152

Анонимен

преди 1 година

Пеевски, ще цапа конституцията с мръсните си ръце? С помощта и въздържанието на ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане. Шайката. Избори веднага и престанете да гласувате за тези партии! Спрете се. Вместо това помогнете на повече ваши близки и съграждани да разберат истинското лице на изброените партии. Предпазете хората около вас от тази ***.

151

хахахахахаахаха

преди 1 година

ИТН, моля оня недомасления да обясни с пяна на уста.

150

Анонимен

преди 1 година

Възраждане продължават последователната си политика на патерица, златен пръст на Бойко и Пеевски. Както искате ги наричайте.

149

Анонимен

преди 1 година

Пак гласувайте за Възраждане глупави и наивни хора. Или за следващия проект на мутрите, за Радостин Гела.

148

Анонимен

преди 1 година

ДПС винаги си е било проруско. Все пак едно от разузнаванията, което ги е създало е руското!

147

Анонимен

преди 1 година

Възраждане, ИТН, ГЕРБ, ДПС. ВСИЧКО Е ДПС. Нали мутропитеците така обичат да си намекват. Всичко е ДПС. И правят каквото си поискат.

146

Анонимен

преди 1 година

Проруското Възраждане се оказа че работи за евроатлантическото ДПС. Да не би и Възраждане да са станали евроатлантици или ДПС е станало проруско.

145

Анонимен

преди 1 година

Възраждане да се преименуват на Въздържание. Най ще им подхожда на тези скапани интернационалисти и фашисти.

144

Инж+

преди 1 година

Е как бе!? Пеевски е виден конституционалист!!! Нека да се резили.... Избран е за народен представител....

143

Анонимен

преди 1 година

Възраждане, Итн, Български възход. Как не разбрахте, че това са партиите на МУТРИТЕ??? Как нямате достатъчно разсъдък за да разумеете? Как бе, как???

142

Анонимен

преди 1 година

Казах ли ви аз глупави хора? Че Възраждане ще въртят същите всеизвестни номера на мутрите с въздържане от гласуване или напускане на пленарна зала. КАЗАХ ЛИ ВИ? Това е партията на мутрите, фашистка парти. Една от много. Няма спасение за България, всеки който е достатъчно кадърен и не иска да служи на цялата тази *** имаща се за богопомазани, просто да си намира пътя извън ***.

141

K0rNELA

преди 1 година

Те Пеевски и Копейкин общи митинги и протести вдигаха, вие сега се чудите "Как така". Апропо на късопаметните ще припомня, че на 22.06.2022г., когато беше приет вотът на недоверие, благодарение на гласовете на Ит.н., герП, БСП, ДПС и ***, отвън бяха екзалтирали 300 човека, като това бяха зомбитата на копейката и други ***, които бяха обикаляни от г-нът Пеевски.

140

Анонимен

преди 1 година

България е загубена кауза. Който може да напуска държавата. Една мутра и главатар ще пипа конституцията???? Видяхте ли ги кои са мутрите? ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане. Продължавайте да гласувате за тези фашистки партии. Загубена кауза. ПП нищо не могат да направят. Вие не им дадохте възможност. Вие продължавате да гласувате за партиите на мутрите. Продължавайте и занапред да гласувате за ДПС, ИТН, Възраждане едни от партиите на мутреите от прехода. Загубена кауза е България. Глупав народ.

139

реалиста

преди 1 година

"БЛАГОДАРЯ" НА ИТН И ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА ПЕЕВСКИ.!!!

138

Анонимен

преди 1 година

Преди години, когато Пеевски трябваша да оглави МВР озлязоха на протести в София за оставката на правителството на Пламен Орешарски. Пеевски беше поводът, заради който цяло лято в София имаше шествия,митинги, в които активно участваха представители на Демократична България - Христо Иванов, Антоанета Цонева и всички останали,спонсорирани от Козяк. Питам сега, кагато тези са гъ.з до гъ.з с Пеевски и ще изпират Борисов къде е моралът,за който претендирате.А ЛИЦЕМЕРИ И ШАРЛАТАНИ?

137

ПроСоТо

преди 1 година

мда,и аз щях да спомена "Магнитски"...Явно тези,които подкрепят тоя престъпник според "Магнитски", изобщо не се интересуват от отзвука,който ще настане по света след това срамно ПРОБУТВАНЕ на лице,ИЗОБЛИЧЕНО в престъпления и то не от "Москва",а от Вашингтон....Нашите "депутати" ми мязат на стадо ***,блъскащо се по пътя към кланницата..

136

Тихомир

преди 1 година

Айде продадена България, честито.

135

ШИШИ е член

преди 1 година

Ама какво Ви изненадва, че Шиши е член!? Да сте чули някога копейките да кажат нещо срещу съмнителната репутация на ШИШИ и съмненията за корупционни схеми!? (без доказателства благодарение на коя институция!?)

134

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да напишем е малко! Превърнаха България в еднолично дружество! Оплетени са навсякъде в цялата продънена система само мои и твои!Този го слагат навсякъде!!! Най-големите крадци ще правят реформи! Но това го няма и в най-големите фантастични филми!!!!

133

Анонимен

преди 1 година

Къде са умните и красивите сега?!