331

Лъжец

преди 11 месеца

Абсолютен Лъжец!

330

зелински събуди се

преди 11 месеца

окрайна свърши....

329

Анонимен

преди 11 месеца

Българите подкрепят Русия в ликвидирането на киевската хунта.

328

Анонимен

преди 11 месеца

Да почват, та да идва ред и на нашите клавиатурни атлантици!

327

11

преди 11 месеца

Контраофанзивата ще започне на марта у сряда, когато цъфнат налъмите или на куково лято, като си види ушите през крив макарон без огледало.

326

Анонимен

преди 11 месеца

3ма платени на щат в президенството пишат 90% от коментарите.

325

Нищо ново

преди 11 месеца

От доста време Зеленски разправя, че аха-аха ще започнат. А става като в приказката за лъжливото овчарче. Хайде, започвайте, чакаме да видим.

324

Анонимен

преди 11 месеца

А ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КОЯ ГОДИНА

323

Анонимен

преди 11 месеца

ей хора в Белгородска област за пореден ден има цивилни жертви от украински обстрел. Не зная какви новини четете и отразявате, но там и деца загиват. От 2014-та година убиват цивилни в Донецк и Луганск. Слагайте си жълто-сини флагчета, но има и друга гледна точка!

322

Това вече го гледах

преди 11 месеца

Този филм вече го гледахме в АФГАНИСТАН - 100% въоръжени с модерни западни оръжия, 100% готови и накрая 100% ПРОВАЛ. Същото го чака и тоя наркоман, защото НЯМА ХОРА, готови да умират за мръcнните пари на САЩ. Животецът е само 1 и на всеки му е мил, защото няма ковчег с джобове и катафалка с ремарке. Киев и САЩ водят несправедлива терористична война срещу Източна Украйна още от 2014 година и затова ЩЕ ЗАГУБЯТ, окупаторите ВИНАГИ се провалят!

321

Анонимен

преди 11 месеца

За нашия президент искам да кажа че не трябва да приема папката с министрите на незаконната коалиция защото мандатоносителя е незаконен понеже сам си призна че има едва 7-10%. Трябва да постъпи като Петър Стоянов когато не взе папката на Добрев !!!

320

ПроСоТо

преди 11 месеца

ейии,РАЗГЕЛЕ!..Вече са бееме уплашили,че са са отказале...Не прочетох статията,може Зеленясалия да е уточнил,макар че това би било издаване на военна тайна,но докога мислат да са "готови" за "контраофанзивата" ?..Дано да не сметат срока да е до 2056-та,когато вероятността за края на света е 99.9 %..Па да побързат и за друго:-В момента завира другия чайник-тоя в Китайско море..Кипне ли той,баналната руско-окраинска сага ще бъде веднага пренебрегната..А без инжекциите Зеленясалия потъва в Небитиет

319

Анонимен

преди 11 месеца

Руски артилеристи унищожиха две украински гаубици край Херсон. Гаубица Д-30 и самоходна гаубица "Акация", съобщават руски военни кореспонденти.Зенитно-ракетната система "Тор-М2" установена в Донбас и чака на радара да се появи балистична ракета, реактивен снаряд или украински дрон. Зенитните артилеристи свалят дронове ежедневно. ЗРК "Тор-М2" е една от най-ефективните системи за ПВО с малък обсег в бойните условия на военния конфликт в Донбас, където фашистката гмеж постоянно използва различни видове военни БПЛА. "Тор-М2" е създаден в Ижевск от оръжейните конструктори на ИЕМЗ "Купол".

318

абе

преди 11 месеца

ако някой си мисли, че отдавна руснаците не знаят и не ги чакат подготвени, то той просто е наивен гл-упак!....всички знаем какво се случва когато пинчер джафка срещу сибирска мечка!

317

Тръгнала Баба Меца..

преди 11 месеца

....за медец, а насреща й се дръвчи бандеровец, еми изяла го......Мечока по-принцип си играе с кошерите на пчелите....., но уви от двукраковата фауна има и ***, които да я раздразнят...изхода на развоя е ясен:)

316

Анонимен

преди 11 месеца

ВСУ са готови да започнат контранастъплението в северната част на Приазовието. Орехов, Пологи, Токмак.

315

Анонимен

преди 11 месеца

Тука един колега ми напомни-тоя няма нищо общо с онзи Зеленски от преди 2 години. Кой се променя така драстично за 2 години? Това не е същия, а протеже на Сащ

314

Анонимен

преди 11 месеца

Тази нощ украинските терористи отново атакуваха Белгородска област. Имаше опити за удар по Белгород, но противовъздушната отбрана се справи успешно. По предварителни данни всички цели са свалени, щетите на земята се оценяват. Белият дом: "САЩ са уверени, че са отговорили на нуждите на Киев за контранастъпление."

313

Анонимен

преди 11 месеца

Нацистко-терористичният режим продължава да извършва терористични атаки. В района на Запорожие украински терористи взривиха кола, в която беше бизнесменът Сергей Гидоводюк, който се занимаваше с хуманитарна помощ и хранеше безплатно нуждаещите се в своите кафенета. Такива хора, според фашистката хунта, са колаборационисти и трябва да бъдат убити. Това още един път доказва необходимоста от СВО и пълна денацификация с подходящо наказание за нацистите и терористите.

312

Анонимен

преди 11 месеца

Отчитат се успехи в северната част на града, където фашистката *** беше изтласкана от редица окопи. С подкрепата на танкове гмежта беше изтласкана от укрепените огневи точки в руините. Авиацията и артилерията поддържат настъпателните операции. Някои източници обаче съобщават, че няма кой знае какво придвижване на Въоръжените сили на РФ в района на Маринка.