54

Анонимен

преди 1 година

Тепърва ще излизат нови корони още по-смуъртносни.

53

Анонимен

преди 1 година

Вече не ставаме за нищо, защото имаме мозъчна мъгла и ще ни подменят с изкуствения интелект.

52

Анонимен

преди 1 година

Вашите мозъчни клетки са тотал щета.В Германските преси расъждават, колко голяма била смъртността въпреки многочислените ваксинации в българските какво поразява вируса, а на капак пълно с изгубени душици дето още с маски ходят.Просто, е ваксините действат нека всички ваксинирани не го забравят бавно, но славно и сигурно.

51

Анонимен

преди 1 година

Оправдание за това че в началото на пандемията ни вкарваха по 10 сантиметрови пръчки в носовете

50

Анонимен

преди 1 година

Пак ти казвам, ваксосмешко, прочети ВНИМАТЕЛНО, ако ти е останал достатъчно мозък за целта. Уврежданията се причиняват от шипковидния протоеин, дето уж бил безвредеден, това помните ли го? Същият шипковиден протеин, с който се пълниш след всяка доза магическа отвара. И след всяко заразяване, от което отварата те пази, ама с отрацителна ефективност, отново обратно на пропагандата на "експерите" за 95% ефективност. Какво стана с "ваксинираните не боледуват", бе?

49

Анонимен

преди 1 година

Абе какво стана с ваксините? Не трябваше ли, според върлите антиваксъри, полвината земя да е обърнала очите вече, а оцелелите да са зомбита, контролирани от 5 джи системите?

48

Анонимен

преди 1 година

Един фалшив "вирус" може да порази единствено мозъчните клетки на слабо умните.

47

АТАКИСТ

преди 1 година

до 41 Варненец, съгражданино, отивам на топлата вода до втора буна и си кисна кълките в минералната вода сред баби и дядовци. Повярвай ми много лековита вода за костите!

46

етичен комикс

преди 1 година

Може да е законно но етично ли е орган с отдавна изтекъл мандат, при наличие на половината нови избрани законно да не се попълва и обновява а да прекратява в началото на мандата на главния прокурор десет дни след атентатт че бил казал че е обект на координирана атака ...

45

Анонимен

преди 1 година

медицинските изследвания, статии и експертни дискусии показват от три години този проблем с засягане на мозъка и съпътсващите проблеми които влошават качеството на живот на хората, само че една група невежи хора продължава да блее как искал Бил Гейтс да им вземе мозъка, а то се оказа че Ковид вече им го е засегнал, стадния имунитет не се случи и сега само плюят из форумите като депутат от ***

44

Анонимен

преди 1 година

С тази всекидневна пропаганда как няма да получат някои мозъчни увреждания. Искат да побъркат народа.

43

Бай Дрън

преди 1 година

Ахааааа, ето защо дедо Джо не знае де се намира. Нали все боледуваше от Ковид. И ето защо Путин ползваше дълга маса, хаха.

42

До пия гъба

преди 1 година

Чага ли? Коя гъба пиеш?

41

Севи

преди 1 година

Баце Бойко колко време гради имунитет, то бяха нустери, кюлчета, сега му го искат да му го вземат! Пазете имунитета, че Гешев идва! И препоръчвам кюлчета вместо бустери против уроки!

40

Анонимен

преди 1 година

С една дума заради антиваксърските конспирации може да станете безмозъчни, оглупели и изкукуригали. Не бъди Чобанин предпази се от Ковид.

39

Варненец

преди 1 година

Не ти трябва ваксина. Отиваш на "шльоковият" канал и се къпеш, неволно ще глътнеш вода ...тя е комбинация от всички видове мутации и пермутации на всичко +ваксини :) една глътка и си ваксиниран със всички QR и наоколо.

38

Анонимен

преди 1 година

Сега обясняват на надупчените с експерименталки, че здравословните им проблеми се дължат на ковид( от който трябваше да са предпазени, хи хи хи), а не на препаратите с които ги напълниха. И зомбито затова е зомби, ще повярва.

37

Малка Шапчица

преди 1 година

Боцкайте Летен Бустер и ще сте Здрави! Муахаха!!

36

Сюнетчийски

преди 1 година

Траурния генерал няма ли да излезе да каже за ядрената заплаха от Фукушима? Домъчня ми за него...

35

Анонимен

преди 1 година

Често се чудех: "Как може антиваксърите и антимаскърите да са толкоз ***, сприхави и гневно-агресивно", а то е ясно от самото начало когато са се разболели и са мислели че е само настинка - да,да, ама НЕ - ей го все повече иследвания го доказват - проблеми с мозъка най-общо казано - все пак се пазате антиваксъри - никой не иска общество от "маймуни"