146

Анонимен

преди 1 година

А, защо Възраждане са присъствали на този прием, да не са се объркали нещо?! Костадинов постоянно отрича да има нещо общо с руско влияние и с руското консулство. Сигурно е някаква случайност, че Митрофанова ги е поканила за деня на Русия...

145

Българин

преди 1 година

Българите сме уверени....стар народ сме другарко!!!! А вие руснаците продължавате да се лашкате между изтока и Запад някъде в масковските блата!!!

144

Паню Баирски

преди 1 година

Тая миризлива мисирка в скоро време ще бъде изритана като мръсно коте, да върви при убиеца Путин!

143

Общ работник

преди 1 година

Набийте шута на противннната и наглла тьоттка!! Държи се като генерал-губернатор на някоя изостанала губерния! Призовавам също беззрдодниците с бг лични карти, които я подкрепят - чемодан, возкал, Масква.

142

Българин

преди 1 година

Мутрафонова да си събира багажа, че билетът за Мордор й е в пощенската кутия.

141

Българин

преди 1 година

Х.а, да видим след тази антиБългарска наглост на ленчето, колко Предатели на България ще се съберат в събота по инициатива на мутрофанова....както изглежда!!!

140

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно г-жа Митрофанова каква кола кара, какъв мобилен телефон ползва и какъв телевизор гледа?! Да не са от руските, с връзки, защото ги няма нещо в ЦУМ напоследък. Изчерпани са, много ги търсят!

139

ББ

преди 1 година

Пореднатат лъжа на това"нещо",симпатизирах на Русия, заради пропагандата им преди убийствата на жени и деца в Украина,сега призовавам политиците и Народа си изгонете тези чудовища и прекратете дипломатическите поне следващите 30 г....докато умрат гладни роб.те им обслужващи ги и ограбващи България!!!Борисов...ако закриеш пАсолството оставаш в Историята на България!!!

138

Анонимен

преди 1 година

Закривай руското посолство!

137

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че копейките от *** ше са там, нали за това им викат копейки! Чакат нещо да им подхвърли Мутрофанова

136

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова, какво ще направиш по въпроса?

135

Анонимен

преди 1 година

Само едно не ми стана ясно. Русия ще продължи последователния си напредък към какво? Война, оръжие, директен износ на суровини. Кое? Или и трите?

134

Анонимен

преди 1 година

Българофили, мислете за България, другите са второстепенни така както и България за тях.

133

птица

преди 1 година

До !БГ какво общо има с кой кого "нападнал" и защо "нападнал". *** реши всичките си проблеми , та реши и в хохолските работи да се намеси.

132

!

преди 1 година

Няма антируски наратив. Вие нападнахте Украйна. Това е варварски акт, от който произтичат всички последващи действия на България. Заради войната има и огромна инфлация, която води до обедняване на българите. Русия е отговорна и няма измъкване!

131

Мдааа

преди 1 година

Тази е пълен провал като представител на страната си. Колкото повече се появява и си отваря устата толкова повече не понасям русия. Ако това е целта на кремъл успеха е голям!!!

130

Идеалист

преди 1 година

Долен соросоиден форум!

129

Българин

преди 1 година

Най-опасното в зловредната пропаганда, която разпространява мутрофанова е, че всява смут и страх в обществото!!! Вярвам в своевременната реакция на нашето Правителство и Кабинет!!! Живеем в трудни времена и не ни трябват Слухове и Лъжи и то от чужд гражданин на Република България! Отзовете я...това ще й е наказанието да се върне в русия!!!

128

Анонимен

преди 1 година

"сегашното положение на нещата ще се оправи с времето" - да, ще се оправи, ако Русия се очисти от имперската путинистка *** и стане нормална страна.

127

Поля

преди 1 година

Какви нови принципи на междудържавни отношения ,Митрофанова ?! Да сме ви отново ва сали ?! Да сме подвластни на вашата безпощадна диктатура и да бъдем като вас агресори ?! О,не,благодарим ! Яли сме ви " попарата " повече от 50 години и прекрасно знаем какво вие,руснаците разбирате под нови отношения ! И не бъркай вашата война срещу Украйна с разбиранията по този въпрос на множество държави в света ! Жалки сте !