81

Анонимен

преди 1 година

Кире? Нали обеща нещо, за един имунитет? Айде кире - дръж си на мъжката дума, макар според вашите хора, мъжът всъщнсост да е "социална конструкция" и половета да са на многоизмерен полюс, без ясни граници.

80

Анонимен

преди 1 година

Нали министър на правосъдието бе Крум Зарков,кога за министър на правосъдието назначиха Атанас Славов или вече има 2 министерства с това наименовани на правосъдието че успял като титуляр първи да внесе предложенията за разглеждане,че още вече ще бъдат разглеждани като 2 точки подред по реда на насроченото свикано събрание за днес,след като не се знае как тоз министър стана министър при негласуван мандат даден на политическа партия от Президента за съставяне на правителство с МС от парламента НС.

79

Анонимен

преди 1 година

И политичексата криза ще продължи :)

78

Козяк :

преди 1 година

Сватбата е факт,няма виновни,няма заподозрени,няма разследване,всичко е тихо и спокойно в колонията,под контрола на нашия човек КенеFF Мърршшъв! Разграбването и доунищожаването,пардон - "демократизирането" на разградената територия продължава с пълна сила и по план! След успешното изпълнение,ще се внесат правилните послушни демократични бежанци и ще се засели територията,за да бъде удобна за по-нататъшните демократични процеси,по волята на КраваршингтЪн! :)

77

1908 Живков 1911

преди 1 година

Сатаниста Тодор Живков юдеоционисткия червен вампир Манчестър Юнайтед го назначил на власт............................От 1917 до 1968 Манчестър Коминтерн Юнайтед е МАФИОТСКО ясен

76

Онази бургаската

преди 1 година

Онази бургаската лапачка питайте я нея колко пари взе да прави тези циркове кво и обещаха ама нътц журналята не я закачете със въпроси то и на децата е ясна тази схема!! Дани всички дето лапате не ви стигнат парите за химиотерапия и животоспасяващи операций!!

75

81

преди 1 година

Тези от ВСС са най-големите мишоци и най-корумпираните в БГ.Товае *** който стои в сянка, и това са хората, заради които НЕ живеем нормално.Политиците в сравнение с тези са просто шутове.

74

Страничен набл.

преди 1 година

Ха на бас, че няма нищо да се случи на Бацето , но Радев ще опоре пешкира.Помнете го това. Познавам си хората в БГ.

73

Анонимен

преди 1 година

Гешев Арестува ли Борисов,правителството Превратсджойско пада на следващият ден!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Банкята вече знае че Гешев остава , наясно е Буци че а му свалят имунитета а влезна в затвора сега Кирчо и Асенчо могат да го рекетират как си искат и да му източат офшорките , Буци ще го занулят от 4 милярда долара до нула , накрая може да му кажат и да им извърти по един кавал , ей така за разнообразие

71

Червени курви

преди 1 година

Уинстън 1874 Чърчил взел топа на Арсенал и с него взривил самолета на Манчестър Юнайтед после отишъл в Западен Берлин и за по-сигурно забивал кол с кръст и чесън в сърцето на футболистите на Манчестър Юнайтед.........Видели го от Червена ужбългария и го снимали като дали снимките на Димитър Пенев от село Мировяне да ги пази.......Честит втори червен футболен хитлеризъм на сър Алекс Фъргюсън след този ПРЕДИ Уинстън Чърчил

70

кривак

преди 1 година

Мачкай, Каскет! Така и така ще изгориш, направи поне едно добро отърви ни от Банкянския толуп и заколи прасето.

69

ДА ОТТЕГЛЯТ

преди 1 година

И второто. ЗАЩОТО САМИТЕ ТЕ ДОКАЗВАТ НА ПРАКТИКА, ЧЕ Е ИСТИНА!

68

Анонимен

преди 1 година

ВЕДНАГА УТРЕ НС ДА ГЛАСУВА СМЯНА НА ВСС! ИМАТ КОНСТИТУЦ. МНОЗИНСТВО!

67

Анонимен

преди 1 година

МАФИЯТА Е КОРАВА...

66

Анонимен

преди 1 година

Удри Гешев измети политическия ..... от сцената!

65

Анонимен

преди 1 година

Гешев вкара ли МутроКомуниста в затвора и аз ще го подкрепя!!

64

Чиновник

преди 1 година

Гешев не е лукова глАва и с него не могат да си правят ала-бала, както с президента. Трпърва ще ядат дървото за това, че му се издървиха.

63

Анонимен

преди 1 година

Някой им е натиснал копчето,калинки платили си за постовете на Пепи Еврото,гласуват както им наредят!

62

Патил-препатил

преди 1 година

Все ми едно, защото не вярвам на никакви съд . служители. Гледат само да грабнат мангизите на хората, затова делата се точат дълги години. Гледам да нямам взимане и даване с тази секта.Не изпитвам и капка уважение към тези.