24

Анонимен

преди 1 година

Войната ще продължи докато сащ загубят Аляска.

23

Анонимен

преди 1 година

Не съм чул от Украйна да върнат пленници. Или нищо не пленяват или ги изяждат...все пак украинци ... брррр!

22

Анонимен

преди 1 година

Контранастъпление само на пропагандата, а на фронта са умрели мишки. Като свърши ще са загубили още територии. Колкото повече се бавят да започнат мирни преговори толкова повече територии ще загубят. Русия няма намерение да освобождава пък после да връща завзети територии. По този начин не стават тези неща.

21

блицкриг

преди 1 година

Пленените буряти на Китай.

20

Хаха

преди 1 година

Унгарците казват, че са им откраднали дори марково бельо. Гнус... Верно Гнус са окраинците - обират всичко кво докопат. Права си танче...

19

До 15

преди 1 година

Контранастъпление вече не се очаква, защото то е в действие от около седмица и украинците ядат як пердах. *** ти от де да знаеш, като само висиш по форума на "Днеса" и ръсиш бисери. Смени медията защото тука няма да ти кажат нищо от това което се случва на фронта.

18

До 15

преди 1 година

Защото самия факт че се чака контранстъпение, означава че вaтeнките са сдали багажа! -- Според запада (Вашингтон Пост, ЦНН ) и прочие + Зелето настъплението е почнало... За сега са загубили само окол 2000 души + 10% от танковете ... хахаххахха

17

Анонимен

преди 1 година

Какво означава SS ? -- boкkluкk, отивай на фронта да се биеш за зеленски и да те взривят.

16

Българите

преди 1 година

Българските военопленници задържани във Русия който са се били на страната на укрофашистите да не ни връщат изобщо във чували и обратно във страната на черното зло укрофашиландия!! Срам и позор са българите който подкрепят *** на злото от Киев !!

15

Анонимен

преди 1 година

За сега са украински граждани от унгарското малцинство. В близко бъдеще ще си станат пак унгарски граждани, а Украинци ще останат само Киевска област

14

Анонимен

преди 1 година

До 12, a "могучая" до къде стигна? В Берлин ли е вече, или само наближава? Защото самия факт че се чака контранстъпение, означава че вaтeнките са сдали багажа! Това е все едно през 1940г. поляците да са имали исли за контранастъпение срещу Хитлер... ХАХАХАХ

13

SS

преди 1 година

Грешка! Лично аз ,ако зависеше от мен не бих ги върнал !

12

Анонимен

преди 1 година

Украйна да ни дава Казанските военнопленници , то си е същото .

11

ВЕЛИКОТО

преди 1 година

Великото мотиконастъпление докаде стигна? според рекламата на западната пропаганда за това време вече трябва да е на Южния полюс! Там ли е?

10

Анонимен

преди 1 година

Когато пленят етнически българи няма да ги освободят а ще ги заточат в колонии -- и много правилно, защото България няма външна политика за своите си интереси, а слугува на фашингтон.

9

Анонимен

преди 1 година

Една от целите на тази акция е да се възстанови легитимността на православната църква, срещу която са наложени мащабни международни санкции. ------- ЪЪЪЪЪъъъъъъъъъъъъъ нещо не разбрах... От кога съм под мащабни международни санкции ??? Аз съм православен ходещ в православна църква.

8

Анонимен

преди 1 година

Прехвърлят ли ги в Унгария чакай да се, върнат да, се бият за зеления, евреин

7

пропагандиста вика..

преди 1 година

Според руската пропаганда - няма данни, НО според западната пропаганда: "Според руската пропаганда, унгарските доброволци са били заставени с черна магия и биологични оръжия да отидат на фронта"

6

Анонимен

преди 1 година

Това са насила набрани етнически унгарци -- дават ги на Унгария защото тя е против въоръжаването на украйна от запада и ескалиране на войната. Орбан спира военни доставки за украйна от ес чрез гласуванията в еп.

5

Анонимен

преди 1 година

"Войниците са украински граждани, така че прехвърлянето им в трета държава е невъзможно без съгласието и прякото участие на Украйна" -- сериозно? от фашингтон ли казаха кое е законно и кое незаконно? Русия затова е в украйна защото смята че там стават беззакония, под егидата на сащ.