14

Мда

преди 11 месеца

Те всички комунисти сега са демократи така е модерноПогледни - баце , костов , атанасов , христо иванов , доган , каракачанов

13

Анонимен

преди 11 месеца

тия са пълни из-ро-ди - за да си научат уроците харчат милиарди народна пара и народа ги търпи- и се хвалят - страшна наглост - ами така е като няма възмездие

12

Анонимен

преди 11 месеца

Дянков очаква че денков и габриел щели да работят добре. Така е обединителната дума е държавата мара само това повтаря да работим за държавата. Но коя държава не казва а умните и красивите от снимките не питат те се снимат и се радват и подкрепят на бойко номерата са това муш въх убих та.

11

Да бе,

преди 11 месеца

...Ицко бил най-важната фигура! Аз пък си мислех, че е Ванката Кръстев, и "Магнитски"! Пак ще ни натресат шарлатани в Правителството!

10

Анонимен

преди 11 месеца

До 2 - Защото са си платили. Нямаш си на представа докъде стигат, за да бяма негативни публични мнения за тях ...

9

Мда

преди 11 месеца

Трябваше от посолството да сложатДянков отново за финансов министър за да няма - работа , работа на -герб и пп

8

Анонимен

преди 11 месеца

До 6 - Дянков запопна промени и го подкара като икономист от класа. За съжаление, мерките му първо бяха непопулярни, второ бяха проблем за далаверите. Ако беше си изпъшнил плана, БВП-то ни можеше да е двойно днес.

7

АМИ

преди 11 месеца

Ти какво се перчиш тук,американски гражданин,и къде е милиарда от Сребъния фонд,уж "назаем" взет от пенсионерите? Грозник дребен,налапа парички лесни и в Русия и във нещастната България, сега и политик ли ще ставаш? Много сте станали..Полза-само за вас.

6

Слава бкп

преди 11 месеца

Христо Иванов е роден на 13 септември 1974 година в София.[1] Баща му Любомир Иванов е строителен инженер, работил като проектант и ръководител на отдел в Заводпроект, член е на Българската комунистическа партия (БКП). По майчина линия принадлежи към известен род от Македония, негов родственик е митрополит Натанаил Охридски. Майка му Мария Бойкикева е родена през 1932 година в Москва в семейството на Недялко Бойкикев, комунист и политически емигрант, който малко по-късно загива в Голямата чистка. Тя идва в България след Деветосептемврийския

5

Хаха ха

преди 11 месеца

Единственният плюс на дянков беше , че не даваше на герб да работят , работят но бацун се отърва от него

4

Анонимен

преди 11 месеца

Наследниците на кoмyнягитe са ключови фигури, каза постната пица.

3

Мда

преди 11 месеца

И на теб ти ядохме постната пица докато кучето джиджи замезваше с луканка

2

Анонимен

преди 11 месеца

политически елит ? Хахахаха

1

Анонимен

преди 11 месеца

Драги Българи Оказва се , че ГЕРБ са били най яростните радетели за Еврозоната Само питам...Колко препоръки не са изпълнили.на ЕК.На Венецианската ...Как пък Денков не го срам да говори за еврозона от тази си позиция.