28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, наш' колко требва да стреляш по подобна стена та да я катурнеш, то ако беше толкова лесно нямаше да се измислят специални авиобомби за язовирни стени

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38. И как ще ги пазиш от обстрел и кой ги охранява ?

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35, е така си маааш 5 за 6, подобни съоръжения се следят ежедневно дори и в мирно време, това навсякъде по света са най-охраняваните обекти, и при най-малкото компроментиране на стената се започва контролирано изпускане, а тук се вижда че не само е нямало изпускане, а и нивото е доста високо, не изключвам стената да е била минирана назад във времето при по-ниско ниво на водата и сега да е станал някакъв сакатлъл, но да се преписва на украинците е меко казано несериозно

25

Анонимен

преди 1 година

Бандеровците не ги интересуват дори собствените им граждани . Взривиха тръбопровода за амоняк около харков и сега отровата се стели в района

24

РУСОФИЛА

преди 1 година

АбсЕлютно вЕрно!

23

Анонимен

преди 1 година

До Гоги. Те ся че ти го обясняваме че и на останалите : тая стена не е разрушена за 1 минута. По тая стена е стреляно достатъчно продължително време месеци и накрая не е издържала и се е срутила.

22

Анонимен

преди 1 година

До 32РУСИЯ ВЗРИВЯВА ВОЕННИТЕ СКЛАДОВЕ ОКОЛО КИЕВ , А НЕ ГИ ВЛАДЕЕ !!! ЛЕСНО Е !!!/////Язовирна стена, не е склад, здравината й е стотици пъти по-добра от тази на склада. Освен това Украйна няма високоточни крилати ракети и бомбандировачи с тежки авиобомби за тази цел.

21

БАНко

преди 1 година

РУСИЯ ВЗРИВЯВА ВОЕННИТЕ СКЛАДОВЕ ОКОЛО КИЕВ , А НЕ ГИ ВЛАДЕЕ !!! ЛЕСНО Е !!!

20

Анонимен

преди 1 година

абе моста го обстрелваха седмица и повече докато го катърнат, а тука излиза според путинофилите че метнали 2 снаряда и стената паднала, аре малко по-сериозно другари

19

До 7 Безпристрастен

преди 1 година

Ето ти друга тема за размисъл. След като е под руски контрол,как украйнци са стигнали незабелязано там и да поставили толкова експлозив,защото за такава щета си требе много. Руснаците и преди са ползвали такава стратегия. Лесно могат да се извинят при евентуална успешна контраатака на украйнците. Истината я знаят само шепа хора. Тук от два дена само гадаене и взаимни обвинения.

18

БАНко

преди 1 година

Анонимен , РУСИТЕ Я ВЗРИВИХА ЗА ДА НЯМАТ ТОК И ВОДА ???!!! ИЗПЛЕСВАШ !!!

17

Анонимен

преди 1 година

До 24И дете няма да повярва ще руснаците са взривили язовира....ти да го контролираш и да го рушиш ?///Я,обясни как може украйнците да го взривят, без да е под тяхна власт.Само не ми пиши, че това ставало с артилерийски снаряди.

16

Анонимен

преди 1 година

е добре де, а какво е станало с персонала и руските военни там, те контролират съоръжението вече година, явно по някаква причина са знаели и са избягали, защо ли? ами зашото те са я минирали и са я подготвили за взривяване

15

Анонимен

преди 1 година

И този язовир отива за сметка на руснаците, дори на тези които още не са родени. Сметката набъбва към 1 трилион $, репарации и обезщетения на украйнците.

14

КуКлус

преди 1 година

Зеленски е най големия враг на Украйна ! И дете няма да повярва ще руснаците са взривили язовира....ти да го контролираш и да го рушиш ?

13

Анонимен

преди 1 година

До 17 Само Украйна има сметка да се разруши язовира . Крим остава без водоснабдяване ///Кой те излъга, че е без вода.Единствено Расия има сметка от взривяването. Така пречи на контранастъплението на ВСУ,и наводнява и унищожава украйнски градове. Това им е една от целите на войната.

12

Анонимен

преди 1 година

Дано скоро Памперса да го хранят с пълнежа му, ДМуЕПМ-йчина на скапаното Жуже!! Дани да се мъчи много в края си!!

11

Ахаха

преди 1 година

Да бе, русНАЦИтата разбраха къде украинците ще ги ударят и наводниха. Разбраха, че няма да задържат тия земи и като няма да са наши, няма да и техни. Типично ватническо мислене!

10

Анонимен

преди 1 година

Само Украйна има сметка да се разруши язовира . Крим остава без водоснабдяване . Залети са завладените градове от Русия . Май вече се осъзнава кой е виновника . Само дънбаЙ седи в ъгъла с пълен памперс и се прави на ненаакан .

9

Анонимен

преди 1 година

Киевските власти продължават да залагат на ескалация на военните действия, да извършват военни престъпления, открито да използват терористични методи и да организират диверсии на руска територия. Ярък пример за това е варварската акция за разрушаване на Каховската ВЕЦ в Херсонска област, довело до мащабна екологична и хуманитарна катастрофа.