти приятелчета от ЕС и САЩ да помпат милиарди евро/долари под формата на помощи и оръжие, сега щеше да висиш на некой стълб или да си съден за военни престъпления срещу гражданите на Донецка и Луганска области. Обаче ЕС решиха да са лицемерни на поразия и от държава с рекорна престъпност, корупция и шуробаджанащина ви направиха да изглеждате светци, каквито всъщност не сте.

30

До Зеления наркоман

преди 1 година

Наистина е голяма отговорност, да си виновен за безсмислената като краен резултат смърт на 1 млн. украинци и бягството на 10 млн. от страната, при положение, че всичко можеше да мине с една автономия и права за руснаците в ЛНР и ДНР. Демек изпълнение на подписаните от Украйна Мински споразумения! Но пък когато не си украинец, а рускоговорящ, чиито родители живеят в Израел, какво ти пука за Украйна! Бинес ис бизнесЗ,

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29........Умрелите укри не са загуба за никого дори и за своите....фашизъм драги по точно укрофашизъм (живи щитове и т.н.)

28

Анонимен

преди 1 година

На луди няма смисъл да им се обяснява. Лукавството на путинистите е безумно. С луди хора няма как да има разумен диалог.

27

БАНко

преди 1 година

НАЛИ БАЙДЪНЧО ВИ ПРАЩА ,,ПАТРИОТИ" , С МНОГО КЪС ЖИВОТ СРЕЩУ ,,КИНЖАЛ" !!!

26

Анонимен

преди 1 година

Путинистите дето драскат тук, как ще се чувстват ако някой убива техните близки, и после нагло им се смее в лицето и им казва, че те самите са си ги убили.

25

Анонимен

преди 1 година

Ами да спрат да свалят дроновете над жилищни сгради

24

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези лъжи за това, че се използвало мирното население за прикритие на военните. Това не е вярно. Фронтът е съвсем другаде, но Русия целенасочено удря граждански обекти.