106

неее..

преди 1 година

До бг смешки 2 Държавата на Радев е това.Издирван от интерпол минава българската граница безпроблемнно.Мутри вън!Ааахахахааа....

105

бг смешки 2

преди 1 година

държава на мутри ,ченгета , и селяци !

104

Сата НАТО

преди 1 година

Всеки ден влизат мигранти през "зелена граница", така че не е никакъв проблем. Нищо чудно да си е идвал редовно, но сега са го издали и мафията на Боко и Гешев го е приключила. Или направо са го отвлекли и докарали в някой багажник. Целта е да се създава суматоха и поводи за "спасяване" на България.

103

Анонимен

преди 1 година

"Добре, че близките са решили да го погребат с истинската му самоличност иначе едва ли щяха да разберат, че се е прибрал." - Това е постановка...

102

Сата НАТО

преди 1 година

Какво не нормално има в това, едни хора който мислят за България по различен начин от този на Радев и Коста да си правят съвещания , или какво и да е ? -----//////------- Те не мислят различно за целите и посоката, а мислят различно за МЕТОДИТЕ. Само един *** и подлец може да каже "ще действаме и законно, и незаконно" или "ще направим ала-бала на изборите с нашО МВР". Ако искат да правят диктатура като в Просията или Венецуела, да си кажат направо.

101

Анонимен

преди 1 година

Шот па не знаете, как се влиза. 5000 лева на митничаря, 10000 леа на шефа му и 5000 на тоя, двто енуредил работата и так се влиза.

100

ЧИКИ...

преди 1 година

..ДЖИЙСКА ДЪРЖАВА ОТ ДЪРТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕБЕЛО СЕР КОВЦИ.....ХА,ХА,ХА!

99

Анонимен

преди 1 година

Влязал е,както е излязал! С помощта на тези,които е трябвало да го спрат! Управниците ще ни кажат ли колко милиона,откъснати от и без това огрухания залък на народа ни платиха на Интрпол за да дирят мутрите галеви с червена бюлетина години наред?! А той,душичката бил под носа им,ама службите не знаели?! А цяло село знаело! Смях,срам и позор!!! БОГ да пази РОДИНАТА ни!!!

98

бг смешки 2

преди 1 година

не с комуничестка а с корумпирани НЕКАДЪРНИЦИ ! НАЙ-ВЕЧЕ ДАНС и прокоратурата !

97

2 въпроса за р.радев

преди 1 година

1. Как човек издирван от толкова време безпокоявано влиза в България?2. Кога ще си подадете оставката ?Тотален провал ! Свалям си доверието от вас ! Винаги вече с малки букви !!!

96

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Да не се разложи Труп Галев докато свърши разследването ?

95

ДО 97

преди 1 година

До Анониментова НЯМА ДА СТАНЕ ! нали плащат на държавата да не ги пипат !

94

Анонимен

преди 1 година

Ще го разпитват ли? Добре, че близките са решили да го погребат с истинската му самоличност иначе едва ли щяха да разберат, че се е прибрал.

93

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ВЪН!!! ТАКА МИРИШЕ, ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ!!!

92

Анонимен

преди 1 година

И как ще установят как е влезнал в България като спират погребението? Трупът ли ще разпитват?

91

Анонимен

преди 1 година

За починал или добро или нищо така, че НИЩО. Дойде денят на Страшния Съд, ама тоя съд не като българския - в тоя съд нито връзки нито пари ще те оправят.

90

СМЕХ...

преди 1 година

МВР СПИРАТ ПОГРЕБЕНИЕТО ....ше броят тухлите у ковчега.....ха,ха,хааа.../...четете после протокола на МВР и ДАНС...../!!!!

89

Анонимен

преди 1 година

Не желая МВР да охранява погребението на един червен мафиот! Вместо да го охранявате, АРЕСТУВАЙТЕ ВСИЧКИ МУТРИ, както са се събрали на едно място, конфискувайте джиповете им, всеки един за по минимум 100 000 лева, и ги продайте на търг! С парите купете лекарства за онкоболни дечица!

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен *** ,те са възпитанници на Москва ,отдават им се дълбоките конспирации и гласуват за Радев -пъпеша и Коста- пумияра

87

БгКозаНостра

преди 1 година

Типично по мафиотски Пингвина изпрати предател в четата на ПП ДБ и можеби щяха да постигнат успеха който търсеха ако бяха измислили по умен план.