15

Анонимен

преди 1 година

Вето за вас, с двамата премиера, двамата главни прокурора, няколкотоФатмака и двамата-трима фюрера, тримата-четирима капи ди тути капи и стадото мамуни в парламента! Вие не сте европейци, такава извънземна цивилизация нема никъде в Европа и по света.

14

Шуми Марица

преди 1 година

Марш, марш,с генерала нашв бой да летим,и враг да победим!

13

Darko

преди 1 година

Тоя е продукт на руската държава, избран е след проведено изследване на един предател Н.Малинов - поръчано и платено от ген. Решетников, с активното участие на Корни и БСП. Та тоз старшина ни води на изткок към масква. Взе държавате в много опасни времена, дано ПП ДБ и Герб направят правителство и разкарат тоя безродник зелен чорап :)

12

Анонимен

преди 1 година

Ако и сега не стане те знаят, че Русия е вкара възраждане с 40 процента и тогава позициите им тук стават под въпрос. Още повече на прага сме на вътрешни проблеми. САЩ могат да натиснат Рюте дори и да се наложи да жертват интереса на Нидерландия

11

Анонимен

преди 1 година

Ес използва такива държави като нидерландия, австрия да налагат вето на други, когато иска да ги спре за нещо, а няма причина. Това е една лицемерна организация, в която ни третират като втора категория държава. В този случай обаче са прави -- как е възможно по закон да не може да се контролира дейността на гл. прокурор ? А това е така защото държавата е завладяна от мафия и чужди служби, и в парламента е пълно с оттрепки, които нямат място там.

10

aa1830

преди 1 година

Рюте знае, че очакваме влизане в Шенген. Рюте каза, да видим Европейската комисия какво ще кажа. Еворпейската комисия каза "Да". Холандия обаче каза "Не". Льотчик, подиграват ни се. Ккакто ни пребиват в Македония и както ни надупиха евроатлантическите ни партньори.....После не се чудете що Възраждане през половин вдига резултата с 5%.

9

Резидента изжлежда

преди 1 година

С своите изказвания като един негов колега Хосми Му Барак

8

ФАКТ

преди 1 година

Два дни президента се опитва да оправи ОМАЗАНОТО от ПП пред евролидерите.През това време ПП(Пълният Провал) лае че бил с Русия.Това с него да ви приличат на Лукашенко или Путин.Долните Ви опорки не действат, пътници сте и ако опитате да правите Мейдани и кръвопролития ще са много тежки но за ВАС.

7

Абе Радев

преди 1 година

Хем в Шенген хем в Кремъл не става

6

FCK Schengen

преди 1 година

И откъде-накъде ще даваме отчет на др.държави какви закони да приемаме?

5

ГЛУПОСТИ...

преди 1 година

Лицемерни приказки на РУНДЮ---ЗА ЗБЛУДА НА БЪЛГАРИТЕ И ЕС!!!....Той работи против ЕС!!!!

4

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

А Тиквата ходеше постоянно с по 3ма преводачи и козируваше наред

3

Факт

преди 1 година

Радев хем иска влизане в Шенген, хем излизане от ЕС и присъединяване към Беларус - как ше стане не знам.

2

Чакай, чакай

преди 1 година

От трите нaй-дългия за тебе.

1

Майора

преди 1 година

Да закона е приет , но според видни юристи е противоконституционен и по всяка вероятност ще падне пред КС! Така че няма смисъл от хвалби!