32

Анонимен

преди 11 месеца

Знам резултата вече! Путин лично го е взривил! Каза ми го оня ден като бяхме на кафе или оная водка за по 100 000 рубли, вече не помня от главобола!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Какво ще разследват, да ходят в посолството за инструктаж, ммцта им мрсна предатели

30

А ха

преди 11 месеца

Възможно е да са украинци, платени от Сащ. Сащ бяха най- големите печеливши от това. Така, че да не се ослушват!

29

Анонимен

преди 11 месеца

Дрън, дрън! За такова нещо са нужни технологии и екипировка, които някакви мuшоцu няма как да си набавят самостоятелно. Търсете кой има интерес. Някой не се ли беше заканил, че ако Русия нападне Украйна, СП ще бъдат унищожени?

28

Анонимен

преди 11 месеца

Приказки за наивници.

27

Анонимен

преди 11 месеца

до 25: Интересът на САЩ е безспорен и според мен е ясен на всеки, просто се опитах дадам причините за Норвегия. Впрочем прекият икономически интерес на САЩ далеч не е толкова важен, макар че е несъмнен. Но за САЩ много по-значими са стратегическите интереси (държането на ЕС в подчинено положение и правенето на невъзможен на съюз между Германия и Русия), след това косвените икономически (придвижването на европейски фирми в САЩ заради по-евтините ресурси) и едва тогава прекият икономически.

26

дедо Ташунко

преди 11 месеца

САЩ се мъчат по всякакъв начин да свалят вината от себе си. В римското право за всяко едно престъпление в съда задават въпроса: "Кой има полза''. А това, че възможен нает украинец е извършил саботажа, само замазва калта на деянието. Чорапа се разплита, но истината едва ли ще узнаем. Много ме развесели термина на Йоанна "романтична връзка". А ако връзката не е била романтична, кво праим?

25

По същество

преди 11 месеца

Едни "украинци" на запад от големия гьол. Леко англо-саксонеещи.

24

Кой ли пък

преди 11 месеца

Има интерес: дали Норвегия, Швеция и Дания, щото са си направили газопровод за норвежка газ; или пък големият брат отвъд океана да си продава скъпата газ на голям пазар?Прецаканите са германци и руснаци.

23

Анонимен

преди 11 месеца

продължение към 23: И който се чуди защо Норвегия, отговорът е *** - икономически ползи. След като спряха доставките по Северен поток вследствие на взривовете, потърпевшите бяха принудени да купуват газ от Норвегия на силно завишени цени. Норвегия с нейните залежи на петрол и газ в Северно море и по принцип силна икономика, така или иначе от години беше с бюджетни излишъци, но след взривовете буквално се къпят в пари.

22

Анонимен

преди 11 месеца

до 20: Не е така, дори и извършителите не са украинци, защото Украйна не може да извърши толкова сложна операция в Балтийско море, а те дори нямат излаз на него. Цялата украинска следа е смехотворна в случая. В най-добрия случай украинците може да са били помощници, но не съм видял нито един сериозен анализ, който да го твърди. Освен това фактите, изкарани от Саймън Хърш, са много убедителни и според тях е съвместна операция на Норвегия и САЩ с мълчаливото съдействие на Швеция и Дания.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Германия замазва взривовете по "Северен поток", тръгна по опорките от USA държавния департамент и ни будалкат че са по петите на украинци за да прикриват кукловодите си от САЩ.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Изnълнитeлитe мoжe и ga ca ykpaинци, нo nopъчитeлитe ca ЦPУ и MИ-6...

19

Анонимен

преди 11 месеца

Който вярва на тази версия, според мен е сособен да повярва също, че атентатите са направени от Мики Маус. Всичко е толкова очевидно, косвени доказателства колкото искаш, при това много сериозни, вкл. Байдън в прав текст го заяви месеци преди това, но все още се лансират версии, на които и слабоумни трудно ще повярват. Най-големият терористичен акт в историята на човечеството (като икономически щети), а те търсят извършителите при извънземните. Представете си, щом в Германия е така, как е у нас!

18

Анонимен

преди 11 месеца

Германия е враг на евроатлантизма и работи за руското газово влияние в Европа.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Това са украински герои в борбата с газовото влияние на Путин в Европа и германските шпиони и слуги на Путин в Германия.

16

007-докладва

преди 11 месеца

По публикацията работи:"Козяк" и МИ -5....

15

ха-ха-хи...

преди 11 месеца

Тръгнали по следите по кривата пътечка...Пожелавам им успех в пътувамето...

14

Саймър Хърш

преди 11 месеца

Аз майтап ли съм за вас ?

13

Анонимен

преди 11 месеца

Швеция и Дания не си ли охраняват икономическите зони?