15

Някой

преди 1 година

Трябва да се забранят тези имунитети и по-трудно някой ще има желани да влиза в политиката и да прави мафия или работи за нея ако службите и съдът си изпълняват задълженията. Сега се надпреварват от престъпници и простаци нагоре страшна работа.

14

Много червендалест..

преди 1 година

От гена ще да е...

13

Демократ

преди 1 година

Често виждам - панев с едно кученце да се разхожда в борисовата градина - освен депутатската заплата си тече и наема от апартаментите муРентиер човек няма неволите на народа за храна сметки издрьжка на децата

12

Любомир

преди 1 година

Спрете да говорите, че не сте с ГЕРБ или против тях, не мислете като Киро, че българските интелигентни хора са само 7 до 10% и не разбираме какво се случва! Очевидно това правителство е по-малкото зло от т.нар. Президент! Опитайте се да работите заедно за доброто на България, в ГЕРБ има кадърни и опитни експерти, преглътнете егото си и опитайте да помогнете на страната ни! Не се дръжте като ***!

11

Любомир

преди 1 година

Спрете да говорите, че не сте с ГЕРБ или против тях, не мислете като Киро, че българските интелигентни хора са само 7 до 10% и ме разбираме какво се случва! Очевидно това правителство е по-малкото зло от т.нар. Президент! Опитайте се да работите заедно за доброто на България, в ГЕРБ има кадърни и опитни експерти, преглътнете егото си и опитайте да помогнете на страната ни! Не се дръжте като ***!

10

Анонимен

преди 1 година

Това на Викентий Панев внук ли е?

9

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя дебеланко???? Много неприятен

8

аноним

преди 1 година

Да ,бе!Сигурно на теб не се е усладила тая пуста власт,че се хващате и за клонката!!!!Ристо и дебелия Мирчев ходиха с надуваема лодка да събарят сараите на морето,а днес им отидохте на крака,да ги молите да ви съдействат да останете на власт!!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Кое точно му се е усладило, след като вие некадърници провалихте всичките си опити да съставите правителство?

6

Козяк

преди 1 година

Майдана се отложи. Снайперистите се уплашиха от гръмотевичната буря да не стоят като гръмоотводи по покривите и бегАха. Нищо, някой от следващите дни.

5

Анонимен

преди 1 година

Мутри Вън по площадите да защитавате козяк!

4

Анонимен

преди 1 година

Ами нали вие му я давахте на тепсия. Защото се искахте да идвате сами на власт. Властолюбци сте и вие и той.

3

Анонимен

преди 1 година

Toй отдавна преяде, в момента е като угоена невестулка! Само наглее и шава нагоре-надолу. ДОпуснахте да си напълни корема.

2

Ленин

преди 1 година

Къф е тоя бе.....нито е красиф, нито яса на умен

1

Предатели

преди 1 година

Мутри вън или в мазето на "посолството"