30

добре де

преди 11 месеца

Наркоманки какво иска? Той проси въоръжение от цял свят. Цялата западна клика го въоръжава, получава разузнаване от сателити на САЩ и сие в реално време, даже наемници от запада се бият за укрофашистите. Цялото НАТО е срещу Русия, а този наркоман иска едва ли не Русия да се бие с вързани на гърба ръце. Не е ли малко нагло? Защо Русия да няма съюзници или партньори, които да и помагат? Не всички държави са на страната на укрофашистите. Този само мрънка и проси.

29

Митио

преди 11 месеца

Абе, пак ли мрънкяш бе пудра?!

28

Посолството

преди 11 месеца

Ужас веднага ща им наложим поредните 25421244 санкции, от което руснаците ще си го преместят у лево

27

Голямо мрънкане

преди 11 месеца

Сащ нападнаха, Сирия, Ирак, Сърбия, никоя от тези държави не е мрънкала така, никоя. Ааа забравих, те бяха нападнати от САЩ великия вожд на света затова не мрънкаха. Сега ви напада Русия щото 8 години не спирате да обстрелвате собственото си руско население и воя е голям. Много голям. Но лека полека запада обеднява, остава му да печата фалшиви хартийки без покритие и това е. Но смяна на статуквото ще има няма начин, на всички големи страни им пис_на от хегемонията на САЩ и англо-саксите.

26

София

преди 11 месеца

Човек, писна ми от тебе, и твоите мрънкания, претенции, искания, желания, просешки тояги. Ако си беше седел на д-то, сега немаше да си в тая безизходица, в която те набутаха западните ти партньори.

25

1212

преди 11 месеца

Разбира се, че ще ги заобикаля. Щото ако спре всичко тогава ще види запада кон боб яде ли. Твоите ментори САЩ внасят най много неща от Русия чрез тези източници та питай тях какво се случва. Отделно много държави въобще не подкрепят санциите наложени от някой си. Кои са запада и англосаксите да налагат санкции където трябва и нетрябва. Нека наложат санкции и на Китай, Индия, Саудитска Арабия и емирствата и клякат на минутата.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски: Русия заобикаля санкциите чрез мрежа от доставчици . . . . . . . Завистлив наркоман! Купи си и ти!

23

Анонимен

преди 11 месеца

Зе-клоунът отново реве, след като извозиха от Киев в Лвов, полския Жежув, Рамщайн жертвите и ранените от руския кинжален удар по ГУР.

22

абе, зелен плъх

преди 11 месеца

вас запада и щатите ви тъпчат с танкове, системи, установки - ти какво искаш, руснаците да стоят със скръстени ръце ли?....киев заминава и на украйна скоро ще и турят кръст! вместо да плачеш, моли се на путин!

21

Говедо

преди 11 месеца

Зеле,много си мауък,за да казваш на целия свят какво да прави и какво не!Корназ си,защото Чичо Сам е зад гърба ти,но се опасявам,че скоро ще усетиш топъл дъх във врата и остра болка в гз!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Да бе неназовани, ако наистина беше вярно щяха да ги кажат.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Зеле - Русия заобикаля санкциите, защото верните то партньори купуват от тях. Говори с верните си партньори...

18

Анонимен

преди 11 месеца

Полша и други държави, предоставили оръжие на Украйна, са внесли в ЕС иск за финансови конпенсации засега за 10 милиарда евро. Т.е. искат да им се плати от джоба на всички, включително ио и на нас. Не ми е известно България подала ли е някакъв иск, или поради "изобретателния" начин, по който Кирил Петков е подпомагал войната, не може и да има.

17

Анонимен

преди 11 месеца

В ЕС се оплакват, че Полша не ще да им се подчинява. Счита, че националното законодате;ство е над "европейското", прави си партийни чистки и т, н. ЕС се опитва да я озапти, като е наложила ДНВНА глоба 100 милиона евро, след това е намалила глобата наполовина, но тя така или иначе не действа. Сега чрез Полша се осъществява основно агресията на изток, но те непрекъснато агресират и на запад, искайки и искайки, каквото се сетят, имат зад гържа си най-големия агресор. Засега.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя *** е враг номер едно на Европа и всички европеици

15

Анонимен

преди 11 месеца

За първото тримесечие на текущата година в ЕС има спад на промишленото производство и годишна инфлация вече 7%.

14

Ром"с

преди 11 месеца

...Това са държавите които "заобикалят" ...Китай,Сърбия,Индия,Турция,Казахстан,Армения,Таджикстан,Туркменистан,Узбекистан...той дори ги заплашва,че,щом не действат диплотаическият начин,то щяли да минат на друг начин-интересно,а какъв ще е ..срещу Китай или Турция)(Днес можете отново да изтриете коментара ми..не е по вашата партийна вашингтонска линия))

13

Анонимен

преди 11 месеца

Не ги е срам! А вместо да клекнат пред тези санкции, които запада им налага за тяхно добро! Вместо да са благодарни.

12

Фермер

преди 11 месеца

Заради тебе и санкциите на руски суровини, торта скочи 5 пъти и нашите продукти станаха непродаваеми. България има едно земеделие и един туризъм. Ние и семействата ни фалираме за да може да си продавате радиоактивното зърно. Със САЩ напомпахте инфлация, само това ни липсваше след ковида. Пак се хвана за санкциите, за да ни завлечеш и нас в пъзела, закъдето си тръгнал. Ако ще се биеш, бий се като ти толкова акъла. Но не питай хляба на децата ни, че светът ще ти се види тесен. ***

11

Анонимен

преди 11 месеца

Западната икономическа "наука", според която богатството се измерва според цената, за която нещо в монента се купува от съответен за момента наличен купувач, си е повече от лъжа. Тя не отчита нито природните ресурси, нито потенциалните ресурси, нито минал опит, нито състава на населението, нищо. Кирил Петков, пулично излазвайки западната "теза", че ""Русия е бедна държава" , 1 показа своето интелектуално нищожествоооо, 2. своето подчинение на пагубни политики. 3, Самозаблудата продължава и в ЕС.