21

Василев

преди 11 месеца

Не само тръбата , ами главата да ви взривят пак ви е малко, да ва е.а в руските шовинисти и русофолските български фишеци!!!Запалихте война в Европа и объркахте живота на милиони, само и само да си начешете крастата с някаква велика шовинистична идея, че руския народ е богоизбран и не можел да бъде под чужд диктат и да му вземат ресурсите!Ами вие сте мързеливи,некадърни,прости и първични натурални кавали, сами ще си дадете и ще се продадете, защото нищо не може да ви роди бедната фантазия!Хю!ЦРУ

20

Анонимен

преди 11 месеца

Рашистите са виновни за много злини. Така, че чиба. Нямат правото да си отварят плюювалника и да обвиняват тоя и оня. Всичко, което им се случва е заслужено.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Хора плащайте в Рубли няма да има ГАз Ще измръзнем няма да има клематици за лятото !!

18

Анонимен

преди 11 месеца

На Западът му е през онази работа.

17

\m/

преди 11 месеца

Все едно на някой му пука за гЪзопровода им! Стана ли по-скъпа газта - не, Европа намери ли алтернативи - да, Китай купува ли още по-евтино руската газ - да, кой е най-прецакания - всеки се сеща :)

16

Анонимен

преди 11 месеца

Запада прекрасно знае,кой взриви Северен поток и централата в Украйна! Защо мълчи ли? Щото така му отърва!-:) И там са едни Мишки!-:))) Лицемери! Важното днес е,да " очернят" всячески Русия! Това Им е " кампанията" днес! Лошото и некоректно във всичко това е,че И ние самите " участваме"! Политиката днес е друга,но има и нормално българи слава богу!-:)

15

Илич Рамирес

преди 11 месеца

Още ли има промити мозъци, след като в детската градина отдавна знаят кой чичо от Вашингтон е свършил тая работа?!

14

бум-бум по рашистите

преди 11 месеца

Редно е да се гръмнат всички тръбопроводи на русофашистите.

13

Обективно

преди 11 месеца

Те ако си признаят истината - трябва да се самоосъдят и да спрат войната!

12

Факти

преди 11 месеца

Според математиците на Кремъл, Украйна е използвала секретни си подводници в Балтийско море за да прекъснене газопровода Северен Поток. Или може би са изпратили военни делфини с биологично оръжие и черна магия?

11

Упс

преди 11 месеца

А бе, никой не коли кокошка, която му снася златни яйца! Ползата беше и още е само за Сащ.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Те винаги могат да се обърнат към Москва за преговори - но какъв отговор ще получат? Защо си мислят, че Москва ще преговаря?

9

Сметки без кръчмар

преди 11 месеца

Решение о начале мирных переговоров будут принимать главы США, Германии, Франции и Великобритании Die Welt. Как пишут вDie Welt, многие государства Евросоюза и НАТО не будут дожидаться существенных успеховВСУ). Вместо этого они обратятся к переговорам с Москвой, поскольку настроены на"ампутированную Украину".

8

Анонимен

преди 11 месеца

Взривяването на тръбопроводите които са на дъното на море е по силите само на няколко държави които имат нужната техника за тази диверсия,Украйна не сред тях. В статията се споменава за някави водолазчета, все едно се гмуркат лятото на 10 метра, да разузнаят дъното.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Само руснаците гърмят, където каквото им падне! Инженер Гарин искаше да гръмне Луната!

6

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ казаха, че вероятно Украйна имат пръст във взрива или руснаците искат да си признаят нещо?

5

паф

преди 11 месеца

значи руснаците си взривяват тръбопроводи които са правили, събарят язовирна стена да няма вода в руския крим, взривяват моста който са направили пак към крим!.....брей, ненормални руснаци бе! обаче народа казва: с трици маймуни не се ловят!

4

Анонимен

преди 11 месеца

Вие какво очаквате от нацисти знаете ли, че западналите журналисти(пропагандатори) карат укрите да крият нацисткие си символи преди да говорят пред камера?

3

Анонимен

преди 11 месеца

Истината е на дъното на морето. Ако я извадят от там .... Тези потоци се оказаха студената ръка на Кремъл, която се впиваше в гърлото на редица еврейски страни. И бе отрязана, марак и с голямо закъснение.

2

анонимен

преди 11 месеца

на години съм, и съм се уверил в едно - САЩ са най-голямото зло за човечеството!