40

Анонимен

преди 1 година

Какво може един комунист? Може да краде и да лъже. От средата на миналия век все се старае да го доказва. Ето затова бившите *** аристократи и техните наследници си я харесват. Въпрос на манталитет. Затова Европа ни побутва с отвращение. Факти - дал Бог

39

луди за власт

преди 1 година

Г-жа Лудата направо превъртя!

38

Ставрев

преди 1 година

Тая отново лъже и то на едро - няма срам тая закоравяла комунистка,пребоядисала се в социалистка ! Тази жена отдавна няма мястго в полоитическия театър на страната ни и защо й се дава трибуна не разбирам ?! Нинова за повече от седен години се доказа,че не става за никакъв политик - тя само критикува и няма никаква свястна инициатива ?! За брак е и на политическото торище !!!

37

Анонимен

преди 1 година

Госпожа Лъжа-Нинова, упреква някой в лъжа?! Смях.

36

от бузлуджа

преди 1 година

и това го казва госпожа лъжа :) ами смешно е !

35

Анонимен

преди 1 година

абе лъжа лъжа, аме 9 пъти репетирана си става истина. Мъдомета на Бройко засъхна, А онова копеледето заташак нестава намето да му фелацира е зинал уста до сами ланомета. Серибаце са ти е паднало тоя мислиланото за какао!

34

К

преди 1 година

Лъжарката е в левия ъгъл.

33

Анонимен

преди 1 година

Ой милата - направо откачи че не успя да стане патерица. Ама кьорав- карти не играе:)))))))))))

32

Анонимен

преди 1 година

И това го казва Г-жа Лъжа

31

Анонимен

преди 1 година

Дъртата му ликвидаторка! Не вземат склеритата от провинцията на следващите избори да те изгонят! Заедно с ИБ и НС,които не усещат или не разбират, че са жертвените агнета на стрина Корни! Та нейната задача беше да ликвидира БСП - мъжът й шеф на дирекция при Малкия Клюн, синът й - на високоплатена работа в САЩ.

30

Дедо Поп

преди 1 година

Ти не се обаждай да не привлечеш вниманието на Прокуратурата .... Какво прави мъжленцето ти и що не обясниш как от редово митничарче мъжът ти стана шеф във Лукойл с 30 бона заплата ..... А джипа дето го кара в София .. още ли няма гражданска и не е деклариран ... И къде е стария Варбург който присъства и тази година в имотната ви декларация ? Карате ли го още ? И къде спи ГешеФ че не се е самосезирал до сега ? Да не се окаже че недекларираните ви имоти са ПОВЕЧЕ от кокото на Банкянския пъън.

29

крадец

преди 1 година

дръжте крадеца!

28

иСбирател

преди 1 година

Начи, др0гарката Техно Им пексова иска цялата власт!

27

Социаглиcт

преди 1 година

Доня Корнелия Де Ла Крушовица - рицарката на печалния образ е много тъжна щото няма министерство за нея. И наистина не е очаквала някой да може да лъже повече от нея, защото знае колко е добра в това.

26

Анонимен

преди 1 година

Тази жена може би втори път влиза в критическата възраст,когато всички хора и партии са й виновни?!

25

SS

преди 1 година

Казват ,че след 9.09 .1944. комунистите изтрепали елита на нацията .Ако и тогавашният ,,елит" е бил като днешния моето мнение е ,че малко са трепали !

24

Анонимен

преди 1 година

Корни я кажи , кой ти каза да издигнеш Радев, май не беше решетников , от посолствТО дето и на Киро и Асен шептят в ухоти

23

Борислав

преди 1 година

Добро утро, чак сега ли разбра? Имаше 5 поредни избори точно заради ГЕРБ и ПП. Накрая се разбраха. Казах, че са едно и също, ама само умните хора ме разбраха, а мнозинството не ме разбраха, защото са да не кажа какви. Сещате се...

22

Ха! Ти да видиш!

преди 1 година

Тъй рекла г-жа Лъжа!

21

SS

преди 1 година

Г-жа лъжа нарича друг лъжец !