35

Някой до 35

преди 1 година

Абе те може да се плюнчат и да викат, но всеки е готов да жертва или има действителната смелост да скочи в бой. То да не е като някога сабя, меч по-реално ....с тези техники и кой как може и кой как командва ....... Нито войните са като някогашните, нито лидерите, нито политиците, нито престъпниците. Така да се пише е едно ама в действителност съвсем друго...

34

Анонимен

преди 1 година

До До 32 Пропагандата не е като Реалността :)

33

Анонимен

преди 1 година

А Сармат-ите кога ще разположите? Че Медведев плаши с тях, ама Путин каза, че СКОРО (от 5 години го слушаме) ще се разположат. Има 1 картонен макет и толкоз. А какво стана с 1500 броя СУ-57 за армията? Остана един единствен. Руски смешки. По-напред от ВАЗ 2105 няма да стигнат никога. Играят си на хартиени ракетки Кинжал с крадени от НАСА технологии от 58ма 3то тримесечие, докато НАТО се занимава с извънземни технологии и лазерни оръжия и ги монтира наред на Ф-35.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 ГПредозирането с пропагандата на Нова Украйна е вредно за психическото здраве.

31

Анонимен

преди 1 година

И като ги разположи голяма работа...

30

До 32

преди 1 година

Ми нека Полша анексира Украйна, няма лошо. Да видиш Русия как ще трепери, защото поляците хич не си поплючват и руската *** биха я измели за дни. Полша е около 120 години технологично напред от Русия, прочее.

29

Анонимен

преди 1 година

Белорус е руска колония.

28

Анонимен

преди 1 година

Тъжна картинка. Диктаторът очаква края си. В жалък Беларус милиони излязоха на метеж срещу техния диктатор, но бяха пребити и дори убити от армията и нещата се потулиха. Сега нагла голташка Русия ми слага ядрени оръжия там... Кога ли НАТО ще измете от лицето на Земята тая пасмина руска се чудя?! Ще отнеме не повече от час, но планетата Земя ще си отиде след това. Да не забравяме, че руските пияни бедняци имат хиляди цели, а НАТО- една едничка.

27

Айде

преди 1 година

След Официалната Загуба на Нова Украйна и отказът да бъде приета в ЕС и НАТО, в обозримо бъдеще, Полша ще се притече на помощ. С предложение да реши проблема, като анексира подконтролните на Киев територии!

26

Някой

преди 1 година

Да ги насочва надалече не към свой. Мене също ме ядосват роднини и близки ама не ги бия.

25

Сър Пичук

преди 1 година

Миеш чинии и бачка на строеж ти, аз съм архитект в Малта. Ще съм в бъргас от 20 юли. Заповядай да те видя, колко точно си корав.

24

Анонимен

преди 1 година

Няма факти които започват с "Ако". Просто бъркаш моктите си сънища с факти

23

Анонимен

преди 1 година

вън фащ от бг земи!

22

До Сър Пичук

преди 1 година

Чудесно. Ако не са ти много подути ръцете от миене на чинии че да туриш ръкавици може да се пробваме 1 на 1. Какво ще се разберем? Кажи къде кога? И съм бил и са ме били така че нямаш гриши.

21

Анонимен

преди 1 година

без паника! сега сащ се сложат ядрени оръжия тук и ще бъде честно!

20

Анонимен

преди 1 година

рано или късно Лукашенко ще си отиде и в Беларус ще си дойде нормален президент и тогава тези ракети ще се насочат в друга посока, така че да предпазаят Беларус от руска инвазия, да е ясно:) кой разбрал, разбрал

19

Анонимен

преди 1 година

"Да се пробва и ще сринат Москва до основи" еееееххх как смело заплашваш от чуждо име :) Ти нещо сам можеш ли?

18

днес

преди 1 година

40 военни машини на победоносната украинска армия и 4 танка леопард 2 са станали на скрап! абе, контраофанзива бе!

17

Сър Пичук

преди 1 година

Виждам, как се справят. Скоро ще съм в България за месец, ако искаш да сложим ръкавиците и да се качим на ринга да се убедиш, колко съм страхлив, или си пенсионер, като всеки русофил в България?

16

Анонимен

преди 1 година

и така Беларус, като е лоялен партньор на Русия, а не на запада, по - добре ли е? Друг път. Потенциална мишена е, още повече с тези ядрени оръжия.