135

Анонимен

преди 1 година

Ленче, поне ти не си за прокурор, за бръснар си.

134

До: 136ГОЛЯМА РАБОТА

преди 1 година

От любов ги прави тези неща. :) И май винаги е било така. Явно не е заради заплатата - нито му е адвокат в ББР вече, нито говорител, но го брани като лъвица. Колко е редно е друга тема, но очевидно девойката го обича.

133

ГОЛЯМА РАБОТА

преди 1 година

Чудя се таз жена що не си седне на задните части и да си замълчи. Чудя се що продължава - от злоба, от комплекси, от амбиции, от нещо друго ли? Бременна жена. Емоционалното й състояние е важно не само за нея, но и за детето.

132

СИЦИЛИЕВАТА ДОЛИНА

преди 1 година

....НИВО- ХАРВАРД

131

Тихомир

преди 1 година

Как ще се казва детето на Мирослав Иванов (ямболския рогльо) и Лена? Ами Кирил Парапетов-Иванов

130

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ КИРО ПАРАПЕТА СЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ДОБРЕ

129

Лена, по-добре да се

преди 1 година

замисли върху Солунската сексвечеря и как заради нея са похарчени парите на данъкоплатците! Да даде свястно обяяснение за това, че от гръцко, правителственият самолет е излетялс 2 часа закъснение! какви са ги вършили та е имало толкова голямо акъснение?

128

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Чудя се как влязоха тез хора в парламента. Нещо в системата не работи!

127

Добре

преди 1 година

Проблемът не е в това, дали има доказателства или не, дали законът е за всички и ли не. Проблемът е в това, че тая скапана прокуратура спа 5 години и сега се сети да върши работа. А това опорочава каквито и да са повдигнати обвинения!!!!!!!

126

Йордан

преди 1 година

Ех, Ленче, може пък Киро да не е баща на детето ти, знаеш ли...

125

В тая партия

преди 1 година

Да хванеш единия, та да удариш другия !

124

Анонимен

преди 1 година

Лена що не си гледа бремеността? Да не е пометнала? Или и това е било една дебела лъжа? Да не е със семена пол? Толкоз много лъжи че вече на нищо не мога да повярвам ...и в същото време на всичко ...

123

Lina

преди 1 година

ЛенДа , що е то конституция ? А. Служи за подпиране на врататаБ. Книжка за оцветяванеВ. Нещо, което не е важно и може да се погазва ?

122

Анонимен

преди 1 година

КАСКЕТА СЕ ПРИСЕТИ ДА РАБОТИ...5 Г. СПА!

121

ЛЕНЧЕ, ПРОЧЕТИ НК

преди 1 година

Чл. 313. ал. 1 Който потвърди неистина или затаи истина в писмена декларация или съобщение, изпратено по електронен път, които по силата на закон, указ или постановление на Министерския съвет се дават пред орган на властта за удостоверяване истинността на някои обстоятелства, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба от сто до триста лева.

120

Анонимен

преди 1 година

Направиха си бригадирско движение, иззеха земите български, запахя песен с нов такт наесен "Аз брудяга се наричам и ученичките обичам" и ги натикаха в това пусто му селско ТКЗС като едни преклонили глави, биволици, кози, телета и овце, нарекли се с прекрасното име Хора, да орат, да сеят и за без пари жътварски песни да пеят. Колхоз се нарече и в Партията БеКаПе - укротителка на народа мед, боза и медовина потече.

119

Анонимен

преди 1 година

На мен Кирил Петков ми прилича на руснак от Одеса. Нищо чудно че Радев се е припознал.

118

пфу Лено

преди 1 година

В първото й изречение - две турски думи...

117

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е умен и скромен.Няколко пъти го засичам да се разхожда в София.Семпъл обикновен.Типипно западноевропейски стил.Омръзна ми от самозабравили се политици.Между другото пътувайки със самолет за Виена засякох и Гешев.Пътуваше във втора класа и се държеше много скромно.Омръзнаха ми надутите пуяци.Да си спомним за президетшата Радева ,която ходеше до бутиците с охрана от НСО.Народният президент.Как пък не.

116

Анонимен

преди 1 година

Вся още сърце юнащко имахме и себе си не проклинахме. На трапезата на чаша вино. Минаха десетилетия на свобода. Бах *** се нсрекохме и с парфюм роза момите облекохме. Но светът изтрезня и през септември пак затропаха с приклада на пушките на една селска врата и с бутилка водка рекоха: "Но девочки аткрой дверь" Дедо ми излезе с брадвата и рече "Ще ви дам ази едни девочки товаричи и ги погна" Гони ги през лозето и царевицата, по гори телилейски, но му измислиха на дяда цаката!