16

Анонимен

преди 1 година

чисто дори и теоретично подобна стена неможе да бъде взривена от украинците, освен ако руската армия там, не е спала непробуден сън в течение на няколко дни

15

ZZ

преди 1 година

Поредната украинска терористична атака! Язовира снабдява контролираните от Русия територии, включително Крим. Държали са Крим на сухо и преди от яд, че не могат да си го върнат. Защо руснаците само да си взривяват язовира?

14

Анонимен

преди 1 година

От взривяването на язовира печели само Украйна. С това се нарушава водоснабдяването и на Крим и се наводняват руските отбранителни позиции и укрепления които са построили. Освен това язовира е бил ползван и като защитна водна преграда. Затова е взривен от украинците.

13

Анонимен

преди 1 година

До Днес, чуй се само колко си зле, безпилотен катер:) дори и в мирно време подобно нещо е невъзможно на всички такива съоръжения има защитна подводна мрежа, която има за цел именно предотвратяването на подобни атаки, затова навремето е създадена специална подскачаща бомба за язовири, която обаче няма как да бъде използвана в случая, тази стена за да се взриви трябва минимум тон експлозив да се заложи отвътре, а това може да се направи само от тези, които контролират съоръжението, демек руснаци

12

Анонимен

преди 1 година

Единственото хубаво е, че този терористичен акт, показва че Расиа съвсем е отписала Херсон, и знае че няма шанс да си го върне никога

11

Анонимен

преди 1 година

Взривяването е Украинско дело!! Крим е получавал електроенергия от този ВЕЦ! Защо му е нужно да го гърми??? Няма Никаква логика да го прави! Лицемер е Зеленски!

10

VladTepes

преди 1 година

Пострадалите да потърсят съдействие от архиепископ Маркос Ованесян. За съжаление седалището на Негово Високопреосвещенство е чак в Лвов.

9

Анонимен

преди 1 година

До 11, e демек сам потвръждаваш че е разрушена от Русия, или аз нещо не те разбирам???

8

ле ле

преди 1 година

Гадостите на русия край нямат

7

Анонимен

преди 1 година

Че е умишлено унищожена стената, умишлено е. Но не от Русия. И то е очевидно от картата на разрушенията. Те са изцяло в областта контролирана от Русия.

6

Днес

преди 1 година

Английски безпилотен катер на въоражение на Украйна е взривил стената на язовира,информация от Турция.

5

Защото

преди 1 година

..Войната е мир..Свободата е Робство. Невежеството е сила. Виктория Нюланд чете Оруил. 1984.

4

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден воювайте срещу русизма, всеки ден. Русизмът трябва да бъде заличен по нашите земи. Това е една противна идеология стъпваща на основата на стотици години унищожителни войни на геноцид срещу народите. Историята на русизма е изключително фалшива. Фалшива, като създадения от тях македонизъм. Изчезне ли рузизма, ще изчезне и по естествен път и македонизма. Вън русисма от България.

3

Анонимен

преди 1 година

от карловско да си дават веднага заплатите! АМА ВЕДНАГА!

2

Анонимен

преди 1 година

А след потопа в Берковица???

1

Някой

преди 1 година

По-принцип бих се радвала да дойдат в Германия да избутат всичкия брикет и салам и да работим заедно, но и те не ни приемат пък и май се оказаха мързеливи повечето от тях.