117

ххх

преди 1 година

изкукуригал чалгар... и *** дето го подкрепят

116

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам тоя от каква позиция се изказва? На Плевен? Не искам да обидя никого - аз съм от Пловдив. Ама това цялото ръчкане и "и сам да съм у рейсо - па, че се бутам". Като извратена представа за едно малцинстово. Нали имаше тоя плешив наркоман вариант за правителство? Като кучето с веригата, дето много лае, ама като му махнеш синджира и се крие обратно в жалката си колиба. И какво ще направи сега? Нова чалга?

115

Знае се че

преди 1 година

Слави има много ,,приятели" в Сърбия,и това е доказано. А политиката му ,,срещу" Северна Македония е диражирана пак от Белград.А пък Београдо,си е руски вилает от край време.Кой е Слави и що търси у Парламента,изобщо не ми е ясно.

114

toti

преди 1 година

Никой освен нас не ни е виновен,че си избираме тзи клоуни да им гледаме цирка ,а може би е по добре защото ,,света е оцелял защото се е смял''!!! Вижда се ,че като малко позабогатее *** му се разиграва коня и ХОП каруцата у ряката...така беден си е по здравословно,щото 40%дебели не е от НЕМАНЕ !!!

113

Еврозона от 2020

преди 1 година

На този лидер му расте коса по перуката, а другия от Възраждане ще си получи заплатата в стотинки. Нали е против еврата. А пък на Пеевски му няма нищо. Само дето е много дебел и не може да говори. Такива са нещата в българския политически живот. Само дето Бойко Борисов не си дава членската книжка от БКП на нинова. Честито поредно ново правителство.

112

КаскетЯ

преди 1 година

Я Мишока, машата на Доганя ръси умнотии на ляво и на дясно!

111

Анонимен

преди 1 година

Да е жив и здрав Слави и хората му от ИТН!

110

Ахахах

преди 1 година

Славуне, за вицове да разправяш - ставаш. Ама иначе си кръгла НУЛА! Човек минал толкова разп оретини тръгнал да ми говори за чест и морал.... Ае у лево!

109

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** освен да бълва глупости за нищо не го бива

108

ПроСоТо

преди 1 година

затриха го,но ще пробвам пак :..Депесарския ченгел "Славейко Трифонофф" най-добре да си затвори голямата уста!..Той самият направи изключително много за да лъсне Догановския музадник..Няма срам тоя болник !...Впрочем,него за това го бутат в "политиката",защото за нея човек трябва да е без срам,свян и каквито и да са ЧОВЕШКИ достойнства..-

107

Я па я..!

преди 1 година

До Асен Кирилов 98 Защо бе ? Кво му е на Пеевски ? До сега не е уличен в нищо.Това че е дебел и богат , не е повод да го мразим.

106

Зевзек

преди 1 година

Както е казал народа "двама се карат, третия печели"! От цялата тая пародия печелившия е Доган ефeнди, даже не му се налагаше да прави нещо, те сами му кацнаха.

105

Чалгар

преди 1 година

Диванен Футьо.

104

Анонимен

преди 1 година

Лигльови.Народът затова ли ви е пратил парламента.Как ви е пратил вие си знаете,но се излагате.ИТН е най голямото ми разочарование.

103

Анонимен

преди 1 година

Славчо нещо да каже за българите в Украйна. Сигурно и на тях им е много хубаво сега като им наводниха къщите. Умират от кеф като Славчо.

102

Анонимен

преди 1 година

Аз съм Слави,убавеца.Вечният ерген.На Балкански полуостров няма друг кат мен.

101

Анонимен

преди 1 година

До Щастливо избягал_избягал си, а четеш бг медии... от септичната яма, България няма нужда от такива като теб!

100

Лойко

преди 1 година

Не е добре момчето. Винаги е бил простоватичък,но хитър,като всички хора със селски манталитет.

99

Пян_Гъ

преди 1 година

До Щастливо избягал: Е, добре, че си избягал. Но там, където си, е не по-малка септична яма, само че още не го знаеш и се опитваш да болиш носталгията с плюнки по България. Сега ще ме напсуваш, знам, но след време ще ме разбереш...

98

Идва Ислямвидовден

преди 1 година

ЧЕРВЕНАТА потомствена ТЕРОРИСТИЧНА фамилия Бойкикеви през 1985-1989 защитавала читавия добър терорист Ахмед Доган пред Живков.......................А Ахмед Доган изобщо през живота си май никога не е бил терорист,че и наш милиционер е бил....... Ахмед Доган да си спомни младежките милиционерски години и да ги завре по затворите червените терористични фамилии като на тоя Ицо