25

Америка за България

преди 11 месеца

Време е за нов Чернобил , в първия пак имахме роля ;)

24

Бай Пешо

преди 11 месеца

Само да допълня с разрушаването на язовирната стена се предизвиква енеегийна криза и екологична катастрофа. Което ще напомпа много яко инфлацията, което е добро дошло за въвеждането на единна цифрова валута, и с това нов световен ред. Дали Русия има сметка от това?

23

АнонимеН

преди 11 месеца

ЗАЕС ЩЕ БЪДЕ ВЗРИВЕНА ! ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ТОВА ЩЕ СЕ СМЕТНЕ КАТО НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ СТРАНИТЕ НА НАТО! В ЕДИН МОМЕНТ ГНЕВНАТА ТЪЛПА ЩЕ ВЛЕЗЕ И В ПОСОЛСТВОТО НА МОРДОРСКОВИЯ В БЪЛГАРИЯ И ЩЕ И ОТРЕЖЕ НА МУТРОФАНОВА И ДВЕТЕ ГЪРДИ :D САМО НАБЛЮДАВАЙТЕ КАКВО ШОУ ЩЕ ИМА СЛЕД КАТО ПУТИНЧО ДУМНЕ ЗАЕС! ЩЕ Е СУПЕРСКО АКО ТЪЛПАТА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОЛСТВА ПО СВЕТА НА МОРДОРСКОВИЯ И ИЗТЕПА ПУТАНИТЕ ТАМ :D

22

Анонимен

преди 11 месеца

Русия прекрачи украинската граница, но украинците започнаха да убиват първи. Украйна да гори в Пъкъла!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Запада носи отговорност за причиняването на това бедствие. Те са тези които плащат и дават оръжие. Но понеже украинците са слаби и не могат нищо да направят не им остана друго освен да взривят стената.

20

Бай Пешо

преди 11 месеца

Само за имформация на Укрофилите. Аец Запорожие и ВЕЦ нова Каховка осигуряват 6500мега вата мощност. Два пъти повече от Козлодуй. Тези мощности ги няма вече в енергийния микс на Европа, което ще докара наново енергийна криза в Европа, и оттам повишение на цената на енергията, т.е имфлация. Задача за първи клас, кой има изгода от това? Не е ли Бай Дън

19

гост

преди 11 месеца

До АнонимеН13 - Нима вярвате на всичко което се пише и казва ? То се казва за ваше успокоение. Като за начало сложете 50% фира на казаното.

18

ЗЕЛЕ

преди 11 месеца

МИ ТАКА ДЕ, ДУПНАХМЕ КАХОВКА ДА НЕ МОГАТ РАШКИТЕ ДА КРАДАТ ТОКА!...

17

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски и неговата банда заедно с неговите презокеански господари трябва да ги изправят пред съда за военни престъпления и да отговарят за всичките страдания дето причиниха и на украинският и руският народ,но скоро ще дойде видов ден и всички ще бъдат наказани...

16

Анонимен

преди 11 месеца

Един евреииин Владимир Илич Улянов - Ленин създаде Украйна, а сега след 100г друг еврейййн пак Владимир дето се прекръстил на Володимир ще я затрие. Нещата си идват на мястото, но дано ни се размине ТСВ за която бленуват краввари и англосакси. Бог да пази България!!!!

15

Анонимен

преди 11 месеца

Не разбирам, нека специалистите да се изкажат, но нормално ли е водния басейн, който се използва за охлаждане на АЕЦ да е на 150км от АЕЦ-а? Това ми се струва супер голямо разстояние.

14

Абе

преди 11 месеца

В Одеса това лято ще плуват трупове на животни, риби и птици. А водата ще е от златиста до кафява. Скоро и на Нашето море.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Няма никаква логика руснаците да оставят новите си територии без ток и вода.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Тесла защо не направи заводът си в Лвов, а във Валенсия? Начи руснаците направиха на укрите авиоиндустрия, металургична, ядрена и каква ли не, построиха им безброй заводи и язовири, а западналяците един завод не са направили.

11

АнонимеН

преди 11 месеца

ХУБАВАТА НОВИНА Е , ЧЕ МААЕ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ИМА ВОДА ОЩЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЗА ОХЛАЖДАНЕНА ЗАЕС, А И ПУТИНЧО ЩЕ ОСТАВИ МОРДОРСКОВЦИТЕ ДА ПОЧИВАТ И СЕПТЕМВРИ ! НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ 2023-ТА ЗАЕС ЩЕ КАЖЕ БУФФФФФФФФФФФФ :D

10

Анонимен

преди 11 месеца

И язовирът и ЗАЕЦ са троени от руснаци и поради тази приина укрите искат да ги унищожет те меразят всичко руско, нещо като нашия бюрм в досто по-голям мащаб.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Ей това направи зеленския наркАман!!!! Първо потопи десетки селища, а сега има опасност и от атомна авария.... Тоя трябва да го обессят с главата надолу за престъпления срещу човечеството!!!! Това ли ти е 'контраофанзивата' бре еврейссско изчччадие- да буташ язовирни стени?!?!

8

Айде

преди 11 месеца

Всичко, което завлече наводнението от Каховка, Днепър ще го занесе в Черно Море. При НАС.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Няма страшно, не четете ли, че в голямото охлаждащо водохранилище има вода за няколко месеца? Ако не го гръмнат, естествено.

6

Бай Дрън

преди 11 месеца

Е тя контраОСРАНнзивата щяла да продължи месеци и нямало да има събитие за начало. Разбирай, куче лае, диря няма.