50

Събудете се

преди 1 година

До Demonaz 40...окрайна свърши...

49

хахахаааа.........

преди 1 година

До Анонимен 52....Откъде знаеш?

48

rambaldievskievich

преди 1 година

Етажчето височкото. Височкото за скокчето. За скокчето на пригожчето... пригожченце, съдбичката ти е решена, пригожченце...

47

Анонимен

преди 1 година

Пригожин става все по-дипломатичен и изказванията му са все по-политически. Вече заяви, че използването на ядрено оръжие е крайно неприемливо и че враговете на Русия не са в Украйна, а на Рубльовка, т.е. сигналът към Запада е - аз съм договороспособен и искам да прекратя войната. Изглежда този човек вече се е договорил със западните спецслужби и играе двойна игра. Нищо чудно да доведе Путин в Хага. Него го интересуват парите, не някакви патриотични глупости

46

Анонимен

преди 1 година

ГОРКАТА РУСИЯ....

45

Без паника

преди 1 година

Успоредно с освобждаването на окупираните територии на Украйна се провежда и специална военна контраоперация за защита на украинското население в Белгород, Курск и Бриянск. В тези области ще се проведе референдум за независимост от режима на Москва.

44

Факти

преди 1 година

Руската армия бомбандира населени места в Белгородска област с фосфорни снаряди. Тече надпревара кой ще убие най-много руснаци - Путтлер или Сталин.

43

Анонимен

преди 1 година

100 години социализъм е изградил чудовища като този маймууняк. Такава агресия и омраза към съседите на руските мужици е скандална. Социализма е създал чудовища убийци от руснаците.

42

ГАДОРЯН

преди 1 година

Тоя евреин почва да ми става все по симпатичен. И има доста интересен живот. Това от затворник да стигнеш до там да имаш спбствена армия и то каква не е за всеки. Чувството му за хумор е уникално. Пригожин е трънчето в памперса на дедо Бай Дън хахаха

41

Анонимен

преди 1 година

Така е, Украйна е бомбардирана, с разрушена инфраструктура, разрушени жилищни сгради, с намалено население след извършения геноцид над украинците. Но има бъдеще. Русия - няма

40

Анонимен

преди 1 година

Готвачът късно се усеща за обстановката в кремл! Трябваше да му избият войската, че да вдене!

39

Хатамато

преди 1 година

Туранага,ако свалят самодържавеца,то ще се молиш след това да се върне.

38

Q

преди 1 година

БЪЛГАРИНЕми добре че Волга е България,а то не обяви и че Сибир е България!))Таз територия където я имаме ,то не можем да Я оправим,но меголомания не ни липсва и особено при теб.

37

ПЕЧЕ СЕ, ПЕЧЕ СЕ....

преди 1 година

РУСКАТА "МАНДЖА" , ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ СТАНЕ....ЕТО , И ПРИГОЖИН Е НА ТОВА МНЕНИЕ!

36

e3

преди 1 година

Ясно, пак богати руснаци ще почнат да се самоубиват в домовете си.

35

Българин

преди 1 година

Русия е територия!Волга е България!

34

Demonaz

преди 1 година

Блатнистан ще се разпадне. Първи ще се махнат терористите от чечня и дагестан,а после и останалите. Искаха да разкъсат Украйна,а накрая те ще се разпаднат каква ирония. Руските националисти избягаха отдавна от блатнистан и се бият за братията си от Украйна,а не за затворници,терористи и муслита.

33

Анонимен

преди 1 година

Щом готвачите в Русия станаха генерали , нещата не са на добре.

32

сара

преди 1 година

https://daniivanov.blogspot/" Русия заслужено получава това, което сама прави в Украйна"

31

Анонимен

преди 1 година

През последните дни Шебекино и населените места на Белгородска област, намиращи се най-близо до украинската граница, бяха подложени на обстрел с безпрецедентна интензивност. Руски активисти предлагат ВС на РФ да денацифицира Харковска област.